gkp38 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Θέλω να διακόψω την συνδεσή μου στην CYTA, μπορεί κάποιος να μου πεί τα βήματα που πρέπει να κάνω; Κάποιον αριθμό FAX ή mail να τους στείλω αίτηση διακοπής; Ρωτάω γιατί απο τις ίδιες τις εταιρείες δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη...
HadesGR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Θέλω να διακόψω την συνδεσή μου στην CYTA, μπορεί κάποιος να μου πεί τα βήματα που πρέπει να κάνω; Κάποιον αριθμό FAX ή mail να τους στείλω αίτηση διακοπής; Ρωτάω γιατί απο τις ίδιες τις εταιρείες δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη... Κατάργηση ή να πας σε άλλον πάροχο? Εάν θέλεις να πας σε άλλον πάροχο απλά κάνεις αίτηση σε άλλην εταιρία και περιμένεις την φορητότητα (εξαρτάται με τον πάροχο φυσικά). Εάν θέλεις για κατάργηση τότε παίρνεις τηλέφωνο την εταιρία και ζητάς κατάργηση, πρώτα δες στο συμβόλαιο σου πόσο χρόνο θέλει η διαδικασία (μην περιμένεις να πατήσουν ένα κουμπί και να καταργήσουν την γραμμή σε μερικές ωρίτσες). Σημαντικότερο δες εάν έχει τελειώσει το συμβόλαιο σου. Επίσης να ρωτάς την εταιρία σου για τις διαδικασίες, δεν δαγκώνουν.
gkp38 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Θέλω να διακόψω εντελώς και το συμβολαιό μου έχει λήξει. Μην νομίζεις μπορεί να μη δαγκώνουν αλλά σε συνδέουν "με Καϊρο" όταν είναι να διακόψεις γιατί είχα προϋγούμενη εμπειρία με HOL και αγανάκτησα μέχρι να βρώ τον σωστό αριθμό fax και πήρα καμιά 10αριά φορές μέχρι να τους υποχρεώσω να μου πούν για την αίτηση.... Γι αυτό λέω αν κάποιος έχει έναν αριθμό Fax να τους στείλω αίτηση να διακόψω να γλιτώσω.
christakos07 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Γιατί δεν πας σε κάποιο κατάστημα να υποβάλλεις αίτηση διακοπής;
gkp38 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Χμμμ σωστό και αυτό, θα πάω απο ένα κατάστημα απλά δεν το ανέφερα γιατί αυτοί συνήθως δεν ξέρουν. Είναι μόνο για να πέρνουν νέες αιτήσεις και να εισπράτουν λογαριασμούς.
peeperman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Και το κατάστημα να μην ξέρει (πράγμα απίθανο), μπορείς να πάρεις στο εμπορικό τμήμα της εταιρίας που 100% ξέρουν τη διαδικασία.
HadesGR Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Θέλω να διακόψω εντελώς και το συμβολαιό μου έχει λήξει. Μην νομίζεις μπορεί να μη δαγκώνουν αλλά σε συνδέουν "με Καϊρο" όταν είναι να διακόψεις γιατί είχα προϋγούμενη εμπειρία με HOL και αγανάκτησα μέχρι να βρώ τον σωστό αριθμό fax και πήρα καμιά 10αριά φορές μέχρι να τους υποχρεώσω να μου πούν για την αίτηση.... Γι αυτό λέω αν κάποιος έχει έναν αριθμό Fax να τους στείλω αίτηση να διακόψω να γλιτώσω. Kάλεσε 13877 και ζήτησε κατάργηση, υπάρχει τμήμα για τον λόγο αυτόν. Ακόμη και σε κατάστημα να πας, πάλι θα σε καλέσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα