theontor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καλησπερα, Εχω εναν υπολογιστη τετραετιας, ολα δουλευαν καλα μεχρι που ποια μερα ενω επαιζα ενα game κολλησε ο ηχος και η εικονα μετα απο κανα 2 λεπτο με εβγαλε μπλε οθονη..δεν εδωσα σημασια μεχρι που αρχισε να μου το κανει αρκετα συχνα αλλοτε σκετο κολλημα που διορθωνοταν σε 1-2λεπτα και αλλοτε με εμφανιζε μπλε οθονη...Εβαλα antivirus κατεβασα τις ενημερωσεις των windows και driver για την καρτα γραφικων , ο οποιος για καποιο λογο δεν εγκαταστηθηκε σωστα και ειχε ως αποτελεσμα να μην αναγνωριζει ο υπολογιστης την καρτα γραφικων και να μην με αφηνει να εγκαταστησω αλλο driver , δοκιμασα να κανω επαναφορα συστηματος αλλα μου ελεγε οτι παρουσιαστηκε σφαλμα και δεν ολοκληρωθηκε, αφου εψαξα για λιγο καιρο ακομα και δεν μπορεσα να βρω λυση πηρα την αποφαση να κανω format , τις πρωτες 2-3 μερες ολα δουλευαν ρολοι μετα ξαναεμφανιστικε το προβλημα με την την εικονα και τον ηχο, κατεβασα παλι τις ενημερωσεις και εφτιαξε για 4-5 μερες και σημερα παλι τα ιδια... εχω windows 7 servise pack 1 καρτα γραφικων GeForce GTS 250 επεξεργαστη intel core 2 quad Q8300 250GHz
dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 γραψε και ποιο τροφοδοτικο εχεις και ποια μητρικη,τσεκαρε τον δισκο με HDSentinel
theontor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μητρική : Gigabyte G31M-ES2L Chipset : Intel G31/G33/G35 Επεξεργαστής : Intel Core 2 Quad Q8300 @ 2500 MHz Φυσική Μνήμη : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) Κάρτα Γραφικών : NVIDIA GeForce GTS 250 Σκληρός Δίσκος : Seagate ST3500320AS ATA Device (500GB) Συσκευή DVD-Rom : HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 Τύπος Οθόνης : LG Electronics W2243 - 22 ίντσες Κάρτα Δικτύου : Attansic (Now owned by Atheros) AR8131 PCIe Gigabit Ethernet Controller Λειτουργικό Σύστημα : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (32-bit) DirectX : Έκδοση 11.00 και τροφοδοτικο ATX 530W
dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 τι μαρκα ειναι το τροφοδοτικο,επισεις τσεκαρες τον σκληρο σου για bad sectors?
theontor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 powertech Μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα... <<Προβλήματα προέκυψαν κατά τη διάρκεια του spin up του δίσκου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στον ίδιο το δίσκο ή σε τεράστια φόρτωση ενέργειας (αδύναμη παροχή ενέργειας). Υπάρχουν 6 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου. 341 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί.>> παρατηρω επίσης οτι τελευταια η θερμοκρασια ειναι αρκετα υψηλη 60C σε καρτα γραφικων και επεξεργαστη.
dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 μαλλον ο δισκος ευθηνεται για τα κολληματα ,βαλε και ενα screenshot απο δισκο και θερμοκρασιες
dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 απο θερμοκρασιες εισαι μια χαρα μαλλον ο δισκος φταιει
theontor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 οποτε θα πρεπει να αλλαξω δισκο η μπορω να τον επιδιορθωσω , καπου διαβασα για το Seatools ?
dimitrisOP Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 κανει μπορει να γινει ,δοκημασε και με καθαρη εγκατασταση windows πρωτου αγορασεις κατι,ισως να φταιει και το τροφοδοτικο που δεν ειναι κανενα την προκοπης ,δοκιμασε επισης με αλλο τροφοδοτικο
theontor Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 το πηγα σε τεχνικο τελικα... αποτι καταλαβα την μαλ@@ πρεπει να την εκανα εγω κατι με ειπε για την θερμοαγωγιμη παστα (μολις ειχα ξυπνηση και δεν πολυκαταλαβα) επισης το τροφοδοτικο μου οταν το συστημα ζοριζεται δεν μπορει να παρεχει αρκετο ρευμα...παντος τωρα το pc δουλευει και η θερμοκρασια του επεξεργαστη επεσε στους 45C .... Επειδη το pc δεν με καλύπτει πλεον πληρος ειναι καλύτερο να τον αναβαθμίσω η να κοιτάξω για καινούριο? και αν ναι πόσο μπορώ να τον πουλησω?
dimitrisOP Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 δεν αξιζει να αναβαθμισεις το 775 η το κρατας για δευτερο pc/back up η το πουλας ενα ~200αρι φτιαξε ενα καινουργιο πληρες συστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα