allaboutjazz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδια χαλασε το λαπτοπ μου και εχω ενα παμπαλαιο 10κιλο λαπτοπ με xp windows και παρ'ολη την γενικοτερη ''καθυστερηση'' του,κυριολεκτικα, στο ιντερνετ ολα καλα τρεχει τα παντα αλλα δεν με αφηνει να μπω τουιτερ και εμφανιζει σφαλμα SSL .Εχω δει γενικα τον τομεα απορριτο ,ασφαλεια κλπ αλλά δεν γινεται κατι..Μπορει να ειναι κατι απλο βεβαια αλλά δεν ξερω,Αν καποιος ξερει ας μου πει
coffeex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Για κοίτα αν ο φορητός σου εμφανίζει σωστά την ημερομηνία και ιδιαίτερα την χρονολογία.
allaboutjazz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ναι τα εχω δει, σωστα ειναι ολα.Γενικα μ'αφηνει να μπαινω σε ολα τα social γιατι ομως δεν μ'αφηνει να μπω τουιτερ;;
atrias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 εκτός της ημερομηνίας που είπαν πιο πάνω σε περίπτωση που χρησιμοποιείς internet explorer στα XP δοκίμασε με άλλο browser γιατί ο IE8 που έχουν τα XP (και δεν αναβαθμίζεται) δεν υποστηρίζει SNI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα