Silverage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ναι, οι γιατροί είναι κακοί, τα φάρμακα μας σκοτώνουν. Όταν πριν μια εβδομάδα με έπιασε πυρετός και βήχας, όσες βιταμίνες, χόρτα, σούπες και να έφαγα δεν μου έκαναν τίποτα. Όταν πήγα την Τρίτη στο γιατρό που μου βρήκε πνευμονία, με 1 χάπι που μου έδωσε, την επόμενη σταμάτησε ο πυρετός και τώρα σταματάει και ο βήχας.
akpe Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ναι, οι γιατροί είναι κακοί, τα φάρμακα μας σκοτώνουν. Όταν πριν μια εβδομάδα με έπιασε πυρετός και βήχας, όσες βιταμίνες, χόρτα, σούπες και να έφαγα δεν μου έκαναν τίποτα. Όταν πήγα την Τρίτη στο γιατρό που μου βρήκε πνευμονία, με 1 χάπι που μου έδωσε, την επόμενη σταμάτησε ο πυρετός και τώρα σταματάει και ο βήχας. Αυτά είναι βλακείες, αν επέμενες με χόρτα και σουπίτσες, άντε και βοτανάκια, σε κανα μήνα θα ήσουν κομπλέ. Από αεροπσεκαζμούς κόλλησες ε; 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ναι, οι γιατροί είναι κακοί, τα φάρμακα μας σκοτώνουν. Όταν πριν μια εβδομάδα με έπιασε πυρετός και βήχας, όσες βιταμίνες, χόρτα, σούπες και να έφαγα δεν μου έκαναν τίποτα. Όταν πήγα την Τρίτη στο γιατρό που μου βρήκε πνευμονία, με 1 χάπι που μου έδωσε, την επόμενη σταμάτησε ο πυρετός και τώρα σταματάει και ο βήχας. Φιλε ποιο χάπι σου έδωσε αν επιτρέπεται? Απλή απορία όχι τίποτα άλλο
doctorkostis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Φιλε ποιο χάπι σου έδωσε αν επιτρέπεται? Απλή απορία όχι τίποτα άλλο Καποιο εκ των Avelox - Octegra - Tavanic. (ιδια ομαδα) Εντιτ. Εγινε η εκπληξη. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2014 από doctorkostis 1
rus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Απο το να αφαιρω τις ζωες των αλλων, ας περιορισω λιγο τη δικη μου. Αμα θελεις να τρως κρεας, να το σκοτωνεις εσυ ο ιδιος. Και αφου εισαι σαρκοφαγο ον, να το τρως ωμο, οπως κανουν ολα τα σαρκοφαγα/παμφαγα ζωα. Ποιες ζωες αλλων, των ζωων εννοεις? Δηλαδη στερησε το κρεας επειδη εισαι "φιλοζωος"? Γιατι να το σκοτωσω ο ιδιος και γιατι να το φαω ωμο? Ο ανθρωπος διαφερει απο τα τετραποδα, μπορει να προμηθευτει το κρεας του απο μεσαζοντες και να το μεγειρεψει.
xgol Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Νομιζω πως δεν ισχυει αυτο. Εφοσον δεν σε βρει καποια αρρωστεια οπως καρκινος ο οργανισμος μετα απο καποια χρονια ειναι καθσρος σαν να μην εχεις καπνισει ποτε. Εντωμεταξυ πιο σπαστικοι τυποι απο τους φανατικους αντικαπνιστες δεν πρεπει να υπαρχουν πραγμαρικα... Το μεγάλο λάθος που κάνουν οι καπνιστές, είναι να θεωρούν πως ο μόνος κίνδυνος είναι ο καρκίνος. Στην ουσία, ελάχιστοι καπνιστές θα εμφανίσουν και θα πεθάνουν απο καρκίνο του πνεύμονα. Άλλες είναι οι κυριότερες αιτίες θανάτου, π.χ. ΧΑΠ.
rus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Γκουχ*αλκοόλ*γκουχ*καφεϊνη*γκουχ. Το αλκοολ ηταν απαγορευμενο καποτε στην Αμερικη, θα ηθελες να γυρισουμε στη ποτοαπαγορευση? Λενε οτι το κοκκινο κρασι σε μικρη ποσοτητα ωφελει την υγεια. Καφεινη εχει το τσαϊ, θες να απογορευσουμε το τσαι? Ο παππους μου καπνιζει, ειναι 90+, δεν εχει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης, και δεν τρωει κρεας, ουτε πινει γαλα. Εμβολια,γαλα,κρεας, η χειροτερη μολυνση ολων των εποχων. Ξυπνηστε, μας σκοτωνουνε.. Και ο δικος μου ηταν 90+ και καπνιζε 1 πακετο την ημερα. Ετρωγε ομως και κρεας και γαλα. Αρα? Να σε ρωτησω κατι, γιατι μας σκοτωνουν μονο με το γαλα και το κρεας και οχι με τα λαχανικα? Αφου σχεδον ολοι μας τρωμε και λαχανικα.
xgol Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Η αλκοόλη είναι απ' τα πιο επιβλαβή διεγερτικά του ΚΝΣ. Οι μεθυλοξανθίνες που περιέχονται σε τσάι/καφέ (θεοφυλλίνη, θεοβρωμίνη, καφεϊνη), όχι.
xgol Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εγώ? Ούτε καν. Δεν πιστεύω στις απαγορεύσεις, γενικότερα. Ειδικά όταν κρύβονται τόσα συμφέροντα από πίσω, υπάρχει ιστορικό κατάχρησης ψυχοτρόπων ουσιών επί γενεών και η Παιδεία των ανθρώπων είναι - το λιγότερο - περιορισμένη . Απλώς, υπερασπιζόμενος τα αυτονόητα, λέω πως είναι τεράστια υποκρισία να μιλάμε για το κάπνισμα και να ξεχνάμε το αλκοόλ. 'Η να βάζουμε φυλακή τους χρήστες κάνναβης και να τους θεωρούμε ναρκομανείς, και παράλληλα να βλέπουμε το 15χρονο να αγοράζει ανενόχλητο ρετσίνες και μάλμπορο. 1
Mau-Maus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 μεγαλε κοψε το γαλα το κρεας και τους γιατρους κ ριχτο στις τσουκνιδες το καπνισμα και τις προσευχες και θα πας και συ 100 σαν τον παππου σου ! ενταξει οκ οταν βλεπεις ''υγιεινο καπνισμα'' απλα μπαινεις για να γελασεις .. 6
akpe Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Το αλκοολ ηταν απαγορευμενο καποτε στην Αμερικη, θα ηθελες να γυρισουμε στη ποτοαπαγορευση? Λενε οτι το κοκκινο κρασι σε μικρη ποσοτητα ωφελει την υγεια. Καφεινη εχει το τσαϊ, θες να απογορευσουμε το τσαι? Με παρεξήγησες, δε διαφωνώ με αυτό που είπες, απλά πρόσθεσα μέσα αλκοόλ και καφεϊνη. Το μεν αλκοόλ από άποψη επικινδυνότητας (αν δεν απατώμαι σκοτώνει έμμεσα ή άμεσα περισσότερους από το τσιγάρο, μπρορεί να κάνω και λάθος), η μεν καφεϊνη από άποψη εθισμού.
Luxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Αμα γραφτειτε σε βιγκαν ελληνικο φορουμ, που εχει μερικα χιλιαδες μελη και γραψετε αυτες τις ασυναρτησιες, τα αντιστοιχα θα ακουσετε απο αυτους. Οτι λετε βλακειες και ειστε τρολλς. Ο καθενας εχει την αποψη του. Το θεμα ειναι οτι ρωτησα για ενα πιο υγιεινο καπνισμα και το γαμ*** το θεματακι. Αλλα ισως καποιοι εισαστε και αγραμματοι και δε καταλαβατε τι ρωταω. Να το κανω λιανα, γιατι μερικα δε βγαλατε ουτε δημοτικο. Πιο υγιεινο καπνισμα τουτεστειν, λιγοτερο επιβλαβες καπνισμα. Γιατι να το σκοτωσω ο ιδιος και γιατι να το φαω ωμο? Ο ανθρωπος διαφερει απο τα τετραποδα, μπορει να προμηθευτει το κρεας του απο μεσαζοντες και να το μεγειρεψει. Τοτε δεν λεγεσαι κρεατοφαγος, αλλα πτωματοφαγος. Ποιες ζωες αλλων, των ζωων εννοεις? Ζωον = Ζωντανο Ον, Και εσυ ζωον εισαι. Ναι, οι γιατροί είναι κακοί, τα φάρμακα μας σκοτώνουν. Όταν πριν μια εβδομάδα με έπιασε πυρετός και βήχας, όσες βιταμίνες, χόρτα, σούπες και να έφαγα δεν μου έκαναν τίποτα. Όταν πήγα την Τρίτη στο γιατρό που μου βρήκε πνευμονία, με 1 χάπι που μου έδωσε, την επόμενη σταμάτησε ο πυρετός και τώρα σταματάει και ο βήχας. Ναι, οι γιατροί είναι κακοί, τα φάρμακα μας σκοτώνουν. Όταν πριν μια εβδομάδα με έπιασε πυρετός και βήχας, όσες βιταμίνες, χόρτα, σούπες και να έφαγα δεν μου έκαναν τίποτα. Όταν πήγα την Τρίτη στο γιατρό που μου βρήκε πνευμονία, με 1 χάπι που μου έδωσε, την επόμενη σταμάτησε ο πυρετός και τώρα σταματάει και ο βήχας. Διαβασες τι παρενεργειες εχει το χαπι που πηρες; Γουγλαρες λιγο τα συστατικα του στο ιντερνετ; Δε λεω οτι και εγω δε θα παρω χαπι εαν πονεσω, εξαλλου ετσι μαθαμε απο μικρα. Οπως και με το γαλατακι του θεουλη και το κρεατακι το θρεπτικο. Αλλα ποτε δεν ειναι αργα για να αλλαξουμε. Σιγα-σιγα μπορει να γινει ολοκληρωτικη αλλαγη. Παντως οι μισοι απο εσας δε μπορουν καν να συμμετασχουν σε ενα διαλογο. Πολυ επιπεδο.
pournaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Αμα γραφτειτε σε βιγκαν ελληνικο φορουμ, που εχει μερικα χιλιαδες μελη και γραψετε αυτες τις ασυναρτησιες, τα αντιστοιχα θα ακουσετε απο αυτους. Οτι λετε βλακειες και ειστε τρολλς. Ο καθενας εχει την αποψη του. Το θεμα ειναι οτι ρωτησα για ενα πιο υγιεινο καπνισμα και το γαμ*** το θεματακι. Αλλα ισως καποιοι εισαστε και αγραμματοι και δε καταλαβατε τι ρωταω. Να το κανω λιανα, γιατι μερικα δε βγαλατε ουτε δημοτικο. Πιο υγιεινο καπνισμα τουτεστειν, λιγοτερο επιβλαβες καπνισμα. Τοτε δεν λεγεσαι κρεατοφαγος, αλλα πτωματοφαγος. Ζωον = Ζωντανο Ον, Και εσυ ζωον εισαι. Διαβασες τι παρενεργειες εχει το χαπι που πηρες; Γουγλαρες λιγο τα συστατικα του στο ιντερνετ; Δε λεω οτι και εγω δε θα παρω χαπι εαν πονεσω, εξαλλου ετσι μαθαμε απο μικρα. Οπως και με το γαλατακι του θεουλη και το κρεατακι το θρεπτικο. Αλλα ποτε δεν ειναι αργα για να αλλαξουμε. Σιγα-σιγα μπορει να γινει ολοκληρωτικη αλλαγη. Παντως οι μισοι απο εσας δε μπορουν καν να συμμετασχουν σε ενα διαλογο. Πολυ επιπεδο. Το οτι αντιδρας σε αποδεδειγμενους (2-3 τουλαχιστον που γνωριζουμε εδω μεσα και μας εχουν δωσει κατα καιρους πολυ σοβαρες απαντησεις) γιατρους (αλλα και στους υπολοιπους που εχουμε "φαει" το σκατοτσιγαρο με το κουταλι) και ακομη συνεχιζεις να "αναρωτιεσαι πιο ειναι το "πιο ακινδυνο", ειναι περαν του αστειου. Το οτι συνεχιζεις, να ρωτας για "λιγοτερο επιβλαβες καπνισμα", δειχνει τρια πραγματα: ειτε δεν εχεις καπνισει ποτε σου, και ευχομαι να μην το ξεκινησεις ποτε, ειτε απλα τρολλαρεις, ειτε εισαι υπερβολικα αφελης (δε λεω βλακας), ωστε να κανεις τη συγκεκριμενη ερωτηση. Τελος, το οτι ακυρωνεις τον οποιονδηποτε γιατρο (οχι εδω μεσα του φορουμ, γενικοτερα), με το να λες σε καποιον να γκουγκλαρει το χαπι του του συνεστησε ο γιατρος του, οντως σε καθιστα υπερ-επικινδυνο οχι για σενα, εσυ κανε οτι γουσταρεις, το προβλημα ειναι σε τυχον δικα σου προσωπα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις