Fidelio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Στοίχους που συγκράτησα: Μιλησέ μου, μιλησέ μου δεν σε χόρτασα ποτέ μου.. αχ, τι καημός... Έχει πονεμένο ύφος, κάτι σαν Ηπειρώτκο αργό με συνοδεία κλαρίνου... Ξέρει κανείς τίποτα; Τίτλος-ερμηνευτής... [έχω τρελαθεί να το βρώ]
Cristina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Η Νανά Μούσχουρη το λέει. Δεν ξέρω αν έχει ερμηνευθεί και από άλλους, πρωτύτερα ή αργότερα. Ο τίτλος ίσως είναι "Μίλησέ μου". Για δες και αυτό.
Cristina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Ahm... Χρήστο... Δυστυχώς αυτό το τραγούδι που σου είπα δεν έχει σχέση
SGP Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Το έχω σε cd στο σπίτι... σε 3 ώρες θα σου πώ. Τώρα είμαι στην δουλειά... BTW καταπληκτικό κομμάτι.
SGP Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2003 Ψέματα είπα... Πρέπει απλά να το άκουσα στο ράδιο...
Fidelio Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Cristina οι στίχοι πάντως είναι σωστοί, όπως και το site είναι πολύ "σωστό" !! thanx για την βοηθεια σου ! SGP και εγώ στο ράδιο το ακουσα... λολ! _____________________________ ...μια διορθωση δική μου ...δεν λεεί: δεν σε χόρτασα ποτέ μου ....λέει: δεν σε φίλησα ποτέ μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.