Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μου pnick σε ευχαριστώ πολύ. να σαι καλα.

να και κάποια πράγματα που δεν ήξερα ( αυτό για τις ripjaws)

και έχω αναρωτηθεί πολλές φορες μα καλά γιατί τόσα παλικαρια περνούν αυτές?

για το τροφοδοτικό τώρα απλά θέλω να χει καλο efficiency και να ναι έμπιστο και λόγο ότι το ψάξα με την seasonic, είδα ότι εμπνέει να το πω, εμπιστοσύνη? απλά θέλω να ναι και λίγο ήσυχο γιατί ο χώρος που θα χω το pc είναι περίεργος. έντονη ακουστικότητα να το πω? απλά δεν "γουστάρω" να ενοχλώ.

Γιατι γενικα η G.Skill σαν εταιρια φημιζεται για το Oc στις μνημες Ram της και επισης δεν βγαζουν και πολλα προβληματα.

Το επιπεδο που γραφει ο Millennium παραπανω εννοει αν θα ασχοληθεις επαγγελματικα με τα παιχνιδια αυτα γιατι συνηθως τετοια Monitors επιλεγουν οι επαγγελματιες gamers(που τους βλεπεις σε Tournaments κλπ).

’’’’απλά κοιτάω να πάρω όσο το δυνατόν καλύτερο με τα λιγότερα δυνατόν λεφτά’’’’

Βεβαια αν μου επιτρεπεται ,με τις παραπανω επιλογες σου δεν το δειχνεις αυτο. 

Πχ ακριβο Monitor,ακριβη καρτα γραφικων,ακριβο τροφοδοτικο και γενικα οπως γραφεις παραπανω’’’’’ αν εννοείς το σύνολο της σύνθεσης που φτιάχνω και αν εξαιρέσεις τa win7 κοντά στα 1650 Ευρω’’’’’ χωρις κουτι.

Gaming Pc μπορεις να φτιαξεις και με λιγοτερα χρηματα γυρω στα 900-1050 ευρω(i5 ή Fx Cpu και Gpu R9 280x/770/R9 290).

Φιλικα παντα :)

Ωραία η κάρτα. Μεγειές. 

Τροφοδοτικό δες αν θέλεις 750άρι αυτό http://www.skroutz.gr/s/3177771/EVGA-SuperNOVA-NEX750G-Gold.htmlμε 10 χρόνια εγγύηση. Τα Μ12 (και τα S12) της Seasonic δεν θα τα συνιστούσα. Βγήκαν λίγο ζημιάρικα.

Μνήμες, αν δεν έχεις πάρει ήδη δες αυτές http://www.skroutz.gr/s/3964206/G-Skill-RipjawsX-8GB-DDR3-2133MHz-F3-2133C9D-8GXL.htmlή αυτές http://www.skroutz.gr/s/1801771/G-Skill-RipjawsZ-F3-2400C10D-8GZH.html. Γενικώς, οι ripjaws φημίζονται για το overclockability.

Ακομα το γλυκοκοιταζω και εγω αυτο το τροφοδοτικο :P

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι γενικα η G.Skill σαν εταιρια φημιζεται για το Oc στις μνημες Ram της και επισης δεν βγαζουν και πολλα προβληματα.

Το επιπεδο που γραφει ο Millennium παραπανω εννοει αν θα ασχοληθεις επαγγελματικα με τα παιχνιδια αυτα γιατι συνηθως τετοια Monitors επιλεγουν οι επαγγελματιες gamers(που τους βλεπεις σε Tournaments κλπ).

’’’’απλά κοιτάω να πάρω όσο το δυνατόν καλύτερο με τα λιγότερα δυνατόν λεφτά’’’’

Βεβαια αν μου επιτρεπεται ,με τις παραπανω επιλογες σου δεν το δειχνεις αυτο. 

Πχ ακριβο Monitor,ακριβη καρτα γραφικων,ακριβο τροφοδοτικο και γενικα οπως γραφεις παραπανω’’’’’ αν εννοείς το σύνολο της σύνθεσης που φτιάχνω και αν εξαιρέσεις τa win7 κοντά στα 1650 Ευρω’’’’’ χωρις κουτι.

Gaming Pc μπορεις να φτιαξεις και με λιγοτερα χρηματα γυρω στα 900-1050 ευρω(i5 ή Fx Cpu και Gpu R9 280x/770/R9 290).

Φιλικα παντα :)

Ακομα το γλυκοκοιταζω και εγω αυτο το τροφοδοτικο :P

φιλε fulgore.  οχι δεν παω για MLG, αχαχα.

θελω κατι καλο στο συνολο.

και μετα απο κουβεντα με ενα παλικαρι + διαβασμα ατέλειωτο καταλήγω σε αυτήν την οθόνη.

όπως λέω από πάνω με το κουτί το guardian 921 και τέλος πάντων όλα τα κομμάτια μαζί πλην του OS, μου πάνε εκεί περίπου.

από οικονομίες τρελες τα περνώ αυτά και τσίμα λιμα που λέμε. και σχεδόν τώρα να με γυρίσεις ανάποδα άντε να πέσει κάνα 2ευρω στην καλυτερη. :P :P :D

αυτήν την στιγμή έχω την μητρική τον επεξεργαστή το case και καθ οδόν η gpu.

ραμ σκληροί δίσκοι τροφοδοτικό monitor δεν τα χω ακόμη, απλά, το "πλάνο" που έχω φτιάξει μέχρι στιγμής λέει το τελικό ποσο.

και αυτο που φτιαχνω τωρα κοιταω τουλαχιστον να βγαλω 5ετια+.

Δημοσ.

φιλε fulgore.  οχι δεν παω για MLG, αχαχα.

θελω κατι καλο στο συνολο.

και μετα απο κουβεντα με ενα παλικαρι + διαβασμα ατέλειωτο καταλήγω σε αυτήν την οθόνη.

όπως λέω από πάνω με το κουτί το guardian 921 και τέλος πάντων όλα τα κομμάτια μαζί πλην του OS, μου πάνε εκεί περίπου.

από οικονομίες τρελες τα περνώ αυτά και τσίμα λιμα που λέμε. και σχεδόν τώρα να με γυρίσεις ανάποδα άντε να πέσει κάνα 2ευρω στην καλυτερη. :P :P :D

αυτήν την στιγμή έχω την μητρική τον επεξεργαστή το case και καθ οδόν η gpu.

ραμ σκληροί δίσκοι τροφοδοτικό monitor δεν τα χω ακόμη, απλά, το "πλάνο" που έχω φτιάξει μέχρι στιγμής λέει το τελικό ποσο.

και αυτο που φτιαχνω τωρα κοιταω τουλαχιστον να βγαλω 5ετια+.

Παντως να ξερεις οτι αν αγοραζες πχ ενα Pc τωρα με 850-900ευρω και αναβαθμιζες μετα απο 3πχ χρονια,θα εβγαινε καλυτερα σε βαθος χρονου η αποδοση του Pc που θα επαιρνες.Τωρα το Pc με τα παραπανω που εχεις θα πεταει στα παιχνιδια. Μετα ομως απο 2χρονια στα πιο νεα παιχνιδια,και λογω και του Monitor θα αρχισεις να εχεις προβληματα σε σημειο να χρειαζεται να ριξεις απαιτησεις/Hz.

Φυσικα η τελικη επιλογη δικια σου ειναι :)

• Like 2
Δημοσ.

Λίγο-πολύ τα είπε ο Fulgore.Δεν έχεις κάνει και τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά το κόστος-απόδοση.Μπορούσες να γλύτωνες 100-200 ευρώ με κάποιες αλλαγές (και παραπάνω).Δε βλέπω να σου χρειάζεται η οθόνη απαραίτητα και αν αξίζει να χάσεις σε ποιότητα.Αν θες να την αξιοποιείς θα σε δέσει και με αναβαθμίσεις και έξοδα αναγκαστικά στο μέλλον.Εκτός αυτού υπάρχουν και άλλες επιλογές σε οθόνες με πολλά hz (αν και ακριβότερες).

• Like 2
Δημοσ.

fulgore και millenium έχετε τα δικια σας, τα ίδια λόγια λίγο πολύ τα χω ακούσει και από κάποια αλλα παλικαρια.
και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
και πάλι, λίγο πολύ πληρώνουμε τις... "κάψες" μας. (αυτό να λέγεται :P)

λοιπόν, όσον αφορά το μέλλον,βασικά,

δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνω σε 2-3 χρονια και βάλε,

αν συνεχίσω να ασχολούμαι η αν το παρατήσω (είμαι 28 χρονων),

οποτε στην πορεία θα μάθω το ποσο λάθος-σωστές επιλογές έκανα.

(το όλο νόημα και απ τους 2 προ αναφερομενους χρηστες το έπιασα).

τώρα, πιο πάνω έδειξα το πλάνο που θέλω να κάνω.

έχω ήδη μητρική επεξεργαστή κουτί (case) και gpu.
για τα υπόλοιπα,
ποίες διαφορετικές επιλογές θα μου δίνατε?

κάπου εδώ θέλω να συμπληρώσω ότι πήρα γνώμες και για psu,

και για ram, οποτε θα ήθελα να ακούσω περισσότερο μια γνώμη για την οθόνη. (αν και παω για την συγκεκριμενη)

για το τροφοδοτικό να το πω "ένα τελικό debate" μεταξύ xfx xtr 650, evga nex 750g, corsair rm 650/750

να βοηθήσω και λίγο παραπάνω:

case: έχω αυτό http://blog.testfreaks.com/review/nzxt-guardian-921-crafted-series-pc-case/να το κρατήσω η να παω σε κάποιο άλλο?

για το case δεν έχω βάλει κάποια τιμή γιατί δεν ξέρω αν με καλύπτει το ήδη υπάρχον η όχι.

η gpu όπως είπα κανονικά δεν χωράει αλλα με παίρνει να βγάλω ένα κελί 2 θεσεων για 3,5 hdd και μετά θα χωράει άνετα.

psu: έως 110 euro

ram: έως 90 euro

όσο για τους
ssd/hdd: εδώ πιστεύω ότι έχω κάνει καλές επιλογές. οποτε. δεν νομίζω να θέλω κάτι. (μετα απο τα παραπανω σχολια εκει κατεληξα)

monitor: έως 310 το πολύ.

όσον αφορά τα monitor λίγο πολύ ξέρω το τι θα ακούσω πήρα κάποιες γνώμες πάλι απ την αρχή του θέματος που άνοιξα.

πιστεύω ότι η benq είναι η πιο φτηνή 3d γρηγορη (gtg) και τα λοιπά.

"γιαυτο" επέλεξα και αυτήν.

διάβασα και για ips/pls/va. αλλα δεν έχω πρόθεση να διαθέσω παραπάνω λεφτά.

συγγνώμη αν σας έχω κουράσει. :)

Δημοσ.

Τι έχεις παραλάβει ως τώρα;

διάβασα και για ips/pls/va. αλλα δεν έχω πρόθεση να διαθέσω παραπάνω λεφτά.

Δε θα δώσεις απαραίτητα παραπάνω.

Δημοσ.

έχω:

CASE

CPU

MOTHERBOARD

GPU

δεν έχω ακόμα:

PSU

RAM

SSD

HDD

Monitor.

κοίταξε εφ όσον έχω τα πρώτα κομμάτια

και εφ όσον με... πόνεσε λίγο τα ποσα έφυγαν για την GPU

τώρα κόβω και ταχύτητα ώστε να πηγαίνω πιο χαλαρά δηλαδή,

παράδειγμα : αύριο μεθαύριο να πάρω το psu την άλλη βδομάδα τις ram (+ ανάλογος τα τρέχον έξοδα και τις υποχρεώσεις φυσικά ).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας και πάλι έχω μια μικρή απορία για το cpu cooler

οποτε είπα να το γράψω εδώ και να μην ανοίγω νέο θέμα.

μιλώντας για i5 4670k που κάποια στιγμή θα γίνει oc μέχρι τα 4.5 (λέμε τώρα)

ποια η διαφορα μεταξύ 212 evo και 412s?

ποια είναι καλύτερη απ της δυο?

Δημοσ.

H 412s είναι λίγο καλύτερη αν θυμάμαι καλά.Καλύτερα να κοιτάξεις για καμμιά άλλη για τέτοιο oc.

ευχαριστώ millenium.

οποτε πάω σε καμια thermalright 140 power η scythe kama rev.b. (έχω δει reviews με oc μετρήσεις και την έβαλα ως επιλογή).

επίσης απ ότι διάβασα από αλλα θέματα και απ ότι είδα ορισμένοι αυτήν έχουν (thermalright 140 power), οποτε υποθέτω ότι πρέπει να ναι καλή.

μετά για κάποια άλλη, τα λεφτά ανεβαίνουν πολύ οποτε δεν κοιτάω για εκεί καν.

να πω επίσης ότι αναγκαστικά θα πάω σε νέο κουτί (case) και είμαι μεταξύ phanteks enthoo προ, corsair c70 και corsair carbide 300r μετά από παροτρύνσεις, αν και κοιτούσα επίσης το scout2.

(είχα αναφέρει ένα budget 85 euro ως όριο που μάλλον θα το ξεπεράσω έτσι όπως πάει το πράγμα).

το πρώτο που σκέφτομαι βεβαια είναι αν οι vengeance pro έχουν πρόβλημα με την ψυχτρα γιατί δεν ξέρω ούτε τι ύψος έχουν ούτε κάποιο άλλο στοιχειο.

Δημοσ.

Η Power είναι άριστη για τα χρήματα της.Για το κουτί για ποιό σε παρότρυναν περισσότερο;  :)

Γιατί οπωσδήποτε vengeance pro; Υπάρχουν τόσες καλές lp μνήμες.

Δημοσ.

Η Power είναι άριστη για τα χρήματα της.Για το κουτί για ποιό σε παρότρυναν περισσότερο;  :)

Γιατί οπωσδήποτε vengeance pro; Υπάρχουν τόσες καλές lp μνήμες.

καλησπερα και παλι.

για κουτι ως το ποιο προτινομενο ηταν το phanteks enthoo pro.

(στο θεμα που ειχα ανηξει)

μετα μιλησα και με καποιον με εμπειρια και μου ειχε πει για το

300r ως μπατζετ με καλο airflow και χωρο γενικα.

τωρα οσον αφορα τις μνημες απλα γουσταρω τις συγκεκριμενες + λογο οτι προσπαθω να ακολουθησω ενα μοτιβο.

(μαυρο/κοκκινο)

+ οτι τις βρισκω λιγο πιο φτηνες απο καποιον πωλητη εδω στις αγγελιες. :)

για LP δεν εχω κοιταξει η αληθεια ειναι. :/

Δημοσ.

Εαν οι μνημες σου απεχουν 55 χιλιοστα απο το κεντρο του επεξεργαστη τοτε δεν θα εχεις θεμα με την 140 Power.

Εμενα ειναι γυρω στα 60 χιλιοστα και εχω corsair dominator, δεν εχει θεμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν οι μνημες σου απεχουν 55 χιλιοστα απο το κεντρο του επεξεργαστη τοτε δεν θα εχεις θεμα με την 140 Power.

Εμενα ειναι γυρω στα 60 χιλιοστα και εχω corsair dominator, δεν εχει θεμα.

εδώ αδελφέ μου δεν μπορώ να βγάλω άκρη, γιατί δεν έχω βρει στο net κάποιον να χει την mobo + true spirit+ vengeance pro.

το μονο που είδα ήταν ένα review με την ίδια mobo αλλα με τις tridentx και με έναν coolermaster tpc 812 με τον ανεμιστήρα προς τα πίσω (exhaust).

για να πάρεις μια ιδέα γιατί εγώ δεν βγάζω άκρη. (εχω σπασει το κεφαλι μου απο χθες)

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/Z87-G45_GAMING/6.html

πφφφφφφ.

άκυρο τελικά για την ψυχτρα.

το πολύ από δευτερα θα έχω

http://www.cryorig.com/r1-universal.php

και από ότι διάβασα θα χω την άνεση να βάλω ότι μνήμες θέλω :P

όπως και να χει ευχαριστώ φιλε TRILOBYTER

πιστεύω να κάνα καλή επιλογή. (οχι δεν την πηρα στα 70 κατι που εχει κανονικα, την βρηκα καπου πιο φτηνα). :devil:

Επεξ/σία από BL4CK_T1G3R

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...