Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να σας κάνω καταρχήν μια ερώτηση όσες πιο πολλές απάντησης τόσο το καλύτερη για εμενα λοιπόν έχω ένα laptop το αγόρασα πριν ένα χρόνο καινούριο στα 700 euro από γερμανία το καλύτερο pc που έχω πιάσει στα χερια μου και να το δουλέψω τι εννοώ απροβλημάτιστο σε ότι και να κάνω από game μέχρι βαριές εφαρμογές και 15 παράθυρα στο internet περιττά αυτά που λέω βεβαια λοιπόν το laptop δεν έχει κανένα πρόβλημα απλά σκέφτηκα να κάνω κάποια ανταλλαγή με σταθερό pc περίπου ίδιον ικανοτήτων με  συμφέρει ? η όχι ? και γιατί

Δημοσ.

Δεν μπορεί να υπάρξει σωστή απάντηση  στο ερώτημά σου γιατί δεν αναφέρεις το ποιο σημαντικό,  για ποιο λόγο θέλεις να κάνεις την αλλαγή,  δουλεύεις κάποια συγκεκριμένα προγράμματα  η έχεις απλά λεφτά για πέταμα και ψάχνεις κάτι καλύτερο ;   

Θα πρότεινα να παραμείνεις στο laptop που έχεις και δουλεύει απροβλημάτιστα όπως λες .

Δημοσ.

Δεν ενδιαφέρομαι να χρησιμοποιήσω κάτι παραπάνω από αυτά που κάνω τώρα απλά πιστεύω πως ένας σταθερός θα ήταν καλύτερο ούτος η άλλος δεν το έχω βγάλει ποτε από το σπίτι μου το laptop και το πήρα λόγο δουλειάς στην γερμανία και δεν μπορούσα να πάρο σταθερό ρωτάω τι πιστεύετε εσείς θα το κάνατε ναι η όχι

Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα μεγαλο μονιτορ και καλο(πχ 24-27)με 1080p και ανω αναλυση για να κανεις ακομα ξεκουραστα τις δουλειες σου.

Εφοσον οπως λες σε καλυπτει μην αλλαξεις συστημα,αλλωστε δεν εχει νοημα μιας και δεν χρειαζεσαι παραπανω δυναμη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...