panos0100 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 με μπατονετα απο τα αυτια γινεται; με χαρτοπετσετα ας πουμε, επισης πρεπει να τον βγαλω; το οινοπνευμα οτι να ναι
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 οινοπνευμα η καθαρο ασετον η αλκοολη ολα αυτα κανουν δουλεια,σε μια χαρτοπετσετα πανω η με μπατονετες .Τον επεξεργαστη δεν χρειαζεται να τον βγαλεις απο το socket απλα καθαριζεις ,βαζεις καινουργια παστα και τελος
panos0100 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 μαλιστα, για να δουμε, καλυτερα ας κανω και ενα back up τους δισκους μην κανω τιποτα και δεν ανοιγει ο υπολογιστης οποτε κραταω την ψυκτρα και βαζω αλλη παστα; ή να παω στην ζαλμαν 92cm με 11Ε
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ε με την ψυκρα του δεκαρικου δεν θα δεις και μεγαλες διαφορες
AMD Expert Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 μαλιστα, για να δουμε, καλυτερα ας κανω και ενα back up τους δισκους μην κανω τιποτα και δεν ανοιγει ο υπολογιστης οποτε κραταω την ψυκτρα και βαζω αλλη παστα; ή να παω στην ζαλμαν 92cm με 11Ε Η ψύκτρα ήταν η Alpine 11 Pro http://www.skroutz.gr/s/417185/Arctic-Cooling-Alpine-11-Pro-Rev-2.html Αυτό που λέω,είναι πως ο επεξεργαστής ενώ μοιάζει έτσι (αριστερά) είναι όπως είναι στα δεξιά και η Intel/AMD βάζει θερμοαγώγιμη πάστα ανάμεσα στο μεταλλικό και στο τσιπ : Και πλέον η Intel δεν βάζει καλής ποιότητας πάστα.
Gigamestin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 https://www.skroutz.gr/s/2529651/Spire-Rotor-Rev-2.html http://www.comx-computers.co.za/SP611S1-V2-PWM-specifications-72965.htm για τα λεφτα της πολυ καλη
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 η παστα την intel χαλια ειναι σκετο τσιμεντο
panos0100 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 παιδια λεω να το αφησω ετσι, δεν εχει προβλημα, μονο μια φορα εβγαλε μπλε οθονη με κωδικο 0χΑ000001 αλλα αυτο πρεπει να ηταν απο την καρτα γραφικων
panos0100 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 εε τωρα οχι ακομα, θα κοιταξω το βραδυ να παρω καμια παστα, τι μαρκα να παρω; εκτος απο αυτην που ειπες η silicone ειναι καλη μαρκα; ή coolermaster ξερεις δεν θελω να ξερενεται και να γινεται πετρα μετα, γιατι μου εχει τυχει να κολαει ο επεξεργαστης σαν κολα και να μην βγαινει η ψυκτρα απο πανω, δεν θελω να παρω μια τετοια παστα λοιπον αυτη την πρωτη που ανεφερα εχει 60 λεπτα η cooler master εχει 4Ε
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 coolermaster βαζω εγω,επισης και οι prolimatech ειναι πολυ καλες
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Νομιζω οτι καλα ειναι να αγορασεις 1 ψυκτρα με 25-30 ευρω και να εχει ανεμιστηρα 120mm για τον λογο οτι λειτουργει σε χαμηλοτερες στροφες απο τις ψυκτρες με ανεμιστηρα 90 mm επιτυγχανοντας την ιδια η και καλυτερη ψυξη.Η μαμισιες της Intel κανουν πολυ θορυβο γιατι λειτουργουν σε αρκετα υψηλες στροφες. Ειχα σε παλιο PC 1 παλια μαμισια της intel και εκανε τοσο θορυβο που ηταν αρκετα ενοχλητικο,ειδικα το βραδυ που ακουγοταν λογω ησυχιας.Δουλευε καπου στις 3000 στροφες,καπου εκει,δεν θυμαμαι(Πρεπει να δω καποια εικονα απο print screen). Οταν εστησα το καινουριο PC εβαλα την Hyper T 4 της Coolermaster που λειτουργει maximum στις 1700 στροφες.Κανει πολυ λιγοτερο θορυβο και εχω καλυτερες θαρμοκρασιες.Θα εβαζα τηv 2012 Evo αλλα δεν ημουν σιγουρος αν θα χωρουσε στο Pc γιατι μπορει να εβρισκε στο πλαινο καπακι αν και εχω το κουτι Zalman Z11. Το ποσο καλυτερη ειναι η Evo της Coolermaster απο την Hyper T4 δεν το ξερω.Παντως και την φθηνοτερη after market ψυκτρα να αγορασεις μαλλον θα ειναι καλυτερη απο αυτη της Intel. 1
panos0100 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 εε κοιταξε τωρα, εγω οπως ειπα και παραπανω τοσα λεφτα δεν μπωρο να δωσο, αν παρω θα παρω μια της zalman ψυκτρα με 10Ε στα 90mm ανεμιστηρα, και ετσι οπως λες τελευταια σιγουρα και εγω πιστευω οτι θα ειναι καλυτερα με την ψυκτρα της zalman μην βγαζω και βαζω την μαμισια της ιντελ βγαλε βαλε και διαφορα δεν δω, οποτε καλυτερα να παρω μια αλλη
gohawk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Εμένα οι θερμοκρασίες στον i5-4690, με την stock ψύκτρα και την πάστα που είχε πάνω είναι αυτές.Αριστερά χωρίς να τρέχω τίποτα και δεξιά μετά απο κανα τέταρτο prime 95 Επειδή δε δεν έχει υποπέσει ποτέ στην αντίληψή μου, ούτε ποτέ εχω διαβάσει κάτι, να καεί επεξεργαστής με την μαμίσια ψύκτρα που βάζει η intel αν δεν κάνεις overclock (και ο συγκεκριμμένος είναι κλειδωμένος), δεν πρόκειτε πρός το παρόν να μπω σε διαδικασία να την αλλάξω.Επίσης αν ανέβει επικίνδυνα η θερμοκρασία, έχει ασφάλεια απο την μητρική και θα κάνει επανεκκίνηση.. 1
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 δεν καιγεται κατω απο 100 βαθμους,δεν υπαρχει τετοια περιπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα