rfc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 pppoe/llc ειναι στο ρουτερ σου? για δωσε και τη παρακατω εντολη και ποσταρε μου το αποτελεσμα. netsh int tcp show global Δεν απαντησες σε αυτο? Ριξε την εντολη απο κατω και δοκιμασε παλι netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled βαλε και dns 8.8.8.8 της google και δεστο παλι.
newtech Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν απαντησες σε αυτο? Ριξε την εντολη απο κατω και δοκιμασε παλι netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled βαλε και dns 8.8.8.8 της google και δεστο παλι. Καλησπερα φιλε μου. Δεν ξερω τι ειναι αυτο. pppoe/llc ειναι στο ρουτερ σου? Εδωσα την εντολη και το αποτελεσμα ηταν αυτο που εγραψα. netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled (εγραψε οκ αλλα παλι δεν μπαινει) Οσο για το 8.8.8.8 δεν ξερω πως να το κανω
rfc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 θα μπεις στο μενου του τουτερ σου και θα ψαξεις για encapsulation & multiplexing, πρεπει να ειναι pppoe/llc ή rfc 2516 το encapsulation. Για το δευτερο κανε ενα γρηγορο google search "how to setup google dns" και θα το βρεις αμεσως. Στο autotuning δωσε =default για να σου ξαναγυρισει οπως ηταν.
newtech Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Βρήκα και αλλο θεμα Με το ROUTER αυτο δεν συγχρονίζει στο SOCIALSAFE (Γράφει you are not connected to the internet) Θα το κανω μετα αυτο που μου λες.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 α.αυτα τα 2 που εχεις ειναι Router?στο ιντερνετ πως μπαινεις?με adsl ή με κατι αλλο?β.δοκιμασε απο περιεργεια να μπεις διαμεσω Proxy αν ο παροχος σου σου δινει καποιο free proxy.το Μtu λογικα μπορει να το μειωσει και μεσα απο το ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα