manolo0liss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 αλαξα παστα αλλά διαφορά δεν είδα, γιατι ειναι τόσο σάπιες οι ψυκτρές τις ιντελ; εγω θυμαμαι οταν ηταν το σοκετ 775 ητανε πιο καλες πιο γερες, τωρα οτι να ναι, η ιντελ μονο τα λεφτα να παιρνει, τελος παντων τι ειναι aftermarket; αλλον κατασκευαστη μαλον ενωεις σκεφτηκα να παρω αυτην http://www.e-shop.gr/zalman-cnps90f-cpu-cooler-p-PER.811324 συμφωνείς; καταρχάς οι ψυκτρες της ιντελ του 775 είχαν ένα μέρος απο χαλκό στο κάτω μέρος πράγμα που έκανε καλύτερη την ψύξη τώρα βαζουν σίδερο και ότι γινει
gohawk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Επίσης επειδή πολλά διαβάζω οτι είναι εκνευριστικά φασαριόζικη η μαμίσια ψύκτρα της intel, να πω οτι σε αυτό το κουτί που την έχω είναιεξαιρετικά αθόρυβη, εκτός και αν εχω αρχίσει και κουφαίνομαι http://www.e-shop.gr/corsair-carbide-series-400r-black-p-PER.549990 1
manolo0liss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ολες χαλκο εχουν επειδή έχω και socket 478,775,1155,1150 παραπάνω όχι σου λέω ότι τουλάχιστον απο αυτα δεν έχει καμια μαμισια χαλκό εκτός απο το 775 1
panos0100 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 παντος παιδια αν ειναι να το αφησω ετσι να δουμε, αφου δεν παει πανω απο 78 βαθμους, οποτε αυριο αν ειναι δοκιμαζω παστα και βλεπουμε πως παει
Millennium Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 δεν καιγεται κατω απο 100 βαθμους,δεν υπαρχει τετοια περιπτωση Ναι απλά θα βράζει.
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Όλες οι ψήκτρες όλων των κατασκευαστών για να λειτουργήσουν σωστά χρειάζονται μια σειρά από δεδομένα. Όπως τα καλώδια σου να είναι μαζεμένα,το εσωτερικό να είναι καθαρό και να έχεις ένα σωστό airflow στο κουτί. Εγώ με 4670κ στα 4.3GHz κιόλας,αυτή την εποχή και υπό καθεστώς benchmark = load με την ιντελ ψήκτρα δεν είδα πάνω από 75c θα έβλεπα όμως αν είχα οποιοδήποτε burn test αλλά το burn test δεν είναι αντιπροσωπευτικό καθημερινής χρήσης.. Ανέβασε λοιπόν μια φώτο από το εσωτερικό του κουτιού σου για να δούμε τι μπορείς και αν να κάνεις κατ'αρχην ανέξοδα. Μετά βλέπω οτι πολλοί προτιμούν σουρωτήρια κουτιά γιατι πιστεύουν οτι θα έχουν καλύτερο αερισμό - airflow αυτό είναι το αρχικό λάθος οι τρύπες υπάρχουν για να καλύπτονται με ψυγεία η φουρφουρια που θα οδηγήσουν σωστά τον αέρα μέσα στο κουτί.μην ξεχνάτε ποτέ οτι το καλύτερο airflow πρέπει να έχει μια στατική πίεση για να είναι αποτελεσματικό..
panos0100 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 παιδια εβαλα τελικα παστα σημερα, εβγαλα την παλια η οποια ητανε μαπα, και εβαλα μια που ειχα παλια,, δεν ξερω τι μαρκα ηταν παντος ειχε γκρι χρωμα, εβαλα λιγο, σκεφτηκα να την αλλειψω αλλά εβαλα την ψυκτρα και νομιζω οτι πηγε παντου, σε ολον τον επεξεργαστη, απο 75 και πανω που ηταν ο επεξεργαστης τωρα στα παιχνιδια τον βλεπω 65 66 βαθμους, παλι δεν ειμαι ευχαριστημενος, αλλα ευτηχως δεν παει 75 φευγαααα, μαλον η ψυκτρα τελικα δεν ειναι καλη, κατι που με ανυσηχησε ομως ειναι οτι με το που κλεινω τον υπολογιστη η ψυκτρα σταματαει αμεσως, νομιζω ολες οι φτερωτες σταματανε σιγα σιγα, μηπως εχει καποιο προβλημα; γιατι στο στανταρντ δουλευει μονο 1900 στροφες;
panos0100 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 καποιος παιδια, καλυτερα οπως λετε να παρω μια ψυκτρα κοντα στα 16 17Ε νομιζω οτι θα κανει δουλεια, ποια εχετε να μου πειτε; κατα προτιμηση απο vision studio ή το eshop
dimitrisOP Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 εγω θα σου έλεγα να πάρεις την Themis στα 25€ ειναι παρά πολυ καλή με τις ψυκρες του 10ρικου δεν θα δεις τρελές διάφορες 1
panos0100 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 καποια ψυκτρα με 15Ε 16Ε δεν υπαρχει; ενταξει δεν εχω και Ι7 ουτε εχω overclock τον επεξεργαστη, δηλαδη μια ψυκτρα θελω οικονομικη οχι και αυτες των 10Ε κατι παραπανω αλλα να μην ξεπερασει και τα 20Ε μια ενδιαμεση δηλαδη
panos0100 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 παιδια βρηκα αυτη εδω, νομιζω ειναι αρκετα καλη http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32946&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=4 να την παρώ; πιστευω θα κανει δουλεια
Millennium Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Έτσι και έτσι.Εγώ θα παίρνα την themis που πρότεινε o φίλος πιο πάνω.Τίμια ψύκτρα. 1
panos0100 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 παιδια κατα αρχην ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας, σημερα αγορασα τελικα την ζαλμαν, σχετικα ευκολη στην εγκατασταση, εβαλα μια παστα γκρι χρωμα που ειχα, τωρα ειδα οτι εχω 30 βαθμους, και στο παιχνιδι πιανει 55 βαθμους, νομιζω εγινε δουλεια, το μονο ειναι οτι κανει λιγο θορυβο, αλλα ενταξει δεν με πειραζει και πολυ, εχω την μητρικη asrock h87 perforamnce και δεν ξερω πως πρεπει να την ρυθμισω στις στροφες, εχει σταδια που ξεκινανε απο custom μετα παει silent μετα standard μετα performance και full rpm τι απο ολα αυτα να βαλω; τωρα το εχω στο standart αν το βαλω στο silend ειναι λιγο;
dimitrisOP Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 στο silent παιζει χαμηλοτερα για να μην ακουγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα