Προς το περιεχόμενο

Lara Croft and the Temple of Osiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μένα με ενδιαφέρει για Χριστούγεννα 4πλο co-op. Μπορείς να μας πεις διάρκεια? Λέτε να πέσει και άλλο σε προσφορά στο steam?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^^ Με τι Pc;

I7 4770k,16gb ram,evo 840,x290x

Κάνα 15αρι ώρες βαριά είναι σε διάρκεια και είναι λες και παίζεις hack n slash

Επεξ/σία από trayban
Δημοσ.

I7 4770k,16gb ram,evo 840,x290x

Κάνα 15αρι ώρες βαριά είναι σε διάρκεια και είναι λες και παίζεις hack n slash

Οκ,αρα έχει παραπαλιωσει το πισι μου. :P
Δημοσ.

Το παιχνιδάκι μια ώρα που το έπαιξα μου φαίνεται εξίσου καλό με το προηγούμενο και φυσικά τα σπάει σε local co-op

Και μιας και με ρώτησες για τη Samsung naruto, είναι μια χαρά η απόκριση της για gaming, μόνο με το χρώμα πρέπει να κάτσω να ασχοληθώ γιατί μου φαίνονται αρκετά ψυχρά.

Δημοσ.

Το παιχνιδάκι μια ώρα που το έπαιξα μου φαίνεται εξίσου καλό με το προηγούμενο και φυσικά τα σπάει σε local co-op

Και μιας και με ρώτησες για τη Samsung naruto, είναι μια χαρά η απόκριση της για gaming, μόνο με το χρώμα πρέπει να κάτσω να ασχοληθώ γιατί μου φαίνονται αρκετά ψυχρά.

Αυτό για τα χρώματα με ένα σωστό calibration γίνεται δουλειά. Βρήκα κάτι προτεινόμενες ρυθμίσεις, θα τις δοκιμάσω σήμερα και θα σε πω αν είναι καλές να τις βάλεις.

Γενικά βλέπω καλά λόγια για το co - op του παιχνιδιού που είναι και αυτό που με ενδιαφέρει άρα μια χαρά!

Δημοσ.

Ναι μόνο co-op αλλιώς είναι απλά ενα συμπαθητικό παιχνιδάκι και τίποτα παραπανω

Επειδή όμως σε διπλό που το παίζω εγώ φαίνεται ότι έχουν φροντίσει για τη διαρκή συνεργασία μεταξύ των παικτών πιστεύω ότι η διασκέδαση είναι πολλαπλάσια.

Και το συγκεκριμένο σε σχέση με το προηγούμενο που υποστηρίζει έως 4 παίκτες μπορεί να γίνει ακόμα πιο μπαχαλο με τόσο κόσμο να προσπαθει να συνεργαστεί :lol:

Είναι καθαρά παιχνίδι για παρέα και οποίος το παίξει να το παίξει οπωσδήποτε με τουλάχιστον άλλον έναν, αλλιως δε λέει

Δημοσ.

Με 4 έχω σκοπό να το παίξω. Ωραία!

Μια απορία που έχω, έχει καθόλου διαφορετικά puzzles από το πρώτο; γιατί όσο το έχω ψάξει μου φαίνεται ίδιο με το πρώτο αλλά σε 4πλο co-op.

Δημοσ.

Μάλιστα. Παίζει στο greenmangaming στα 7.49€ με το κουπόνι 25HAPP-YXMASF-ROMGMG.  

Εμένα με ψήνει, είναι για κάποιες ώρες διαθέσιμη η προσφορά πάντως. 

Δημοσ.

το τερμάτισα, οκ συμπαθητικό αλλά δε με τρέλανε όπως το πρώτο τελικά, ίσως γιατί δεν είχε τίποτα νέο σε σχέση με το πρώτο (πέρα από τους 4 παίκτες) και μου έδωσε την εντύπωση του πιο βιαστικά φτιαγμένου σε σχέση με  το guardian of light..

συνολικά μου πήρε όχι πάνω από 7ωρο και για αυτό θα πρότεινα να αγοραστεί μόνο σε πολύ χαμηλή τιμή και (ξαναλέω) να παιχτεί αυστηρά multi. 

γενικά του βάζω ένα 6/10 και θα έλεγα ότι καλό είναι να παιχτεί όταν έχεις ξεμείνει από άλλα παιχνίδια, δεν είναι να το βάλεις ψηλά στις προτεραιότητες σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...