Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΦΙλε αμα ειναι να κανεισ αναβαθμιση για να παιζεις dota μην κανεισ πολλα πραγματα και με μια καρτα τον 50 - 60 ευρο και με εναν pentium εισαι κομπλε μονο αν μιλαμε για dota

Εχει ειδη καρτα ο φιλος, η οποια σηκωνει και αρκτα πιο βαρια παιχνιδια απo dota/cs, εγω και bf3 εχω παιξει με αυτην την καρτα μια καποιες υποχωρησεις φυσικα.

Αφου ειδη εχει καρτα ο φιλος, ας παει σε  fm2+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τις προτασεις σας παρολα αυτα με λιγο ψαξιμο αποφασισα να παω σε ι3 και h97 ετσι ωστε οταν βγουν οι broadwell να μπορω να παω σε αναβαθμιση.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το τροφοδοτικο καθως δεν ειναι combatible.Θα εχω προβλημα?και αν ναι τι ειδους?μητρικη σκεφτομαι αυτη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-MB-H97-D3H-1150-H97-DDR3.htm.

Επεξ/σία από DOM89
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις προτασεις σας παρολα αυτα με λιγο ψαξιμο αποφασισα να παω σε ι3 και h97 ετσι ωστε οταν βγουν οι broadwell μπορω να παω σε αναβαθμιση.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το τροφοδοτικο καθως δεν ειναι combatible.Θα εχω προβλημα?και αν ναι τι ειδους?μητρικη σκεφτομαι αυτη http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/Gigabyte-MB-H97-D3H-1150-H97-DDR3.htm.

Σωστό το σκεπτικό. Η μητρική είναι καλή και τα έχει όλα. Από Πλαίσιο πάρ'την. Είναι ελάχιστα πιό ακριβή από άλλα καταστήματα, αλλά το Πλαίσιο στις Μητρικές έχει καλή πολιτική εγγυήσεων (είμαι παθών). Τώρα για το τροφοδοτικό καλό θα ήταν να βάλεις ένα πιό ποιοτικό, γιατί θα μπεί και καινούργιο hardware επάνω. Αλλά μπορείς και να μη βιαστείς. Χωρίς αλλαγή κάρτας γραφικών σηκώνει άνετα το σύστημα. Για το haswell compatibility θα δοκιμάσεις και θα δείς αν μπαίνει σε sleep mode κανονικά και αν βγαίνει κανονικά χωρίς προβλήματα. Το πιθανότερο να μην έχεις πρόβλημα. Αν είναι έτσι, αλλάζεις τροφοδοτικό όταν με το καλό αποφασίσεις να αναβαθμίσεις κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

νταξει ειπαμε δεν ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αλλα εχει ξεφτιλιστει το θεμα με τα xfx. δεν λεω απο τα καλυτερα ειναι αλλα γιαυτος που εχουν budget

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...