@dn@n Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα μάγκες, θέλω βοήθεια γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τη γίνεται. Εχω ένα λάπτοπ Lenovo IdeaPad Z570 που είχε σκληρό WD 750άρις. Το λάπτοπ δούλεβε κανονικά μέχρι που όπως ήμουν στο ίντερνετ πέταξε μπλέ οθόνη, απο τότε ο σκληρός δεν δούλεψε, ακούγετε ένας ήχος απο το λάπτοπ σαν να χτυπάει ένα μικρό λαμαρινάκη αλλα δεν ανοίγει. Το σύνδεσα με USB στο σταθερό υπολογιστή μου και πάλι τίποτα. μόλις πάει να ανοίξει πέφτει. Είπα λοιπόν να αγοράσω καινούριο. Πήρα λοιπόν ένα WD 500άρι και το έβαλα, έκανα φορμάτ και όλα δούλευαν ρολόι μέχρι που όπως έβαζα μερικά προγράμματα ακούστηκε ήχος σαν να γρατζουνίεται ο δίσκος και έσβησε πάλι (αυτό μιλάμε έγινε μέσα σε 3 ώρες απο τότε που έβαλα το καινούριο. Το έστειλα για αντικατάσταση και σήμερα μου ήρθε ο καινούριος απο αντικατάσταση. Θέλω να μου πείτε αν ξέρει κάποιος αν είναι πρόβλημα μητρικής που καίγονται οι σκληροί ή είναι απλά καντέμης και έγινε αυτό το πράγμα. Να βάλω το καινούριο σκληρό ή μπορώ να κάνω κάποιο τσεκάρισμα πρώτα;
AMD Expert Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα μάγκες, θέλω βοήθεια γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τη γίνεται. Εχω ένα λάπτοπ Lenovo IdeaPad Z570 που είχε σκληρό WD 750άρις. Το λάπτοπ δούλεβε κανονικά μέχρι που όπως ήμουν στο ίντερνετ πέταξε μπλέ οθόνη, απο τότε ο σκληρός δεν δούλεψε, ακούγετε ένας ήχος απο το λάπτοπ σαν να χτυπάει ένα μικρό λαμαρινάκη αλλα δεν ανοίγει. Το σύνδεσα με USB στο σταθερό υπολογιστή μου και πάλι τίποτα. μόλις πάει να ανοίξει πέφτει. Είπα λοιπόν να αγοράσω καινούριο. Πήρα λοιπόν ένα WD 500άρι και το έβαλα, έκανα φορμάτ και όλα δούλευαν ρολόι μέχρι που όπως έβαζα μερικά προγράμματα ακούστηκε ήχος σαν να γρατζουνίεται ο δίσκος και έσβησε πάλι (αυτό μιλάμε έγινε μέσα σε 3 ώρες απο τότε που έβαλα το καινούριο. Το έστειλα για αντικατάσταση και σήμερα μου ήρθε ο καινούριος απο αντικατάσταση. Θέλω να μου πείτε αν ξέρει κάποιος αν είναι πρόβλημα μητρικής που καίγονται οι σκληροί ή είναι απλά καντέμης και έγινε αυτό το πράγμα. Να βάλω το καινούριο σκληρό ή μπορώ να κάνω κάποιο τσεκάρισμα πρώτα; όταν σου κάηκε ο πρώτος είχες εγγύηση? το πήγες στην lenovo? μητρική δεν νομίζω να'ναι. είτε κακή τύχη,είτε δονήσεις από το laptop κλπ. εγώ θα'λεγα να δοκιμάσεις τον 3ο
doctorC Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 google και λιγο να δεις τι παιζει με το συγκεκριμενο λαπτοπ αν στο διαδυκτιο υπαρχουν παρομοια περιστατικα τοτε μαλλον υπαρχει κακος σχεδιασμος ... ΟΠΟΤΕ ΠΑΣ στην αντιπροσωπεια και ζητας ριζικη λύση (αντικατασταση μηχανηματος)... αλλιως τι περιμενεις η lenovo να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΛΑΠΤΟΠ? Παρομοιο προβλημα εγω προ δεκαετιας Sony VPL HS10 video projector (3000+ euro) ΕΚΑΙΓΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΙΣ 800 ΩΡΕΣ (ΕΠΙΣΗΜΗ διαρκεια 2000-3000 ώρες ) Μου έκαψε τρεις στην σειρα και μονο οταν βρηκα οτι η SONY US αλλαζε ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ (λαθος κατασκευαστικο..) ΤΟΤΕ Η SONY EUROPE... το παραδεχτηκε και μου αλλαξαν δωρεαν τα ελλαττωματικα τμηματα.. ακι αποτοτε έως το 2012 πουτον είχα επειζε μεχρι 3500 με την λαμπα του...
zio10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα μάγκες, θέλω βοήθεια γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τη γίνεται. Εχω ένα λάπτοπ Lenovo IdeaPad Z570 που είχε σκληρό WD 750άρις. Το λάπτοπ δούλεβε κανονικά μέχρι που όπως ήμουν στο ίντερνετ πέταξε μπλέ οθόνη, απο τότε ο σκληρός δεν δούλεψε, ακούγετε ένας ήχος απο το λάπτοπ σαν να χτυπάει ένα μικρό λαμαρινάκη αλλα δεν ανοίγει. Το σύνδεσα με USB στο σταθερό υπολογιστή μου και πάλι τίποτα. μόλις πάει να ανοίξει πέφτει. Είπα λοιπόν να αγοράσω καινούριο. Πήρα λοιπόν ένα WD 500άρι και το έβαλα, έκανα φορμάτ και όλα δούλευαν ρολόι μέχρι που όπως έβαζα μερικά προγράμματα ακούστηκε ήχος σαν να γρατζουνίεται ο δίσκος και έσβησε πάλι (αυτό μιλάμε έγινε μέσα σε 3 ώρες απο τότε που έβαλα το καινούριο. Το έστειλα για αντικατάσταση και σήμερα μου ήρθε ο καινούριος απο αντικατάσταση. Θέλω να μου πείτε αν ξέρει κάποιος αν είναι πρόβλημα μητρικής που καίγονται οι σκληροί ή είναι απλά καντέμης και έγινε αυτό το πράγμα. Να βάλω το καινούριο σκληρό ή μπορώ να κάνω κάποιο τσεκάρισμα πρώτα; Δες μήπως έχει κενό ο δίσκος και κουνιέται ελαφρώς. Πχ να φορούσε πιο χοντρό δίσκο αρχικά και μετά εσύ να πήρες λεπτότερο και να έχεις 1-2 χιλιοστά κενό. Αν είναι έτσι βάλτου κάτι για να είναι πιο σταθερός (ταινία διπλής όψης, κάποιο σφουγγαράκι κλπ)
@dn@n Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μάγκες το σκληρό το έβαλα χθές κανονικά και έκανα εγκατάσταση των Windows. Μέχρι σήμερα δεν μου βγήκε κανένα πρόβλημα. Οπότε αν ξαναπάθει κάτι τότε θα είμαι σίγουρος πως θα φταίει η μητρική.
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 αν ειναι κατι να φταιει θα ειναι υπερθερμανση,καταπονηση απο κραδασμους η κακη τροφοδοσια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα