Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω σου πα,καλυτερα να γλιτωσεις 20 ευρω με τον 8320.

δεν εχει καμια διαφορα.

Κοντά στα ~36-40 είναι η διαφορά.. όντως, και εγώ ποτέ δε προτείνω τον 8350 με τέτοια χρηματική διαφορά.

Δημοσ.

επεισης αυριο σκοπευω να κανω παραγγελιες...ενα τελευταιο check up ετσι για το καλο!

CPU: AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX                                                                   
CPU COOLER: COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVO                                             
MOBO: GIGABYTE 990XA-UD3 RETAIL                                                                                                                                        
GPU: Κάρτα Γραφικών (VGA) Asus AMD Radeon R9 280X DirectCU II Top (3GB, DDR5, 384bit)              
SSD: SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3                                       
RAM: G.SKILL F3-14900CL9D-8GBSR 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-14900 1866MHZ SNIPER SERIES DUAL CHANNEL KIT    
HHD: SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3                                                
PSU: XFX PRO SERIES 650W PSU                                                                         

case:zalman z11 plus black

• Like 1
Δημοσ.

Με τις τιμες των Ssd που εχουν πεσει πολυ,μπορεις να δεις και τον Samsing Evo 250GB που δεν ειναι πολυ ακριβος https://www.skroutz.gr/s/3731573/Samsung-840-Series-Evo-250GB.html?from=drop. Στα αλλα μια χαρα εισαι,και απο οτι βλεπω και απο το αρχικο σου Post, γλυτωσες αρκετα  χρηματα πραγμα πολυ καλο :D.Για οθονη τελικα ποια θα παρεις ??

Δημοσ.

Ειμαι υπερ της Dell εγω και κανας 2 ακομα εδω στο Forum :P,αλλα και η Samsung φενεται αξιολογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...