Mr.Deo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Είχα αυτή την σχετικά παλιά μητρική http://www.asrock.com/mb/AMD/A790GMH128M/, η οποία κάηκε. Όπως είναι προφανές από τις δυνατότητες της, έχω ένα τετραπύρηνο AM επεξεργαστή και DDR2 RAM. Επειδή τα οικονομικά μου δεν είναι καλά, θέλω απλώς να αλλάξω μητρική για να λειτουργεί το σύστημα. Πού μπορώ να κοιτάξω;
Duck Dodgers Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Γράψε όλα τα κομμάτια του pc!δύσκολα θα βρεις καινούρια πάντως με ddr2 και θα ειναι και ακριβή :/ίσως σε συμφέρει να πας σε νέο socket..
micahel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 πες ολο το συστοιμα σου!, για αρχη μπορεις να δεις στα μεταχειρισμενα του insomnia , στο Σκρουτζ για καινουργια και στο ebay αν μπορεις απο εξωτερικο το σκρουτζ ακυρο, δεν κυκοφορει τιποτα που να σου κανει ποια!
Mr.Deo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δεν τα θυμάμαι τα άλλα μέρη. Έχω ένα απλό τροφοδοτικό, δεν έχω κάρτα γραφικών, ένα ssd δίσκο, τι άλλο; πώς θα κοιτάξω στα μεταχειρισμένα; τι να ψάξω ακριβώς;
micahel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 αν δεν μας πεις πως να ξερουμε τη να σου πουμε, βαλε το cpu z και πες μας τουλαχιστον πες μας τον επεξεργαστη εχεις σκεφτη οτι μπορει να φτεει το τροφοδοτικο οπου καηκε η μητρικη?
Mr.Deo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 πως να βαλω το cpu z? καηκε η μητρικη, δεν ανοιγει το pc
micahel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 σωστο , ε βγαλε την ψύκτρα καθαρισε την παστα και δες τη γραφει πανω
Thanos1972 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Asrock Socket AM3+ 960GC-GS FX Vga GLan Audio Raid ΤΙΜΗ 45.85 € 1
Mr.Deo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Asrock Socket AM3+ 960GC-GS FX Vga GLan Audio Raid ΤΙΜΗ 45.85 € Με καλύπτει; υπάρχει καμιά φθηνότερη ή καλύτερη;
Thanos1972 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καταρχην σε περιοριζει η μνημη που ειναι ddr2.οποτε.....αυτη ειναι η πιο φθηνη που μπορεις να βαλεις και να υποστηριζει τις μνημες σου,και παιρνει και αργοτερα dd3.δεν μας λες ποιον επεξεργαστη εχεις οποτε....ετσι οπως τα λες μπορει να εχεις την πρωτη γενια Phenom.η συγκεκριμενη παιρνει ολους τους επεξεργαστες αλλα μην τυχον και νομιζεις οτι μπορεις να βαλεις 8πυρηνο επανω και ας λεει οτι τον υποστηριζει. πιο φθηνη απο αυτην μονο σε μεταχειρισμενη.
Mr.Deo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 δεν εχει υποστηριξη dvi και εχει χειροτερη καρτα γραφικων απο την παλια μου, ομως...
Thanos1972 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Σε χαρακτηριστηκα σιγουρα ειναι χειροτερη απο την παλια σου αλλα... ειναι καινουργια. εχει χαμηλη τιμη υποστηριζει τον επεξεργαστη και τις μνημες που εχεις. υποστηριζει και λιγο πιο καινουργιους επεξεργαστες και ddr3 μνημες. απο εκει και περα..... μηπως να δωσεις οτι εχεις σαν μεταχειρισμενο και να πας σε καινουργιο?αλλα ειπες οτι χρηματα γιοκ. μηπως να κοιταξεις καμια μεταχειρισμενη? το θεμα του dvi λυνετε με adaptor. η καρτα γραφικων της μητρικης,και της παλιας σου και αυτης ετσι και αλλιως δεν ειναι για παιχνιδια. 2
Millennium Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ότι σου λέει ο Θάνος.Μεταχειρισμένη ή κάτι σαν αυτήν που πρότεινε.Αν δώσεις κάποια parts και βάλεις κάτι από πάνω φτιάχνεις καινούριο. 1
Mr.Deo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δε θέλω παιχνίδια, αλλά έβλεπα full hd ταινίες εύκολα. θα κοιτάξω, thx
cabdik Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Γενικα θα συμφωνησω με τον Θανο. Δεν εχεις επιλογες..! Η παιρνεις αυτη που σου προτεινε, η ψαξε στις αγγελιες για καποια μεταχειρισμενη. Η επομενη λυση ειναι να πας σε μητρικη με DDR3 μνημες, οπου σαφως εχεις περισσοτερες επιλογες. ΟΜΩΣ...αυτο προυποθετει την υπαρξη ενος επεξεργαστη που υποστηριζει ddr3 μνημες. Athlon II, phenom II και νεοτερο. Γι αυτο αν μπορεις, βγαλε την ψυκτρα και πες μας ποιον εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα