Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την κάρτα ήχου Creative Audigy 2 zs platinum pro και τον τελευταίο καιρό μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα με θόρυβο στα ηχεία.

Συγκεκριμένα όταν είναι ανοιχτά τα ηχεία σε οποιαδήποτε ένταση και χωρίς να παίζει μουσική, ακούγεται πολύ έντονος θόρυβος από τα ηχεία.

Ο θόρυβος μειώθηκε αισθητά(πιθανόν να έπεσε στα φυσιολογικά επιπέδα) με την αποσύνδεση του εξωτερικού πάνελ.

Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως να το φτιάξω; Γιατί πήγαινα άμεσα για αγορά μητρικής z97 απαραίτητα με θύρες pci λόγω της κάρτας ήχου και τώρα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την φτιάξω.

*το πάνελ παίρνει ρεύμα από το καλώδιο τροφοδοσίας που συνδέεται στην κάρτα ήχου και σίγουρα δεν φταίει το καλώδιο του τροφοδοτικού μιας και δοκίμασα και άλλο, για το βύσμα που δέχεται το καλώδιο πάνω στην κάρτα ήχου δεν ξέρω. Ούτε έχει σκάσει κάποιος πυκνωτής πάνω στην κάρτα. Επίσης ο θόρυβος ακούγεται είτε τα ηχεία είναι συνδεδεμένα στο panel είτε στην κάρτα ήχου. Αν βγει το panel μάλλον είναι εντάξει(όπως έγραψα και πιο πάνω).

post-52872-0-83805800-1402668522_thumb.jpg

post-52872-0-89541700-1402668582_thumb.jpg

post-52872-0-03159900-1402668630_thumb.jpg

post-52872-0-58358300-1402668668_thumb.jpg

Δημοσ.

Αφού έφαγα 2-3 μέρες και πολλές ώρες ψάχνοντας την αιτία του "κακού" τελικά ήταν κάτι τραγικά απλό! Ήταν ανοιχτός(φαίνεται και στην φωτογραφία) και μάλιστο στο max ο περιστροφικός διακόπτης του μικροφώνου! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...