Tsutsu22GR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 καλησπερα θα ηθελα να μου απαντησετε σε μια απορια.... ειχα παει << ο υπολογιστης μου>> και μετα πατησα στη μουσικη και πατησα ενα τραγουδι αλλα αντι να πατησω ανοιγμα πατησα ανοιγμα με και εβαλα και τι αλλα και τωρα δεν ξερω πως να το φτιαξω σας ικετευω δεν ξερω τι να κανω!!! σας παρακαλω βοηθηστε με !!! :///
Ntenteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 πριν με τι το ανοιγες; με το windows media player που ειχε by default; αν ναι, πηγαινε παλι στο αρχειο, κανε δεξι κλικ, πατα ανοιγμα με και διαλεξε το windows media player
Tsutsu22GR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 το εχω κανει αλλα τζιφος το προβλημα ειναι τωρα που για παραδειγμα ειχα πατηση να τρεξει με vlc player μετα μου εβγαζε ΟΛΑ τα αλλα εικονιδια με vlc player πως βγενει αυτο? πεσ μ σε παρακαλω
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Βρισκεις ενα mp3 τραγουδι,πατας δεξι κλικ > ανοιγμα με > επιλογη προεπιλεγμενου προγραμματος και επιλεγεις αυτο που θες.Αν επιλεξεις το wmp ολα τα mp3 θ' αποκτησουν ξανα το γνωστο default εικονιδιο
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 συνεχιζουμε εδω. http://www.insomnia.gr/topic/532037-ολα-τα-εικονιδια-π-ειναι-ιδια-πως-βγαινουν/
Προτεινόμενες αναρτήσεις