Alithinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 εγώ αυτό που έκανα είναι να πάρω τα πιο λεπτά χαρτάκια που υπάρχουν στην αγορά,για να κατεβάζω λιγότερες ουσίες χαρτιού. κάτι είναι κι αυτό,και σε βοηθά να αντιληφθείς τη γεύση του tobacco καλύτερα όπωταν και βελτιώνει τη γεύση.
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δεν υπαρχει ενα συμπληρωμα κρεατινης μονο ! και ετσι οπως το θετεις ΔΕΝ ειναι φυτικο προιον αλλα συνθετικο ! ελπιζω να ξερεις τι σημαινει η λεξη συνθετικο.. εν τέλει ξαναδιαβασε αυτο ''οι μονες τροφες που περιέχουν κρεατινη είναι οσες περιεχουν μυϊκούς ιστούς'' Γιατι ? γιατι η φυση ετσι αποφασισε ... Εισαι γνωστης του θεματος; Γιατι τα εχω μελετησει χρονια. Οσα συμπληρωματα γραφουν 100% pure creatine, creapure, monohydrate ειναι συνθετικα, καταλληλα για vegans. Ο vegan ΔΕΝ τρωει ζωϊκα προϊοντα και παραγωγα αυτων. Απλα τα πραγματα. εν τέλει ξαναδιαβασε αυτο ''οι μονες τροφες που περιέχουν κρεατινη είναι οσες περιεχουν μυϊκούς ιστούς'' Ποιος μιλησε για τροφες; εγώ αυτό που έκανα είναι να πάρω τα πιο λεπτά χαρτάκια που υπάρχουν στην αγορά,για να κατεβάζω λιγότερες ουσίες χαρτιού. κάτι είναι κι αυτό,και σε βοηθά να αντιληφθείς τη γεύση του tobacco καλύτερα όπωταν και βελτιώνει τη γεύση. Εννοειται οτι εδω και καιρο παιρνω τα πιο λεπτα χαρτακια και φιλτρακια παππου που ειναι βιολογικα.
Danbo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μα καλά, ενας mod δν είναι ενεργός? Ολοι μαζι διακοπες με ενα γκρουπ φυγατε? Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εχεις καποιο παραπονο; Απλα μη μπαινεις στο θεμα αυτο.
zio10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Και γω δε νομίζω ότι πρέπει να κλειδώσει, μια χαρά ενδιαφέροντα πράγματα γράφονται
Danbo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Εχεις καποιο παραπονο; Απλα μη μπαινεις στο θεμα αυτο. Παραπληροφορηση λεγεται,οχι παραπονο! 1
deesnider Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 δεν εχω καποια παρενεργεια μεχρι στιγμης Αν εξαιρέσουμε το περιεχόμενο τού 99,99% των post σου... - ανεξαρτήτως θέματος - τα οποία θα μπορούσαν να είναι ο επίσημος ορισμός τής «παρενέργειας»... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις