Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω θα αντέξει αλλά έχω τις αμφιβολίες μου. Εναλλακτικά μπορείτε να προτείνεται ότι πιο κοντινό στην R9 270x που να μην υπάρχει κίνδυνος όσον αφορά το τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Τι επεξεργαστή έχεις και σε τι συχνότητα;
Το τροφοδοτικό σου βγάζει 34A στο 12V rail, η κάρτα ζητάει 15.
Μια χαρά θα την σηκώσει, αλλά άμα έχεις κανα 8320/50 με ψηλά volts/clocks ίσως ζορίζεται, αλλά και πάλι θα τη σηκώνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα λέω να αγοράσω μια R9 270x. Θα την αντέξει το τροφοδοτικό μου (Corsair 450 VS);

H καρτα που αναφερεις θελει 30amp τροφοδοσια.Το psu σου βγαζει 34amp αρα θα την αντεχει λογικα,αν και δεν ξερουμε τι ακριβως συστημα εχεις.

Επεξ/σία από benign
  • Like 1
Δημοσ.

i5 4440 3.2 Hz

Συστημα δεν ειναι μονο ο επεξργαστης φιλε μου. :) Πες,αν μπορεις,τα παντα,δισκους, αν εχεις βαλει επανω στην μητρικη αλλα πραγματα κ.τ.λ.

Παντως :

For a system using a single AMD Reference Design Radeon R9 270X graphics card AMD specifies a minimum of a 500 Watt or greater system power supply. The power supply should also have a maximum combined +12 Volt continuous current rating of 30 Amps or greater and have at least two 6-pin PCI Express supplementary power connectors.
  • Like 2
Δημοσ.

Μητρική MSI B85M-P33 (MS-7817).

8 GB RAM.

1 TB HDD.

Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο φίλε.

Ενταξει θα εισαι γιατι  η R9 270  ειναι οκ με 450W αλλα μην της κανεις overclocking. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...