Προς το περιεχόμενο

Vodafone Smart III 975

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Έχω το Vodafone Smart III 975 και γενικός στο περιβάλλον της Android είμαι νέος ως άσχετος. Θέλω λοιπόν να με βοηθήσετε με τις παρακάτω ερωτήσεις.

1) Μπορώ να προσθέσω πληκτρολόγιο? δλδ την εμφάνισή του. Θέλω να βάλω την διάταξη όπως είναι στα IOS που το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια και τώρα δεν μπορώ να σταυρώσω γράμμα :P (βασικά με δυσκολεύει όταν θέλω να βάλω αριθμούς).

2) Έχω περάσει τραγούδια που όλα είναι με ελληνικά γράμματα. Μερικά μου τα δείχνει κανονικά αλλά τα περισσότερα μου τα δείχνει με κινέζικα.

3) Με την εφαρμογή mail που έχει μέσα μπόρεσα να προσθέσω λογαριασμό της gmail, από hotmail δεν με αφήνει όσους λογαριασμούς και αν έβαλα, μου λέει ότι το όνομα χρήστη ή κωδικός πρόσβασης δεν είναι σωστός.

4) Γενικός πείτε κανένα χρήσιμο app ή κάποιο ωραίο παιχνίδι να περάσω :P

Αυτά προς το παρόν...

Δημοσ.

Ψάξε στο play store για IOS-Like keyboard, κάτι θα υπάρχει.. αλλά δε ξέρω αν θα βρεις με ελληνικά.

Πολλές φορές που μου συνέβαινε αυτό με τα γράμματα στα τραγούδια ήταν λόγω τόνων ή επειδή εκτός από το όνομα, είχαν και τίτλο (σε windows, βρίσκεις το τραγούδι -> δεξί κλικ -> ιδιότητες -> λεπτομέρειες -> τίτλος. Έχω βάλει το Fusion Music Player και έχω ξεχάσει τα κινέζικα.

Εμένα στην εφαρμογή E-Mail δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα με Hotmail, μήπως αναφέρεσαι στο gmail app;

Χρήσιμο app θεωρώ το ES File explorer (δε ξέρω όμως κατά πόσο είναι χρήσιμο σε non-rooted devices). Γενικά δε πολυασχολούμαι με apps γιατί η ROM που έχω έχει σχεδόν ότι χρειάζομαι. Γενικά έχω κατεβάσει ES File explorer, Fusion Music Player, Spotify, 9GAG (ότι πρέπει για τρένο,λεοφωρείο κλπ :P ), WinZip, QuickOffice και Transparent clock & weather καθώς και WhatsUp για τα widgetακια τους.

Γνωστά app που υπήρχαν και στο iOS αν τα χρησιμοποιείς είναι τα vibe,skype,whatsapp κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι στην εφαρμογή e-mail λέω... Επιλέγω άλλο και βάζω διεύθυνση και κωδικό και μ λέει ότι είναι λάθος.

Έβαλα άλλο hotmail (από τα 4) και το πείτε κανονικά..!! τι μπορώ να κάνω? αυτό που θέλω να βάλω είναι κύριο mail μου...

Επεξ/σία από evoracing

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...