Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού

giannis2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello παίδες!

Έχω ένα περίεργο πρόβλημα (έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον). Σε κάποια φάση εκεί που δούλευα τον υπολογιστή μου αυτός έκλεισε. Δοκίμασα να τον ανοίξω πάλι αλλά δεν άνοιγε. Τεσπα να μην τα πολυλέω, κάποια στιγμή άνοιξε και διαπίστωσα ότι το πρόβλημα ήταν το τροφοδοτικό. Είχε σταματήσει να δουλεύει το ανεμιστηράκι του και είχε υπερθερμανθεί και σταμάτησε να δουλεύει. Όποτε άνοιγα τον υπολογιστή μετά από αυτό το ανεμιστηράκι ξεκίναγε να δουλεύει αλλά μετά από 10 λεπτά σταμάταγε με τις γνωστες συνέπειες.

Έτσι αποφάσισα να ανοίξω το κουτί και το τροφοδοτικό και να δω αν θα δούλευε σωστά. Τελοσπάντων όσο ήταν ανοιχτό το τροφοδοτικό δούλευε μια χαρά το ανεμιστηράκι.

Έτσι αποφάσισα να το ξανακλείσω. Όμως άρχισε να μου κάνει τα ίδια τώρα που είναι κλειστό.

Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Προτείνω να μην παίζεις με αυτό γιατί πολλοί έχουν κάψει μητρικές και κάρτες γραφικών λόγω τροφοδοτικού. Καλό θα ήταν να πας να πάρεις ένα καινούργιο και να ξεμπερδεύεις.

Δημοσ.

Εντάξει η αντικατάσταση είναι η προφανής και εύκολη λύση. Το θέμα είναι μήπως ξέρει κανείς τι φταίει και μπορέσω να το διορθώσω.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το ανεμηστηράκι δε σταματάει μετά από συγκεκριμένη ώρα αλλά όταν ανέβει πολύ η θερμοκρασία. (ειρωνικό εε;; υποτίθεται ότι το ανεμηστηράκι είναι εκεί για να μην ανέβει η θερμοκρασία!)

Καμιά ιδέα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...