zoranb Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Θέλω όλες τις επαφές μου να τις έχω σε ένα μέρος, στο κινητό μου μόνο και καμία να μην βρίσκεται στο gmail κλπ. Έβαλα μια επαφή καινουργια σήμερα και πρόσεξα πως, όταν έχω απενεργοποιημένες τις επαφές από το gmail τότε η συγκεκριμένη επαφή χάνεται. Πως μπορώ να την μεταφέρω στις επαφές του κινητού μου; Yπάρχει κάτι αρνητικό στο να είναι όλες στο κινητό μου και καμία στο gmail?
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Απλα οταν πας να δημιουργησεις μια νεα επαφη (πατωντας το + ή ο,τι αλλο εχει) θα σε ρωτησει που θελεις να την αποθηκευσει και θα επιλεξεις τη μνημη του τηλεφωνου. Το μονο αρνητικο ειναι πως μπλεκεις με μπακαπ κλπ ενω αν τις εχεις στο gmail εχεις αυτοματο μπακαπ.
zoranb Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δεν είδα στο Android 2.3.5 να υπάρχει τέτοια επιλογή. To που δηλαδή να καταχωρηθεί η νέα επεαφή, στο gmail ή στο τηλέφωνο! Επίσης δεν βλέπω πως μπορώ κατόπιν εορτής να μεταφέρω τη συγκεκριμένη επαφή που είναι στο gmail στις επαφές του τηλεφώνου! Ξέρει κανείς;
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Mισο. Εστω πως πας στον dialer και πληκτρολογεις εναν αριθμο. Δεν σου εχει κανενα εικονιδιο σε στυλ προσθηκη στις επαφες? 1
zoranb Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ναι ναι, υπάρχει η επιλογή για SIM, Google ή Κινητό αλλά δεν βρέπω που είναι η δυνατότητα αλλαγής για τις υπάρχουσες καταχωρίσεις επαφών! Πως δηλαδή κάποια επαφή που είναι στο google, να την περάσεις στη μνήμη του κινητού!
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αυτο θα σε γελασω (αν και ισως βρεις κατι πατωντας παρατεταμενα στην επαφη πχ) αλλα αφου μιλαμε για μια επαφη απλα ξαναπερνα την
zoranb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω εάν είναι μόνο μια! Ήθελα να δω μια μια τις επαφές για το που είναι σωσμένες κλπ. αλλά δεν ξέρω που υπάρχουν όλες αυτές οι πληροφορίες!
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Στις ρυθμισεις επιλεξε να φαινονται μονο οι επαφες του gmail και δες ποιες εχεις εκει.
zoranb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Ίδιος αριθμός επαφών βρίσκονται και στο gmail και στο κινητό αλλά παρόλαυτά κάποιες δεν υπάρχουν στο κινητό ενώ υπάρχουν στο gmail. Μπορώ με κάποιο τρόπο να τις μεταφέρω στον υπολογιστή και να τις σορτάρω ή να δω ποιές είναι που και να φτιάξω τη λίστα μου εκεί;
Xristaras12 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 αν συνδεθεις απ τον υπολογιστη σου στο gmail σου,μπορεις να δεις τις επαφες που εχουν ανεβει εκει και να παρεις backup ολων. επισης μπορεις να διαχειριστεις τις επαφες οπως θες(προσθηκη δεδομενων-διαγραφη κλπ) αν τις θες μονο στο τηλεφωνο εγω θα τραβαγα μπακαπ απ το gmail θα περνουσα το μπακαπ στο τηλεφωνο,θα πατουσα εισαγωγη επαφων απο μπακαπ και αποθηκευση στη μνημη τηλεφωνου μαρκαρισμα ολων των επαφων του gmail απ το πισι και τις στελνεις κουβά τελος.
CheOnWeb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Yπάρχει κάτι αρνητικό στο να είναι όλες στο κινητό μου και καμία στο gmail? Ό,τι κάποια μέρα μπορεί να τις χάσεις και ότι δεν έχεις πρόσβαση παρά μόνο απ' το τηλέφωνο. Εγώ ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το αρνητικό του να τις έχεις όλες στο Google Contacts αλλά μετά είδα την υπογραφή σου...
zoranb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το αρνητικό του να τις έχεις όλες στο Google Contacts αλλά μετά είδα την υπογραφή σου... ωχ αυτό δεν μου ακούγεται και πολύ θετικό αν συνδεθεις απ τον υπολογιστη σου στο gmail σου,μπορεις να δεις τις επαφες που εχουν ανεβει εκει και να παρεις backup ολων. επισης μπορεις να διαχειριστεις τις επαφες οπως θες(προσθηκη δεδομενων-διαγραφη κλπ) αν τις θες μονο στο τηλεφωνο εγω θα τραβαγα μπακαπ απ το gmail θα περνουσα το μπακαπ στο τηλεφωνο,θα πατουσα εισαγωγη επαφων απο μπακαπ και αποθηκευση στη μνημη τηλεφωνου μαρκαρισμα ολων των επαφων του gmail απ το πισι και τις στελνεις κουβά τελος. Μισό ένα ένα γιατί μπερδεύομαι, οκ τις βλέπω τις επαφές μου στο gmail και επειδή μάλλον είναι καλύτερα να τις διαχειρίζομαι από εδώ για να κάνω το σορτάρισμα κλπ., πες μου πως μπορώ να εννοποιήσω αυτές του τηλεφώνου με αυτές του gmail ώστε οι πιό επικαιροποιημένες, να είναι αυτές του gmail. Μετά θα δω τις θα τις κάνω. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2014 από zoranb
CheOnWeb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ίδιος αριθμός επαφών βρίσκονται και στο gmail και στο κινητό αλλά παρόλαυτά κάποιες δεν υπάρχουν στο κινητό ενώ υπάρχουν στο gmail. Διαβολική σύμπτωση ή το Google contacts και το κινητό σου κάνουν διαφορετικό sorting και δεν βρίσκεις κάποιες; Γιατί ίδιος αριθμός επαφών και κάποιες δεν υπάρχουν στο κινητό αλλά υπάρχουν στο Google contacts, σημαίνει ότι και κάποιες που υπάρχουν στο κινητό δεν θα υπάρχουν στο Google contacts. Παρόλα αυτά, ίδιος αριθμός επαφών! Σύμπτωση;
zoranb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Διαβολική σύμπτωση ή το Google contacts και το κινητό σου κάνουν διαφορετικό sorting και δεν βρίσκεις κάποιες; Γιατί ίδιος αριθμός επαφών και κάποιες δεν υπάρχουν στο κινητό αλλά υπάρχουν στο Google contacts, σημαίνει ότι και κάποιες που υπάρχουν στο κινητό δεν θα υπάρχουν στο Google contacts. Παρόλα αυτά, ίδιος αριθμός επαφών! Σύμπτωση; Eίναι τελικά διαβολική σύμπτωση, απίστευτο. Όταν είναι ενεργοποιημένοι και οι δύο τρόποι απεικόνισης (google και κινητό) εμφανίζονται κάποιες επαφές διπλογραμμένες, όχι όλες. Σβήνω τη μια απο τις δύο και τότε ελλατώνεται ο αριθμός, τότε δεν συμπέφτουν οι συνολικές επαφές. Πως θα το λύσω το θέμα αυτό, φοβάμαι να διαγράψω κι άλλες διπλές γιατί μετά δεν ξέρω πως θα περάσω όσες αποκείνουν στην άλλη όχθη, δηλαδή στην πλευρά τις Google. Όλες θέλω να τις βάλω στην Google, πώς όμως;
iMarilina Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Προφανώς και θα είναι αρνητικό, γιατί κάτι να συμβεί και να σου κλέψουν το κινητό ή να το χάσεις (χτύπα ξύλο) πάνε περίπατο οι επαφές. Ενώ αν τις έχεις και online, δε χάνεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα