Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αυτή την σχετικά παλιά μητρική http://www.asrock.com/mb/AMD/A790GMH128M/, η οποία κάηκε. Όπως είναι προφανές από τις δυνατότητες της, έχω ένα τετραπύρηνο AM επεξεργαστή και DDR2 RAM. Επειδή τα οικονομικά μου δεν είναι καλά, θέλω απλώς να αλλάξω μητρική για να λειτουργεί το σύστημα. Πού μπορώ να κοιτάξω;

Δημοσ.

Γράψε όλα τα κομμάτια του pc!
δύσκολα θα βρεις καινούρια πάντως με ddr2 και θα ειναι και ακριβή :/
ίσως σε συμφέρει να πας σε νέο socket..

Δημοσ.

πες ολο το συστοιμα σου!,

για αρχη μπορεις να δεις στα μεταχειρισμενα του insomnia , στο Σκρουτζ για καινουργια και  στο ebay αν μπορεις απο εξωτερικο

το σκρουτζ ακυρο, δεν κυκοφορει τιποτα που να σου κανει ποια!

Δημοσ.

Δεν τα θυμάμαι τα άλλα μέρη. Έχω ένα απλό τροφοδοτικό, δεν έχω κάρτα γραφικών, ένα ssd δίσκο, τι άλλο; πώς θα κοιτάξω στα μεταχειρισμένα; τι να ψάξω ακριβώς;

Δημοσ.

αν δεν μας πεις πως να ξερουμε τη να σου πουμε, βαλε το cpu z και πες μας

τουλαχιστον πες μας τον επεξεργαστη

εχεις σκεφτη οτι μπορει να φτεει το τροφοδοτικο οπου καηκε η μητρικη?

Δημοσ.

Καταρχην σε περιοριζει η μνημη που ειναι ddr2.οποτε.....αυτη ειναι η πιο φθηνη που μπορεις να βαλεις και να υποστηριζει τις μνημες σου,και παιρνει και αργοτερα dd3.δεν μας λες ποιον επεξεργαστη εχεις οποτε....ετσι οπως τα λες μπορει να εχεις την πρωτη γενια Phenom.η συγκεκριμενη παιρνει ολους τους επεξεργαστες αλλα μην τυχον και νομιζεις οτι μπορεις να βαλεις 8πυρηνο επανω και ας λεει οτι τον υποστηριζει.

πιο φθηνη απο αυτην μονο σε μεταχειρισμενη.

Δημοσ.

Σε χαρακτηριστηκα σιγουρα ειναι χειροτερη απο την παλια σου αλλα...

ειναι καινουργια.

εχει χαμηλη τιμη

υποστηριζει τον επεξεργαστη και τις μνημες που εχεις.

υποστηριζει και λιγο πιο καινουργιους επεξεργαστες και ddr3 μνημες.

απο εκει και περα.....

μηπως να δωσεις οτι εχεις σαν μεταχειρισμενο και να πας σε καινουργιο?αλλα ειπες οτι χρηματα γιοκ.

μηπως να κοιταξεις καμια μεταχειρισμενη?

το θεμα του dvi λυνετε με adaptor.

η καρτα γραφικων της μητρικης,και της παλιας σου και αυτης ετσι και αλλιως δεν ειναι για παιχνιδια.

• Like 2
Δημοσ.

Ότι σου λέει ο Θάνος.Μεταχειρισμένη ή κάτι σαν αυτήν που πρότεινε.Αν δώσεις κάποια parts και βάλεις κάτι από πάνω φτιάχνεις καινούριο.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα θα συμφωνησω με τον Θανο. Δεν εχεις επιλογες..!

Η παιρνεις αυτη που σου προτεινε, η ψαξε στις αγγελιες για καποια μεταχειρισμενη.

Η επομενη λυση ειναι να πας σε μητρικη με DDR3 μνημες, οπου σαφως εχεις περισσοτερες επιλογες. ΟΜΩΣ...αυτο προυποθετει την υπαρξη ενος επεξεργαστη που υποστηριζει ddr3 μνημες. Athlon II, phenom II και νεοτερο. Γι αυτο αν μπορεις, βγαλε την ψυκτρα και πες μας ποιον εχεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...