Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολλές καλησπέρες σε όλα τα παιδιά.
βασικά είμαι νέος όσον αφορά το φόρουμ, συνήθως παρακολουθώ τις αγγελίες που υπάρχουν.

μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο ( μιλάμε για πολύ ψάξιμο ).

O άνθρωπος που έχει καεί απο παλιό PC (απ αυτούς που: έχουν τερματίσει το Fear (λέμε παράδειγμα) με μαχ fps 10 με τα πάντα τέρμα λόου (τα μαξ fps που έχει παίξει σε game είναι 30, και αυτά με τέρμα λόου γραφικά και ανάλυση, βλέπε cod2 dx7 ολα τερμα κατω ον λαιν) και θέλει να παίξει κάποια games τέρμα.

Οπότε, θα ήθελα λίγο τα φώτα σας η την εμπειρία σας
όσον αφορά μια σύνθεση που θέλω να κάνω, και φυσικά κάποιες απορίες.

λοιπόν εξαρχής είμαι απο ζάκυνθο και το σύστημα που θέλω: (έχω ήδη την μητρική και τον επεξεργαστή)

1) Psu: Μεταξύ cooler master και Corsair είμαι.

2)Cpu: Intel 4670K

3)Mobo: Msi Z87 G45 gaming

4)Ram: Corsair Vengeance η vengeance Pro 2x4gb ( είμαι μεταξύ 1600mhz cl9 η 2133 mhz cl9)

5)Gpu: Gigabyte gtx 760, (την 760 την έβαλα ως επιλογή φτηνότερης λύσης) "γέρνω" περισσότερο προς 770 η 780 (non Τι) ( Μέγα δίλημμα )

6)Ssd: ήθελα να βάλω τον kingston hyperx 3K 120 gb αλλα πιθανόν να βάλω τον samsung 840 evo 120.

7)Hdd: WD κάποιον γρήγορο 500ari (caviar blue η black)

8)Monitor: μεταξύ Asus vg24qe και Benq xl2411z

1ο  ερώτημα: όσο και να χω ψάξει και όσα βίντεο και να χω δει δεν έχω καταλάβει ποιο θα είναι το σωστό psu με τα σωστά βαττ για την σύνθεση που θέλω να κάνω.
και για να βοηθήσω και λίγο δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω sli, είμαι της φιλοσοφίας μονης κάρτας.
και για την ώρα μονή οθόνη (μια δηλαδή απ τις επιλογές που έχω βάλει παραπάνω).

2ο ερώτημα: Ποια από τις gpu που έχω επιλέξει "δένει η αξιοποιείται καλύτερα" με τα κομμάτια που έχω επιλέξει και ακόμα περισσότερο με τον 4670K?
αυτός ο επεξεργαστής "δέχεται καλά" την gtx 780? αν ναι, πως (εννοώντας ο cpu σε stock η σε oc 4.5 και ου το καθεξής)?

3ο ερώτημα: παραπάνω έχω 2 επιλογές μνημών και 2 διαφορετικούς χρονισμούς. ποια επιλογή είναι καλλίτερη για την σύνθεση μου? και ποια η "ουσιαστική" διαφορα τους?

4ο ερώτημα: ποια πιστεύετε είναι καλύτερη στο σύνολο σαν οθόνη απ αυτές τις 2? ουσιαστικά Fps τίτλους θα παίζω και αν με αξιώσει ο θεός να πάρω και μια τιμονιέρα για κάνα online drift. (γέλια)
θα ήθελα να παίξω και λίγο σε 3d θα ήθελα να ευχαριστηθώ και καμια 3d ταινία.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ τον προτέρων.
και εύχομαι να μην σας ζάλισα πολύ.

Φιλικά

Σπύρος.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Για μονή gpu και οc στον επεξεργαστή χρειάζεσαι ένα καλό 600-650άρι. Και 700άρι να πάρεις, δεν πάει χαμένο, ειδικά αν κινηθείς σε ακριβές κάρτες. Εγώ σου είπα τί χρειάζεσαι. Υπάρχουν οικονομικές και καλές επιλογές, υπάρχουν και ακριβότερες και κάπως καλύτερες. Αν πείς τί ποσό θα διαθέσεις για τροφοδοτικό, μπορεί να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις.

2. Με αυτόν τον επεξεργαστή, και ειδικά αν τον κλοκάρεις, όσο δυνατότερη gpu τόσο καλύτερα αξιοποιείται. Από gtx 770 και πάνω θα δείξει τις αρετές του ο επεξεργαστής. Μια 780 είναι ό,τι πρέπει.

3. Oι Haswell αρέσκονται στις ψηλές συχνότητες και όχι τόσο στα σφικτά timings. Δες κανά δυό άρθρα σχετικά:

http://www.xbitlabs.com/articles/memory/display/haswell-ddr3.html

http://www.corsair.com/en/blog/2014/march/haswellrealworld

Υπάρχουν και άλλα αν ψάξεις. Σαν οικονομικές λύσεις που εύκολα πιάνουν τις δοκιμασμένες συχνότητες θα σου πρότεινα τις G.Skill:

https://www.skroutz.gr/s/3964206/G-Skill-RipjawsX-8GB-DDR3-2133MHz-F3-2133C9D-8GXL.html

https://www.skroutz.gr/s/400524/G-Skill-RipjawsX-F3-17000CL9D-8GBXM.html

4. Για οθόνη θα σε βοηθήσουν άλλοι. Μεταξύ BenQ και Asus, μάλλον Asus θα διάλεγα. Σαν εταιρεία όμως. Δεν ξέρω τί specs ψάχνεις.

Δημοσ.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

PSU: Θα χρειαστείς ένα ποιοτικό 600άρι/650άρι. Μην κοιτάς μάρκα αλλά κατασκευαστή (OEM) και θέλει λίγο ψάξιμο εκεί. Αν πας για 780, μπορείς να πας και για 750άρι για να έχεις περισσότερη άπλα σε πιθανό μελλοντικό OC σε Cpu+Gpu.

RAM: Αυστηρά μιλώντας, 2133 CL9 > 1600 CL9. Στην πράξη όμως, στα παιχνίδια δλδ οι διαφορές είναι μάλλον αμελητέες οπότε στις 2133 θα πας μόνο αν σου περισσεύουν αφού φροντίσεις για το παρακάτω:

GPU: Την 760 την ξεχνάς αν θες να παίζεις σε ultra @ 1080p και να εκμεταλλεύεσαι τα 144Hz της οθόνης. Μάλλον και την 770 εκτός αν κάνεις υποχωρήσεις σε ρυθμίσεις κτλ.

SSD: Κοίτα για Evo 250 καλύτερα...

HDD: Απ'τη στιγμή που δεν είναι Green, δεν έχεις θέμα.

Monitor: Για το Asus, αρκετοί έχουν εκφράσει παράπονα για τη χρωματική απόδοση. Το καινούριο XL2411z δεν ξέρω πως τα πάει εκεί, το παλιό ήταν ένα κλικ καλύτερο από το ASUS νομίζω.

Επειδή δεν αναφέρεις κουτί, φρόντισε μην μπουν όλα αυτά σε κανά παλιό ΑΤΧ κουτί που τυχαίνει να έχεις με 1 ανεμιστήρα ξέρω γω...

Δημοσ.

Για αγορά υπολογιστή αναφέρουμε:

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

ii) Tη χρήση του υπολογιστή:

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

vi) Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

vii) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

viii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

ix) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

x) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι τι σκέψεις υπάρχουν? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

xi) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

xii) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Για αναβάθμιση υπολογιστή αναφέρουμε:

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία, ποια κομμάτια έχουμε κρατήσει από τον υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Για οθόνη δεν έχω άποψη,να φανταστείς έχω μια TFT 21.5" οπότε δεν ξέρω καθόλου.

Για τα υπόλοιπα,έχω να δώσω τις εξής συμβουλές,αν θέλεις άκουσέ τες :
Τροφοδοτικό,όπως προείπε κάποιος,πρέπει να πάρουμε κάποιο από καλό κατασκευαστή,όχι μάρκα. Άριστα Corsair είναι μόνο της σειράς AX(i) ενώ Coolermaster της σειράς V/VSM. Ο κατασκευαστής τους είναι η Seasonic,μια από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο των τροφοδοτικών,εκτός των AXi που είναι της Flextronics,εξίσου καλή.

Γι'αυτό,πάρε κάποιο XFX,που έχουν τιμές Corsair,ορισμένες φορές είναι φθηνότερα,αλλά κατασκευάζονται από την Seasonic και σε άποψη ποιότητας/χρημάτων συμφέρουν πολύ περισσότερο από τα Corsair/Coolermaster.

Ποιο θα'παιρνες αν θα'παιρνες Corsair? Το RM650? Κοστίζει 108€ και το κατασκευάζει η κινεζική Chicony,και δεν έχει 100% ιαπωνικούς πυκνωτές αλλά.."μίξη".Ακόμη,το μέγιστο ρεύμα του το δίνει μέχρι τους 40 βαθμούς. Με 98€ παίρνεις το XFX XTR 650,που κατασκευάζεται από την Seasonic και έχει 100% Ιαπωνικούς πυκνωτές. Το μέγιστο ρέυμα το δίνει μέχρι τους 50oC,πολύ υψηλοί βαθμοί. Το XFX είναι καλύτερο και σε κάτι άλλες λεπτομέρειες,αλλά ας τις προσπεράσουμε προς το παρόν.

Πάμε παρακάτω :

Gpu..χμ! Με 20€ λιγότερα της GTX760 παίρνεις την r9 280 που είναι καλύτερη από r9 280,και εγγυημένα δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει game σε 1080p,ανεξαρτήτων details. 50fps+ πάντα.

R9 280>GTX760=R9 270X 

Δεν υπάρχει λόγος για GTX780,όταν υπάρχει η r9 290 στα 380€ η οποία άνετα ικανοποιεί ακόμα και για 4K Gaming. Προσωπικά και με μια r9 280 καλύπτεσαι άνετα για 1080p gaming και σε κανά 3 χρονάκια αν αλλάξεις οθόνη/βγουν πολύ απαιτητικά παιχνίδια μπορείς να αγοράσεις μια καινούργια κάρτα,η οποία σίγουρα θα'χει περισσότερη επιδοση για τα λεφτά απ'ότι οι σημερινές.

SSD να πάρεις τον 840EVO. Πολύ γρηγορότερος : http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Samsung-840-Evo-120GB-vs-Kingston-HyperX-3K-120GB/1886vs1894

RAM : Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Προτιμώτερες είναι μνήμες υψηλότερων συχνοτήτων,αν και διαφορά θα φανεί μόνο σε προγράμματα με τεράστιες απαιτήσεις σε ram,πχ after effects,αν και πάλι δεν θα υπάρχει αρκετά αισθητή διαφορά. Αν είναι στα ίδια λεφτά/+5€ να προτιμήσεις αυτές με την υψηλότερη συχνότητα

HDD : Δεν υπάρχει λόγος για black. Πάρε έναν WD Blue 1TB,και διπλάσια χωρητικότητα και πολύ λιγότερος θόρυβος. Το μόνο που θα σου λείψει είναι η έξτρα εγγύηση. write speeds θα'χεις τουλάχιστον 150mb/s οπότε αφού έχεις ssd για boot & προγράμματα δεν σου χρειάζεται ο black.

• Like 1
Δημοσ.

TRILOBYTER συγνωμη φιλε, λογο του οτι δεν μπορω και γω ο ιδιος ακωμα

να προσδιορισω τα λεφτα που θα χαλασω για το συστημα ως τελικη τιμη,

η ως συνολο απλα ανεφερα οτι ανεφερα.

ας υποθεσουμε κοντα στο χιλιαρικο το μπατζετ.

κάπως θα μανατζάρω να το στήσω αυτό που θέλω (απο χρηματικη αποψη μιλωντας),

2ον. πιστευω για την ωρα "το βλεπωντας και κανοντας" δηλαδη να δω πρωτα αν θα μαι καλυψει αυτο που θελω να φτιαξω, αν θα μαι ικανοποιημενος με το αποτελεσμα που θα χει "βγει" και μετα βλεπουμε. (για περαιτέρω αλλαγές).

ειδικα προγραμματα δεν νομιζω να χρησιμοποιησω μιας και δεν εχω γνωση σε καποια απ αυτα.

οποτε θα ναι το συστημα με βαση το γκέιμινγκ και μουσικη/ταινιες. (οχι δηλαδη βιντεο εντιτινγκ η καποιο παρομιο προγραμμα

και ου το καθεξhς)

επισης οπως αναφερω πιο κατω μαλλον μιλαμε για ελαφρη oc. εκ του ασφαλους και οχι αμεσως.

οι μνήμες που έχω διαλέξει είναι γούστο θα το έλεγα και

θα θελα να το ταιριάξω με το mobo (σκάλωματα)

επίσης έχω σχετικά ένα παλιό case, συγγνώμη που δεν το ανέφερα.

το case μου αλλα σε μπλε λεντ : http://www.bestbuy.com/site/nzxt-crafted-series-guardian-921-rb-atx-micro-atx-baby-at-mid-tower-case/8211306.p?id=1218865191492

βλέπω κάτι παλικαρια βάζουν 770 στα 240e και 780 στα 350e. οποτε κάπως έτσι το σκέφτηκα για "καλύτερη" κάρτα γραφικών.
τώρα τα λεφτά που θα έδινα για τροφοδοτικο θα ταν μαξ 100e.
κοιταω να χει το εκαστοτε τροφοδοτικο και ενα ποσοστο εφισιενσυ.

γιατι απ οσο ξερω οσο μεγαλητερο εφισιενσυ τοσο λιγοτερα πληρώνεις Δ.Ε.Η ( ? )

pnick εχω δει σχετικα βιντεο για ραμ, και λεει οτι ουσιαστικα, ειτε πας στα 1600 ειτε στα 2400 δεν εχουν μεγαλες διαφορες, οπως αναφερει και ο ζακ.

και οτι στα παιχνηδια αυτο που μετραει, ειναι τα σφιχτα τάιμινγκ. (δεν εχω εμπειρια στην πραξη, μονο οτι εχω διαβασει και δει)

απλα εχω μπερδευτει σε γενικα πλαισια, αντε, ας πουμε οσον αφορα το oc να ανεβαζα

αν χρειαζοταν τον επεξεργαστη μεχρι 4.5 ( (εννοώντας μέχρι εκεί που δεν επηρεάζεται ο επεξεργαστής σε μεγάλο βαθμό και δεν χρειάζεται να αλλαχτεί η στοκ ψιχτρα)

"που λεει ο λογος" και

να πειραματιζομουν με το xmp στις ραμ, τιποτα περισσοτερο. εννοώντας, απλα πραγματα οχι τπτ σοβαρο σε oc.

τωρα,  θα ηθελα να πω οτι απο ψαξιμο παλι επελεξα τις 2 μαρκες που προανεφερα πιο πάνω, οσον αφορά το τροφοδοτικο.

το συστημα θα το φτιαξει/στησει ενας φιλος τεχνικος, και οχι μονος μου.

φιλε μου amd expert. με το συμπαθιο ειμαι παιδι της nvidia. (no offense :P )

μετα απο ψαξιμο "κατεληξα" στα κομματια που εχω επιλεξει

και απλα ρωταω τάιμινγκς π.χ και τα λειπα καποια πραγματα στην πραξη εκ πειρας που εγω δεν εχω.

οπως π.χ η οθονες η μια εχει "λάιτμπουστ" και ειναι απ τις πρωτες g sync οθονες (μιλωντας για την ασους vg24qe) και η αλλη εχει το "blur redunction" βαζω και ενα λινκ ευχομαι να μιν φαω κανα "kick" απο καναν μοντερέιτορ :D . (δεν ξερω αν ειναι σποιλερ η οχι)

http://forums.blurbusters.com/viewtopic.php?f=13&t=722

δηλαδη με αλλα λογια, θελω να μαθω χειροπιαστα αποτελεσματα γιατι η καθε εταιρια για να πουλησει το οτιδιποτε ισως πολλες φορες το "παραφουσκονει το πραμα".

βλεπε ακουστικα για γκέιμινγκ περνεις ενα ακουστικακι 100 ευρω και ειναι πλαστικο απλα πληρωνεις και καλα τα φρουφρου και τα αρωματα ενο με ενα 30 περνεις καλο ακουστικο ηχου με ενα ξεχοριστο μικροφωνακι. (παραδειγμα).

Δημοσ.

Για οθόνη σου προτείνω να το κοιτάξεις και να το σκεφτείς παραπάνω.Εκτός του οτι θα χάσεις σε ποιότητα και σε άλλα με τα TN 144hz χρειάζεσαι έξτρα δύναμη για να τα αξιοποιείς τώρα αλλά και αργότερα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα και πάλι.

αγόρασα σήμερα μετά από ένα τελευταίο ψάξιμο

(είχα βάλει και αγγελία εδώ στο σάιτ ),

μια 780 (non ti) και συγκεκριμένα

την gigabyte gtx 780 ghz edition.

τώρα και πάλι έχω κάποιες απορίες.

για τροφοδοτικό έριξα μια ματια σε αυτό που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω xfx xtr 650.

μου άρεσε, αλλα, απ ότι διάβασα ψάχνοντας
να μάθω περισσότερα γι'αυτο "λέγεται" ότι είναι θορυβώδες όταν οι απαιτήσεις για watt ανεβούν.

και τέλος πάντων, μετά από γνώμες που πήρα και από δω και για να χω το κεφάλι μου ήσυχο, από άποψη future proof/ καμποσα βαττ ακωμα χωρο κτλπ.

ψήνομαι για το seasonic m12ii 750w.

ποια η γνώμη σας? είναι καλο? έκανα καλή επιλογή?
μιλώντας για σύστημα με μονη κάρτα gpu και i5 4670k με ελαφρο έως μέτριο oc.

τώρα, όπως είχα ξανά πει έχω το "παλιό" nzxt guardian 921,

ο χώρος για το psu είναι πάνω και όχι όπως στα καινούρια κάτω,

θα υπάρξει πρόβλημα? γιατί το γουστάρω το συγκεκριμένο κουτι και δεν ξέρω τι να κάνω.

(γνωρίζω ήδη ότι η κάρτα γραφικών δεν χωράει, αλλα με ένα "μοντάρισμα" θα είμαι κομπλέ.)

οπου μονταρισμα σημαινει να ξηλωσω ενα δυπλο κελι που ειναι για 3,5 HDD.

και για να κανω ενα μικρο update για τις επιλογες μου:

1. CASE: NZXT 921 Guardian RB - το εχω ηδη

2. PSU: seasonic m12ii 750w

3. CPU: i5 4670k - θα γινει oc (4ghz Αντε μεχρι 4.5ghz) τον εχω ηδη.

4. CPU COOLER: coolermaster Hyper 212 evo

5. MOBO: Msi z87 g45 gaming - την εχω ηδη

6. RAM: Corsair 2x4gb dual vengeance pro 2400mhz cl11

7.  GPU: Gigabyte gtx 780 ghz edition - καθ οδον

8. SSD: Samsung 840 evo 250 gb

9. HDD: WD caviar blue 1tb

10. MONITOR: Benq XL2411z

11. Os: win7 ultimate 64bit

σχεδον ολα τα πραγματα με καποιες εξαιρεσεις ειναι θεμα γουστου/επιλογης μου.

Δημοσ.

Ωραία η κάρτα. Μεγειές. 

Τροφοδοτικό δες αν θέλεις 750άρι αυτό http://www.skroutz.gr/s/3177771/EVGA-SuperNOVA-NEX750G-Gold.htmlμε 10 χρόνια εγγύηση. Τα Μ12 (και τα S12) της Seasonic δεν θα τα συνιστούσα. Βγήκαν λίγο ζημιάρικα.

Μνήμες, αν δεν έχεις πάρει ήδη δες αυτές http://www.skroutz.gr/s/3964206/G-Skill-RipjawsX-8GB-DDR3-2133MHz-F3-2133C9D-8GXL.htmlή αυτές http://www.skroutz.gr/s/1801771/G-Skill-RipjawsZ-F3-2400C10D-8GZH.html. Γενικώς, οι ripjaws φημίζονται για το overclockability.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία η κάρτα. Μεγειές. 

Τροφοδοτικό δες αν θέλεις 750άρι αυτό http://www.skroutz.gr/s/3177771/EVGA-SuperNOVA-NEX750G-Gold.htmlμε 10 χρόνια εγγύηση. Τα Μ12 (και τα S12) της Seasonic δεν θα τα συνιστούσα. Βγήκαν λίγο ζημιάρικα.

Μνήμες, αν δεν έχεις πάρει ήδη δες αυτές http://www.skroutz.gr/s/3964206/G-Skill-RipjawsX-8GB-DDR3-2133MHz-F3-2133C9D-8GXL.htmlή αυτές http://www.skroutz.gr/s/1801771/G-Skill-RipjawsZ-F3-2400C10D-8GZH.html. Γενικώς, οι ripjaws φημίζονται για το overclockability.

φιλε μου pnick σε ευχαριστώ πολύ. να σαι καλα.

να και κάποια πράγματα που δεν ήξερα ( αυτό για τις ripjaws)

και έχω αναρωτηθεί πολλές φορες μα καλά γιατί τόσα παλικαρια περνούν αυτές?

για το τροφοδοτικό τώρα απλά θέλω να χει καλο efficiency και να ναι έμπιστο και λόγο ότι το ψάξα με την seasonic, είδα ότι εμπνέει να το πω, εμπιστοσύνη? απλά θέλω να ναι και λίγο ήσυχο γιατί ο χώρος που θα χω το pc είναι περίεργος. έντονη ακουστικότητα να το πω? απλά δεν "γουστάρω" να ενοχλώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλεις Seasonic (μαζί σου) δες αυτό https://www.skroutz.gr/s/3008756/Seasonic-G-Series-650W.html. Για μονή κάρτα φτάνει και περισσεύει κιόλας. Απόλυτα ήσυχο σε αυτά τα λεφτά είναι το RM 750. Το έχω και είμαι ευχαριστημένος. Είναι ακόμα το πιό ήσυχο τροφοδοτικό της αγοράς. Χειρότερο βέβαια, σε ποιότητα από το Seasonic, αλλά 5 χρόνια εγγύησης από Corsair είναι ικανοποιητικά.

Δημοσ.

κάτσε λέει γιατί τώρα μου κλείσε το μάτι το nex 750 που μου έδειξες. :D  ( Αναποφάσιστος )

απλά κοιτάω να πάρω όσο το δυνατόν καλύτερο με τα λιγότερα δυνατόν λεφτά. ( άτιμη κοινωνία, πφφφφφ.)

ειλικρινά μιλώντας,

έχω κουραστεί να ψάχνω για parts (ψάχνω πολύ καιρό)

και μπήκα εδώ εξαρχής να πάρω γνώμες με γνώμονα τις εμπειρίες των χρηστων.
και όχι ότι βλέπω σε review και ου το καθεξής.

Δημοσ.

Καλά είναι και τα reviews. Έχουν τα θετικά τους, ειδικά αν δεν βλέπεις 1-2 αλλά περισσότερα. Και οι απόψεις των χρηστών θέλουν προσοχή. Ο καθένας μπορεί να τα βλέπει υποκειμενικά και επιπόλαια. Συνδύασε και τα 2, κατά την γνώμη μου. Εγώ αυτό κάνω. To EVGA πάντως, είναι καλή περίπτωση σαν τροφοδοτικό. Προσφέρει πολλά και καλά για την τιμή του, και 10 χρόνια εγγύηση δεν θα βρείς σε αυτήν την κατηγορία τροφοδοτικών.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο βγαίνουν τα parts που δείξες τελευταία;

To XFX XTR είναι άριστο στα χρήματα.Γιατί να πέσεις σε ποιότητα; Φίλος που το έχει δεν έχει κανένα παράπονο (ούτε το παραμικρό για θόρυβο).Είσαι βέβαιος οτι δεν θα ακούγεται περισσότερο ή κάρτα ή τα fans; Μιλάω για μεγάλα load φυσικά γιατί στα άλλα ούτε καν.

Για την BenQ 144hz το σκέφτηκες; Τι είδους παιχνίδια θα παίζεις και σε τι επίπεδο; 

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο βγαίνουν τα parts που δείξες τελευταία;

To XFX XTR είναι άριστο στα χρήματα.Γιατί να πέσεις σε ποιότητα; Φίλος που το έχει δεν έχει κανένα παράπονο (ούτε το παραμικρό για θόρυβο).Είσαι βέβαιος οτι δεν θα ακούγεται περισσότερο ή κάρτα ή τα fans; Μιλάω για μεγάλα load φυσικά γιατί στα άλλα ούτε καν.

Για την BenQ 144hz το σκέφτηκες; Τι είδους παιχνίδια θα παίζεις και σε τι επίπεδο; 

αν εννοείς το σύνολο της σύνθεσης που φτιάχνω και αν εξαιρέσεις τa win7 κοντά στα 1650 Ευρω, βεβαια, το κουτάκι το χω κάνα 2 χρονια, τον επεξεργαστή και την μητρική έναν χρόνο περίπου. (απλα δεν τα χω χρησιμοποιησει ακωμα)

κοίταξε, δεν μπορώ να ξέρω για τα fans αλλα για την κάρτα τουλάχιστον

απ το ψάξιμο που χω ρίξει και το διάβασμα που κάνα πριν την αγοράσω,

έμαθα ότι είναι πολύ ήσυχη τώρα βεβαια μόλις το στήσω θα καταλάβω αντικειμενικά.

Οσο για τα games κατά αποκλειστικότητα Fps (cod series, battlefield 4, crysis 3 και ου το καθεξής)

κάνα 2-3 με αυτοκίνητα τύπου grid 2, "ασσετο" corsa

αν βρούμε και καμια καλή ευκαιρία τιμονιερας τύπου g25-27.

ντάξει. κάψιμο. χαχα.

και το αναμενόμενο για pc gta5 (σκάλωμα)

τι εννοείς σε τι επίπεδο?

και θα θελα να δω και καμια 3d ταινία να δω πως είναι και ένα game σε 3d. (σκαλώματα).

Απ οσο γνωριζω τα TN panel  ειναι καλητερα γιαυτα που ζηταω αν δεν κανω λαθος. (τουλαχιστον για τα fps)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...