Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχικά πρόσεξε τον στατικό ηλεκτρισμό. Μη σε πολυανησυχεί αυτό, αλλά να το έχεις και λίγο στο νου σου. Μακριά από χαλιά, μάλλινα, κλπ. Εγώ πριν αρχίσω να χτίζω ακουμπάω τα λαμάκια σε μια πρίζα σούκο για 5 δευτερόλεπτα, μετά το κουτί που χτίζω μέσα για να έχω ίδια επίπεδα στατικού και τη προσευχή μου.

Tips: Μη ξεχάσεις να βάλεις το I/O backpanel.
Σύνδεσε MOBO,CPU, Ψύκτρα, RAM εκτός κουτιού *. Θερμοαγώγιμη πάστα και ψύκτρα δες video στο youtube, υπάρχουν πολλά. Προτιμώ την "κόκκο ρυζιού" μέθοδο από τις πολλές που θα δεις.
Προσεκτικά βάλε τους αποστάτες στο κουτί, να ταιριάζουν με τις τρύπες στη MOBO.
Όταν βάζεις τη MOBO προσεκτικά να ταιριάζει πίσω με το backpanel (την πας λίγο γυρτά) και μετά την αφήνεις και κοιτάς να είναι τρύπα-standoff σωστά. Προσεκτικά, μην την πολυκουνάς και την γδάρεις από πίσω. 
Τα βιδώματα mobo-standoff  δε χρειάζεται να είναι τσίτα σφιχτά, απλά να νιώθεις ότι "κούμπωσε".
Τα υπόλοιπα είναι απλά. Φυσικά, προσεκτικά και τις συνδέσεις του PSU.

*Προτείνω να προσπαθήσεις να μπεις BIOS εκτός του κουτιού όταν συνδέσεις αυτά, ώστε να βεβαιωθείς ότι όλα είναι οκ, και κάθε πρόβλημα σε  αυτό το στάδιο λύνεται ευκολότερα από ότι μέσα στο κουτί.

Δες και αυτό -> http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

και αρκετά video στο youtube θα σε βοηθήσουν. Searchαρε how to build a pc, αν βρεις και με ίδιο κουτί/παρόμοιο hardware ότι καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

ωραια..σε ευχαριστω παρα πολυ... :) τελικα να παω για gigabyte mobo?

Και οι δυο είναι εξίσου καλές, ίσως η sabertooth να είναι λίγο καλύτερη. Αν θες να γλιτώσεις το 20αρι, εφόσον δε πας και για τρελά clocks, η gigabyte είναι η σωστή επιλογή.

Δημοσ.

Η Asrock φτιάχνει τις πιο VFM μητρικές σε features, και σχετική ποιότητα. Δεν λέω ότι είναι "σάπιες", αλλά δεν έχουν αυτό που τουλάχιστον σε Gigabyte/ASUS λέω "rock stable", και ναι, μιλάω βάσει "ονόματος". Εμένα με φόβιζε ότι σε κάθε review για οποιαδήποτε Asrock, πάντα γινόταν αναφορά για το λεπτό PCB τους.

Η αλήθεια είναι ότι σ'αυτά τα λεφτά θα προτιμούσα ή την Gigabyte που σου πρότεινα, ή θα έδινα το παραπάνω για τη Sabertooth. Τα περισσότερα "features", άπατα πάνε τις περισσότερες φορές (κατά τη γνώμη μου).

Δημοσ.

χμμ θα ξεκινησω απο βδομαδα παραγγελιες οποτε...ισος προλαβω να ακουσω την γνωμη του zackerom γιατι τωρα στο πσ μου εχω asrock και ειμαι ευχαριστημενος εχω να πω :)

παντως φαινεται οτι η asrock θα σεικωσει αναβαθμισει στην ραμ αρκετα σε σχεση με ασους...

Δημοσ.

εγω θα λεγα να μη πας στον 8350 αλλα στον 8320,δεν εχουν καμια διαφορα περα απο τα mhz Που θα τα πιασεις μονος σου πανευκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...