Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Λοιπον στην δουλεια μου εχω ενα pc (ειναι αρκετα παλιο) και οταν μπαινει ενας εδω περα στο sportbet κλεινει αποτομα και μετα απο λιγο ξανα-ανοιγει ξερετε τι συμβαινει?

Ευχαριστω :D

Δημοσ.

Το κανει με ολους....

Α και κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω.
Ειχε windows xp και δεν το εκανε αυτο.Το κανει τωρα που εβαλα τα 7αρια (ειναι απο τον θειο) αλλα εγω που τα ειχα τοσο καιρο δεν ειχα ποτε προβλημα.Μηπως δεν τα σηκωνει καλα το συστημα του ?
Εχει μονο 1gb DDR μηπως αν του εβαζε αλλο 1 giga τα σηκωνε καλυτερα?

Δημοσ.

Κατέβασε το cpu-z και παρατήρησε την θερμοκρασία της cpu την στιγμή που ανοίγεις τον browser.

Δημοσ.

Οκ θα το τσεκαρω.
Και εγω αυτο υποψιαζομαι γιατι και εγω το ιδιο προβλημα ειχα μονο που ηταν θεμα καρτας γραφικων.
και το ελεισα με εναν ανεμιστηρα στο καπακι.

Δεν βλεπω πουθενα να λεει για θερμοκρασιες και το open hardware monitor που εβαλα ουτε εκει λεει :confused:

Μηπως δεν το βλεπω εγω?

edit:
Εβαλα το speedfan και μου βγαζει αυτα

post-175298-0-11290100-1402678463_thumb.jpg

Εκει που λεει 60 βαθμους εχει παει και 65.

edit2:

Λοιπον.Οταν ανοιξα παλι το site ειδα οτι η θερμοκρασια ηταν 60 και παλι εκλεισε το pc και οταν ανοιξε εβγαλε αυτο.

post-175298-0-15907300-1402679261_thumb.jpg

Δημοσ.

κατεβασε το bluescreenview,αν καταλαβα καλα απο το μηνυμα πεφτει BSOD αλλα να μην τη βλεπεις μου φαινεται παραξενο.

το cpu-z δεν λεει θερμοκρασιες :Ρ κατεβασε το hwinfo H το hwmonitor.

Δημοσ.

κατεβασε το bluescreenview,αν καταλαβα καλα απο το μηνυμα πεφτει BSOD αλλα να μην τη βλεπεις μου φαινεται παραξενο.

το cpu-z δεν λεει θερμοκρασιες :Ρ κατεβασε το hwinfo H το hwmonitor.

Κατεβασα το hwinfo και ειδα αυτο (δεν ξερω αν ειναι σωστο)

post-175298-0-25791300-1402680631_thumb.jpg

Στο bluescreenview τι ακριβος να κοιταξω?

Δημοσ.

ψαξε μια το pc σου για ιους.....παλια και εμενα γινοταν κατι παρομιο, με το που συνδεομουν στο wi-fi και ανοιγα το browser μου εβγαζε bsod και τελικα ειχα ιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...