alexmi900 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το ιντερνετ μου ειναι τραγικα αργο και συχνα γινονται απανωτες αποσυνδεσεις. Παρακατω σας παραθετω καποια στοιχεια για την ταχυτητα. Η συνδεση του modem και του σπλιττερ ειναι σωστη και εχω βαλει φιλτρακι στο συναγερμο. Απο οτι μου ειπε ο τεχνικος της wind που ηρθε να ελεγξει πρεπει να υπαρχει προβλημα με τα καλωδια του σπιτιου και μου προτεινε να αλλαξω το πριζακι της γραμμης σε rj11. Το θεμα μου ειναι οτι παλαιοτερα ειχα κονεξ στο σπιτι χωρις να αντιμετωπιζω καποιο ιδιαιτερο θεμα. Τι μου προτεινετε να κανω? Ευχαριστω προκαταβολικα
peeperman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το ιντερνετ μου ειναι τραγικα αργο και συχνα γινονται απανωτες αποσυνδεσεις. Παρακατω σας παραθετω καποια στοιχεια για την ταχυτητα. Η συνδεση του modem και του σπλιττερ ειναι σωστη και εχω βαλει φιλτρακι στο συναγερμο. Απο οτι μου ειπε ο τεχνικος της wind που ηρθε να ελεγξει πρεπει να υπαρχει προβλημα με τα καλωδια του σπιτιου και μου προτεινε να αλλαξω το πριζακι της γραμμης σε rj11. Το θεμα μου ειναι οτι παλαιοτερα ειχα κονεξ στο σπιτι χωρις να αντιμετωπιζω καποιο ιδιαιτερο θεμα. Τι μου προτεινετε να κανω? Ευχαριστω προκαταβολικα Ο τεχνικός μέτρησε τη γραμμή στο εσκαλίτ, ή έκανε απλώς υπόθεση; Οι αποσυνδέσεις που αναφέρεις, είναι σε επίπεδο συγχρονισμού ή σε επίπεδο IP;
alexmi900 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Σορρυ αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις διοτι ειμαι νουμπας σε αυτα τα θεματα. Ο τεχνικος μετρησε τη γραμμη και στην πολυκατοικια(γυρω στα 11 mbps μεγιστο απο οτι μου ειπε) και απο αυτο εβγαλε το συμπερασμα οτι κατι φταιει με τη γραμμη τη δικια μου. Απο κει και περα οταν πεφτει το ιντερνετ το μονο που βλεπω ειναι οτι το μοντεμ δειχνει λες και καποιος αποσυνδεσε τη τηλεφωνικη γραμμη απο την πριζα και την ξανασυνδεσε μετα απο λιγο( δηλαδη σβηνει το λαμπακι του ιντερνετ και της τηλεφωνικης γραμμη). Ελπιζω να μπορεσα να σου εξηγησω το τι παιζει. Αν σου λεω βλακιες ζητω συγνωμη απλα δεν τα γνωριζω και τοσο
peeperman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Εσκαλίτ είναι το κουτί στο οποίο φτάνουν όλες οι γραμμές στην πολυκατοικία. Είναι συνήθως πάνω από την είσοδο. Εφόσον σβήνει της γραμμής είναι αποσυγχρονισμοί. Μάλλον πρέπει να μιλήσεις με το διαχειριστή της πολυκατοικίας να κανονίσετε να αλλάξετε τα καλώδια που έρχονται σε σένα. Μόνο έτσι θα σωθείς.
alexmi900 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ποσο περιπου θα μου κοστισει αυτο πιστευεις?
peeperman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ποσο περιπου θα μου κοστισει αυτο πιστευεις? Περίπου 20 λεπτα το μέτρο πάει το καλώδιο ραζίμ, άλλα η ελάχιστη ποσότητα συνήθως είναι 100 μέτρα. Όσον αφορά για τον ηλεκτρολόγο, αυτό είναι άλλο θέμα, ο καθένας παίρνει οτι γουστάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα