Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη βιαζομαι δεν εψαξα για τα σχετικα αν υπαρχει ιδιο θεμα μπλα μπλα..Το λάπτοπ μου είναι sony vaio σειρας e δεν θυμαμαι ακριβως αλλά αν κρίνεται απαραίτητο για την εκτίμηση αξίας των συσκευων(?)του θα το γραψω αλλη φορα.Λοιπον το λαπτοπ μου είναι κοντα στα 3,5 χρονων κατω απο πολυ εξαντλητικές συνθηκες γι'αυτο φταιω εγω εννοειται. το χω ριξει απο υψος κρεβατιου με πατωμα γυρω στις 15 φορες παρ'όλα αυτά δεν είχε παθει απολύτως τιποτα και γενικώς ήταν πολύ πολύ σκυλί.ώσπου ενα πρωινο ξυπνάω και βλέπω το λάπτοπ να κρέμεται από τον φορτιστή κάτω απο το κρεβατι.Απο κει αρχισαν τα προβληματα μειωση ταχυτητας ανταποκρισης κλπ Τελος παντων μην το κουραζω κάποια στιγμη εσβησε και δεν ξανα ανοιγε το πηαμε σε καποιον στην θεσσαλονικη και με 100 ευρω το εκανε(χααα)αλλά ξαναεκλεισε κλπ κλπ. Δεν ανοιγει πλεον και εχει γινει κουραστικο ..Το πηγα σε ενα παιδι που ασχολειται με υπολογιστες και λοιπα και ενδιαφερθηκε να το ''αγοράσει'' για το πολυ 60 ευρω.

Σημειωνω λοιπον πως και καλα το λαπτοπ όταν το στειλαμε θεσσαλονικη , μας ειπαν οτι ειχε σπασμενη μητρικη.Στο αλλο το παιδι που το πηγα ειπε οτι εχει προβλημα με κατι που εμποδιζει την σωστη λειτουργεια του ρευματος (δεν θυμαμαι πως λεγεται)Κατα τα αλλα ο σκληρος ειναι τελειος και λογικα και τα υπολοιπα μηχανηματα μεσα στο λαπτοπ..Η οθονη ειναι καλή αλλά λιγο γρατζουνισμενη.Και τελος ο φορτιστης , ο οποιος οταν τον πηγα σε καποιον ''μεγαλο'' και καλα κομπιουτερα-μουφα  μου ειπε οτι κοστιζει 200 ευρω!!! δεν το νομιζω αλλα... Αυτα σας κουρασα το ξερω! 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ενημερωτικα, το λαπτοπ μου ξανα ανοιξε! Χωρις να το κανω απολυτως τιποτα ουτε να το παω σε καποιον ειδικο. Οποτε κατι συμβαινει προφανως...Ειμαι σιγουρη πως αν αυτη τη στιγμη το κλεισω δεν θα ανοιγει μετα οπως εγινε κ την προηγουμενη φορα.2 μηνες σχεδον λοιπον που ειχε κλεισει προχθες επιχείρησα να το ανοιξω και ανοιξε.Μηπως δεν κανει καλη επαφη με τον φορτιστη;;Σημειωτεον το λαπτοπ ειναι στην θηκη-τσαντα του και το κομματι του φορτιστη ισα ισα που χωραει στην τσαντα οποτε πιεζετε λιγο και ισως να εφαρμοζει καλυτερα. 

Δημοσ.

Το power jack μπορεί να έχει πρόβλημα.

Έτσι ένας γνωστός μου, μου χάρισε "χαλασμένο" laptop και τελικά είδα ότι έφταιγε μόνο αυτό. Το άλλαξα και έφτιαξε.

Είναι το βύσμα που είναι κολλημένο πάνω στην μητρική και μπαίνει το καλώδιο απ' το τροφοδοτικό.

Κοστίζει λιγότερο από 1 ευρώ.

Από laptop σε laptop, η επισκευή μπορεί να θέλει από 15 λεπτά μέχρι πολλές ώρες και βίδες περισσευούμενες.

https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=power%20jack%20laptop

Πριν από 3 ημέρες έπεσε στα χέρια μου ένα Acer Extensa 5230, χαλασμένο όπως τόνιζε ο ιδιοκτήτης του, και το χάριζε..
Δεν άνοιγε καθόλου, είχε χαλάσει το βύσμα που μπαίνει το ρεύμα εσωτερικά του laptop..
Ψάχνοντας στο ebay, βρήκα ανταλλακτικό αλλά ήθελε 8 ευρώ και καμιά 10άρια μέρες αναμονή..
Πήγα σε ένα ηλεκτρονικάδικο απ' τα παλιά με διάφορα ψιλολόγια και βρήκα ένα παρόμοιο, προφανώς για άλλη δουλειά.
Το μόνταρα και δουλέψε ρολόι.. με 0,40 € έκανα την δουλειά μου..
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...