Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ρωτάς ηλιθιότητες τέτοιες απαντήσεις θα πέρνεις.Εχω την ίδια ψύκτρα και έχει standard/silent/turbo μάντεψε πως την έχω ρυθμισμένη επειδή θέλω να έχω ησυχία.

Δημοσ.

παιδια καλησπέρα έχω την ψυκτρα της intel αυτη που είχε και ο επεξεργαστης μέσα, και ενω την εχω βαλει στο full να γυρίζει η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 76 με παιχνιδι, οταν ειναι σε ηρεμία το μηχάνημα δεν έχει πρόβλημα ειναι 36 βαθμούς νομίζω θα μπωρούσε και πιο κάτω, απλα με ειπανε να παρω αλλη ψυκτρα γαιτι αυτη που εχει η intel δεν ειναι καλή, απ οτι ειδα και στο site της intel λεει οτι μεχρι 71 βαθμους ειναι το οριο του επεξεργαστη, μην τον κάψω ακομα δεν τον πήρα, τι μπωρεί να γίνει τώρα;

(intel core I5 4670 3,4)

Οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά. Μην ανησυχείς. Το 76° δεν είναι πρόβλημα. Από 80° και πάνω να ανησυχείς. Είχα κι εγώ τον 3470 παλιότερα με στοκ ψύκτρα και έπιανε τους 75° για πλάκα. Κανένα πρόβλημα. Πάντως, άσχετα με αυτό, βάλε στο πρόγραμμα κάποια στιγμή, όχι άμεσα απαραίτητα, μια ψύκτρα για πολλούς λόγους, όχι μόνο την υγεία του επεξεργαστή (αυτός δεν παθαίνει τίποτα). Σου προτάθηκε η Raijintek με 20€. Είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Μη πάρεις ψύκτρα των 10€. Χαμένη θα πάει. Κάνε οικονομία άλλο ένα 10άρικο και βγήκε.

Δημοσ.

ν

Οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά. Μην ανησυχείς. Το 76° δεν είναι πρόβλημα. Από 80° και πάνω να ανησυχείς. Είχα κι εγώ τον 3470 παλιότερα με στοκ ψύκτρα και έπιανε τους 75° για πλάκα. Κανένα πρόβλημα. Πάντως, άσχετα με αυτό, βάλε στο πρόγραμμα κάποια στιγμή, όχι άμεσα απαραίτητα, μια ψύκτρα για πολλούς λόγους, όχι μόνο την υγεία του επεξεργαστή (αυτός δεν παθαίνει τίποτα). Σου προτάθηκε η Raijintek με 20€. Είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Μη πάρεις ψύκτρα των 10€. Χαμένη θα πάει. Κάνε οικονομία άλλο ένα 10άρικο και βγήκε.

ναι αυτο εκανα,  πηγα και πηρα την zalnan με 20Ε και ειναι μια χαρα, ενταξει κανει λιγο θορυβο, αλλα νομιζω τον χειμωνα θα πεσει ο θορυβος, τωρα πλεον πιανω 35 σε κατασταση που δεν κανει τιποτα ο υπολογιστης, και στα παιχνιδια πιανει 54 βαθμους ο επεξεργαστης

Αν ρωτάς ηλιθιότητες τέτοιες απαντήσεις θα πέρνεις.Εχω την ίδια ψύκτρα και έχει standard/silent/turbo μάντεψε πως την έχω ρυθμισμένη επειδή θέλω να έχω ησυχία.

κοιταξε δεν ρωτησα καμια ηλιθιοτητα ετσι,  απλα δεν ξερω τις καινουριες μητρικες πως λειτουργουν, γι αυτο και ρωτησα, μιλα με καλυτερο τροπο εγω δεν σου μιλήσα ετσι!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...