_hopelesscase_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 τώρα το έχω κόψει 6 μηνες , πάλι μαχαίρι στα ξαφνικά και πρόσεξα πως 1) Ηταν 10 φορές δυσκολότερο να το κόψω απο την πρώτη φορά 2) τα withdrawal ηταν χειρότερα 3) 6 μηνες μετά στα ξαφνικά με πιάνει κάτι και θέλω να καπνίσω , ομως δεν ειναι λόγο συνήθειας , ούτε βρίσκομαι γύρω απο καπνιστές , νιώθω το σώμα μου να το ζητάει παρόλο που με ενοχλεί η μυρωδιά του όπως πριν καπνίσω για πρώτη φορά. 1) Γ@μησε τα 2) Κολαση 3) "This alteration in neuronal chemistry can persist for months following the last administration." από εδώ Εύχομαι να είναι γυρω στα 16-18 που απλα επεσε σε ενα σαϊτ και πορώθηκε και τα ψάχνει και οτι καποια στιγμή θα περάσει . Μπα ειναι καιρο εδω μεσα. Εγω θυμαμαι να εχει αναφερει παλαιοτερα οτι ειναι μπατσος, διορθωστε με αν κανω λαθος. In other news 1
rus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τοτε δεν λεγεσαι κρεατοφαγος, αλλα πτωματοφαγος. Ζωον = Ζωντανο Ον, Και εσυ ζωον εισαι. Nαι, και ο ανθρωπος ζωον ειναι. Αλλα σε αντιθεση με τα τετραποδα, εχει ευφυια. Ειναι στη φυση του ανθρωπου να τρωει τα ζωα, οπως αλλωστε και τα ζωα να τρωνε το ενα τ' αλλο.
rus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Λενε οτι στο τσιγαρο υπαρχουν χιλιαδες ουσιες, πολλες ειναι επικινδυνες και καρκινογονες. Τι γινεται ομως με το καπνο που μπορει να φτιαξει καποιος στο χωραφι του; Τι ουσιες μπορει να υπαρχουν εκει; Επισης ποια η αποψη σας για το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Μαλιστα υπαρχουν και με μηδεν νικοτινη. Ολα βλαπτουν, και τωρα που σας γραφω, κανω κακο στον εαυτο μου. Το να βλεπουμε τηλεοραση με τις ωρες το ιδιο. Το να τρωμε σε εστιατορια ειναι χειροτερο απο το καπνισμα. Ακομα και το νερο και ο αερας ειναι επικινδυνα.. Οποτε δε θελω να μου πειτε οτι ειναι βλαβερα, ακομα και χωρις νικοτινη. Εννοειται αυτο. Μιλαμε για πιο υγιεινο καπνισμα. Τσιμπουκι δοκιμασες?
tsakonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 μονο ο lazarossss μπορει να κανει τετοιες ερωτησεις.. α ναι και για το πλυσιμο του λαχανου επισης
chill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Το κάπνισμα κάνει κακό.....FACT!!!! Όμως χαρις ενα τσιγάρο αυτή τη στιγμή δεν είμαι με levain στον ευαγγελισμο. Η σημερινή ιστορία. Εχω προβλημα με την κοιλιά μου που προέκυψε απο ιατρικό λάθος. 15 χειρουργεία και ενα θαύμα που είμαι ζωντανός και full λειτουργικός. Ανά καιρούς πρήζομαι, διπλώνω στα δυο δεν μπορω να στηρίξω το σώμα μου λόγω των συμφησεων που με ταλαιπωρούν αποτέλεσμα των χειρουργών. Σημερα ήταν μια τέτοια μερα ενδεχομένως να με πείραξε και κάτι που έφαγα. Μίλησα με τον γιατρό μου στον ευαγγελισμο (ο Φίλιππος τον γνωρίζει) και με έστειλε για πλάκα.σταδια ειλεου στην πλάκα και κρεβάτι στον ευαγγελισμο ουτε για δείγμα. Με ειχε αφήσει 2,5 χρόνια χωρις επεισόδιο σημερα ήταν η μερα..... Μου λέει ο ντοκ να σου βρω κρεβάτι σε άλλη κλινική και να έρθω να σε φτιάξω..... Το σκατο στο στόμα δεν μπορούσα να ενεργηθω, ουτε να κλασω.....η κοιλιά στον θεό!!!! Γυρίζω σπίτι και ανάβω ενα τσιγάρο με το ζόρι καθότι δεν μπορούσα να πάρω ανάσα απο το φούσκωμα.....problem solved!!!! Γέμισε ο βόθρος αμέσως, ανακουφιστικα και ο γιατρός ματαίωσε την ευσπεσμενη εισαγωγή. Ενδεχομένως να χρειαστεί καθότι θα κανω κ άλλη πλάκα στις 7 να δούμε πως παει αλλά για την ωρα γλίτωσα. Τα χαπάκια μου δεν με βοήθησαν γιατί τα ξερναγα με το που τα έπινα (duspatalin) αν και σε ανάλογες περιπτώσεις με εχουν σώσει. Σημερα όμως το γαμημενο το τσιγάρο μου έδωσε την λύση. Δεν καπνίζω ιδιαίτερα, 2 πακέτα την βδομάδα μαξ είμαι σε φάση απαλλαγής απο αυτή τη συνήθεια. Απλά καταθέτω ένα συμβάν. Ενα davidoff gold με έσωσε έστω και προσωρινά απο το levain και τις άθλιες συνθήκες των ελληνικών νοσοκομείων. Just saying.... 1
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 κ εμένα ενα τσιγάρο με είχε σώσει απ το να κάνω μια μεγάλη μαλακία σε μια φάση της ζωής μου γιατι με ηρέμισε και το ξανασκέφτηκα αλλα αυτό δεν το αθωώνει Με βοήθησε κ να παλεψω το φανταριλίκι αν και δεν έπαιζε μπάλα solo δεν κατάλαβα ακριβώς ποιο ειναι το πρόβλημα που έχεις αλλα απότι λες γέμισε ο βόθρος, άρα μηπως θα έπρεπε να μην τρως τόσο πολύ? απο κιλά πως πας? έχεις παραπανήσια ? γιατι θυμάμαι μια ανάλογη περίπωση με άτομο που είχε πρόβλημα που μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή και του έλεγαν οι γιατροί πως θα πρέπει να μάθει να τρέφεται σωστά αλλα δεν άκουγε και έτρωγε τα πάντα απο αυτά που του ειχαν απαγορευσει και σε μεγάλες ποσότητες με αποτέλεσμα να βρίσκεται κάθε τρεις κ λιγο στο νοσοκομείο ..
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 απλη ερωτηση ! ντουρκολαξ πηρες ? δεν εκανε δουλεια το ντουρκολαξ κ εκανε το τσιγαρο ?
chill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Φτερό κ πουπουλο ειμαι ρε...1.76,68kg.Το πρόβλημα μου με απλα λογια είναι οτι συστρέφεται το έντερο μου κ δεν μπορω να κάνω την αναγκη μου.Πριζομαι σαν έγγυος με εφταδιμα κ δεν μπορω καν να σηκωσω το κορμί μου. Αν δεν ενεργηθω εντος κάποιων ωρών πρεπει να κάνω εισαγωγή... Να μου βάλουν ενα καλώδιο στη μύτη κ να τραβήξουν μέσω αυτού οτιδήποτε υπάρχει μέσα μου.Εφιαλτική εμπειρία.... Απλα έχω βεβαρημένο παρελθον στο εσωτερικό λόγω πληθώρας χειρουργειων plus οι συμφοισεις που πρεπει να κοπούν όταν βρω τα @@ να κανω χειρουργείο. Σαν αποτέλεσμα τα όσα περιεγραψα παραπανω. Φάρμακα παίρνω μονο οτι μου πει ο Ντοκ.Δεν πειραματιζομαι.Πινω dupalach εδώ κ 10 χρόνια κάθε βράδυ για να μην ζοριζομαι στην αφόδευση κ τα χαπακια που ανέφερα παραπανω όταν πριζομαι. Με το που κάπνισα...τύφλα να χουν οι μπομπες στη Χιροσίμα κ το Ναγκασάκι!!!
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τσιμπουκι δοκιμασες? Μα αυτό δεν είναι ένα τσιμπούκι.... Το έχει πει και ο Ρένος που το ζωγράφισε.
rus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μα αυτό δεν είναι ένα τσιμπούκι.... Το έχει πει και ο Ρένος που το ζωγράφισε. Δεν ειναι τσιμπουκι? και τι ειναι? Για τσιμπουκι εμενα μου φαινεται. Εχεις πειρα στα τσιμπουκια, φιλε? 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Τσιμπουκι δοκιμασες? Μα αυτό δεν είναι ένα τσιμπούκι.... Το έχει πει και ο Ρένος που το ζωγράφισε. Δεν ειναι τσιμπουκι? και τι ειναι?Για τσιμπουκι εμενα μου φαινεται. Εχεις πειρα στα τσιμπουκια, φιλε? Εάν η τέχνη είναι ειδοποιός διαφορά μεταξύ ανθρώπων και δίποδων, κάπως έτσι θα πρέπει να γίνονται οι διακρίσεις. Από την άλλη θα μπορούσε να γίνεται η διάκριση βάσει απλών διαπιστώσεων... π.χ. Βλέπω μία εικόνα και γράφει κάτι πάνω. Ενδεχόμενο 1) Ουγκ. Δεν με νοιάζει. Έχει πάνω μία πίπα. Την πίπα την λένε τσιμπούκι. Ουγκ. Θα βάλω αυτή να κάνω χαβαλέ. Ενδεχόμενο 2) Τι λέει πάνω αυτή η εικόνα ωρέ; Χμ, να το γράψω στο google να δω τι λέει τουλάχιστον μην κάνω τον καραγκιόζη. Επίσης χρήσιμα ενδεχόμενα για πιθανό διαχωρισμό εργασίας, όπως τράβηγμα κάρου και οδήγηση αμαξιού.
rus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Φιλε τι μακακιες γραφεις, σκεφτηκες το ενδεχομενο να μη ξερει γαλλικα αυτος που την εβαλε? Και το θεμα σου ειναι το γαλλικο που γραφει η εικονα? Το οτι τη πιπα τη λενε και τσιμπουκι που κολλαει? Δε μας ειπες ομως, τσιμπουκια/πιπες κανεις καθολου? 1
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 κ εγώ όταν κάπνιζα για παράδειγμα θα μπορούσα να κάνω οποιαδήποτε δίαιτα γράμμωσης ακόμα και την σκληρότερη για πλάκα ,βέβαια και τώρα μπορώ αλλα η πείνα δεν υπήρχε κ αυτό ειναι ενα μεγάλο plus μιας κ ειναι το μόνο εμπόδιο για να το πετύχεις . μπορούσα να χαλαρώνω και να coolάρω ευκολα σε σχέση με τώρα γιατι σαν άνθρωπος μου ειναι δύσκολο να συγκρατώ τα νευρα μου ενω τώρα αν κάτσουν 2-3 στραβές μαζί μπορει να τη δω tyson κ να αρχίσω να δαγκώνω αφτιά . ναι , έχει και τα καλά του το τσιγάρο αλλα έχει πολλά κατά δυστυχώς. (αναπνευστικό , δέρμα , δόντια και η γενική υγεία που κάποια στιγμή πάει κατα διαόλου, το οικονομικό άστο γιατι απο τότε που έκοψα το κάπνισμα χαλάω τα ίδια λεφτά σε τσίχλες χωρίς ζάχαρη, αφού μου έχει μείνει η συνήθεια κ θέλω να απασχολώ με κάτι τον εαυτό μου ,ακόμα κ τώρα 6 μηνες μετά μακάρι να μην το δοκίμαζα ποτέ , ξέρω οτι δεν θα το ξαναρχίσω, δεν ειναι εκεί το θέμα , απλά το οτι το έκοψα μου έχει αφήσει ενα κενό το τσιγάρο ειναι εθιστικό , ειναι ναρκωτικό και αν ποτέ δω κάποιον να σκέφτεται να το αρχίσει θα προσπαθήσω να τον πείσω να μην το κάνει. το ίδιο ισχυεί για όλες τις εθιστικές ουσίες , ναρκωτικά , στεροιδή , τα πάντα. Σου δίνουν κάτι πολύ ωραίο αλλα με μεγάλο αντίτιμο για την υγεία . Οταν τα διακόψεις και περάσουν κ οι κακές μέρες σου μένει ενα κενό που δεν πρόκειται να βρεις ποτέ κάτι να στο καλύψει πραγματικά. ευτυχώς για εμένα η βλακεία έφτασε μέχρι το κάπνισμα δεν ειμαι αντικαπνιστής , δε τη λέω δηλαδή σε κάποιον που καπνίζει η να προσπαθώ να τον πείσω να το κόψει γιατι αν δεν χρειαζόταν να το κόψω πιστευω πως ακόμα θα κάπνιζα , όταν κάνεις χρήση μιας εθιστικής ουσίας δεν μπορείς να δεις την βλαβερότητα της,πόσο σε ρίχνει, απλά θεωρώ καλό να το σκεφτεί δυο φορές κάποιος πριν κάνει το πρώτο του τσιγάρο. 1
lionheart75 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 To κάπνισμα μεγάλη ιστορία... 40 μέρες πλέον χωρίς το ρημάδι και ήδη αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Μια απόφαση που πήρα ξαφνικά μόνος μου ένα πρωί, δεν μου την επέβαλε -ευτυχώς - κανείς. Διακοπή μιας σχέσης 23 ετών που ξεκίνησε κάπου στην β΄ λυκείου εκεί γύρω στο 1991 σε κάποιες καταλήψεις.... Μέχρι τότε (αντικαπνιστής) - ούτε τσιγάρα στον πατέρα μου δεν πήγαινα να αγοράσω. Ειρωνία ... Τα τελευταία χρόνια το είχα κάπως περιορίσει και δεν ξεπέρναγα - συνήθως - τα 10 στριφτά την ημέρα. Κορόιδευα τον εαυτό μου ότι δεν κάπνιζα πολύ... Το βασάνιζα βέβαια στο μυαλό μου τον τελευταίο καιρό είναι η αλήθεια. Αυτή την φορά λοιπόν ξύπνησα για δουλειά, έφτιαξα καφέ, αλλά δεν κάπνισα. Ο καπνός είχε τελειώσει από την προηγούμενη και είπα να μην πάρω αυτή τη φορά πηγαίνοντας για δουλειά και βλέπουμε πως θα πάει. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει ούτε τζούρα και αν εξαιρέσουμε κάποιες στιγμές που η επιθυμία γίνεται κάπως έντονη, (όταν βγαίνω έξω και βλέπω τι γίνεται τριγύρω), γενικά είμαι καλά και μπορώ να πώ ότι πλέον στην δουλειά (που είχα συνδυάσει το τσιγάρο με το διάλειμμα) καθώς και στο σπίτι η επιθυμία για τσιγάρο είναι πλέον μηδενική. Αυτό που με ευχαριστεί, αν και παράδοξο, είναι η αντίσταση στην επιθυμία για τσιγάρο όταν με περιτριγυρίζουν σε κάποια έξοδο γνωστοί και φίλοι με καπνό (κυρίως) και πακέτα (δευτερευόντως). Αυτό με πωρώνει! Είμαι 39 και εύχομαι να τα καταφέρω. Είναι η πρώτη φορά που το διακόπτω και εύχομαι και η τελευταία, να μην χρειαστεί άλλη προσπάθεια. Δεν είχα άλλα περιθώρια πιστεύω ηλικιακά και το moto γι αυτή την διακοπή ήταν αφενός η 2,5 ετών κόρη μου και το μωρό που έρχεται. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η ενασχόλησή μου με το ποδήλατο τα τελευταία 3 χρόνια. Παιδιά αφενός σας εύχομαι να μην το δοκιμάσετε ποτέ όσοι δεν καπνίζετε και αφετέρου όσοι καπνίζετε να το σταματήσετε άμεσα. Να το πάρετε απόφαση κάποια στιγμή όπως και εγώ. 4
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Φιλε τι μακακιες γραφεις, σκεφτηκες το ενδεχομενο να μη ξερει γαλλικα αυτος που την εβαλε? Και το θεμα σου ειναι το γαλλικο που γραφει η εικονα? Το οτι τη πιπα τη λενε και τσιμπουκι που κολλαει? Δε μας ειπες ομως, τσιμπουκια/πιπες κανεις καθολου? Q.E.D. Για φύραμα στους κατά τόπους γεωπόνους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις