takatakaros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καλημέρα! Εδώ και κάμποσο καιρό έχω αγοράσει το asus pcen53 για το desktop μου και έχω το modem tp link tdw8968 . Ένω το λαπτοπ, το ταμπλετ και τα κινητα συνδεονται μια χαρα το δικου μου desktop που εχει την asus καρτα παρουσιαζει προβλημα κατα την συνδεση μου... Μου γραφει οτι εγινε συνδεση αλλα "no internet access". Αρχικα αλλαξα τα default getway και λοιπα απο αυτοματα με κατι νουμερα που ειδα σε ενα βιντεο στο youtube και εφτιαξε αλλα τωρα εχει αρχισει να ξαναεμφανιζει προβλημα την μια φτιαχνει την μια χαλαει.... η αποσταση του μοντεμ απο το δωματιο μου ειναι 2 δωματια και το σημα το δειχνει σχεδον πληρες δλδ μονο μια γραμμη λειπει και αλλες φορες ειναι ολες οι γραμμες του σηματος. Τι πρεπει να κανω; ευχαριστω πολυ!
takatakaros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Έστω και καμιά πιθανή λύση να δοκιμάσω παιδιά;
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) α.αλλαγη καναλι στο ρουτερ. β.πιο νεο firmware για το ρουτερ. γ.πιο νεους drivers για αυτο που πηρες το βασικο ειναι το α και το β. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2014 από poulinos
takatakaros Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 α.αλλαγη καναλι στο ρουτερ. β.πιο νεο firmware για το ρουτερ. γ.πιο νεους drivers για αυτο που πηρες το βασικο ειναι το α και το β. Ευχαριστω για την απαντηση. Πως μπορω να βρω το καταλληλο καναλι για το ρουτερ και επιπλεον οταν παω δεξι κλιλ ιδιοτητες στο default getaway Κτλπ εχω βαλλει στο ipv4 protocol IP address: 192.168.1.101 subnet mask: 255.255.255.0 default get. : 192.168.1.1 pref dns : 192.168.1.1 alt dns : 218.248.240.23 να αφησω αυτα ή να πατησω αυτοματο; και επιπλεον μηπως μπορεις να μου πεις πως κανω frimware;
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για την απαντηση. Πως μπορω να βρω το καταλληλο καναλι για το ρουτερ και επιπλεον οταν παω δεξι κλιλ ιδιοτητες στο default getaway Κτλπ εχω βαλλει στο ipv4 protocol IP address: 192.168.1.101 subnet mask: 255.255.255.0 default get. : 192.168.1.1 pref dns : 192.168.1.1 alt dns : 218.248.240.23 να αφησω αυτα ή να πατησω αυτοματο; και επιπλεον μηπως μπορεις να μου πεις πως κανω frimware; α.βαλε ενα οποιοδηποτε αλλο καναλι για αρχη.με το Inssider θα μπορουσες να δεις που παιζουν οι αλλοι και να βαλεις κατι αλλο εσυ.προσεχε με το καναλι 12 και 13 γιατι μερικα laptops,Κινητα δεν τα πιανουν.β.ο alternative dns που εχεις που κολλαει?ειναι dns εξωτερικου.πως βρεθηκε εκει?βαλτα ολα στο αυτοματο η για dns βαλε της google 8.8.4.4.η βαλε του παροχου σου.εκτος αν ειναι κανας free dns αυτος που εβαλες.για αρχη βαλτα στο αυτοματο. αν πας στο site της tp link θα βρεις το ρουτερ σου και στα download εχει και το firmware.αν υπαρχει παραπανω απο ενα version του ρουτερ θα δεις αλλο firmware πχ για v2 και αλλο για v3.εσυ θα κατεβασεις το αναλογο.το ρουτερ απο κατω γραφει τι version ειναι.το firmware το κατεβαζεις το ξεζιπαρεις και μεσα απο το μενου του tp link καπου θα εχει για firmware update.εννοειται οτι θα το κανεις με ethernet Και οχι ασυρματα. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2014 από poulinos fixed wrong dns
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 για dns βαλε της google 4.4.4.4. Μια μικρή διόρθωση εδώ: Ο primary της Google είναι 8.8.8.8 και ο secondary 8.8.4.4
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μια μικρή διόρθωση εδώ: Ο primary της Google είναι 8.8.8.8 και ο secondary 8.8.4.4 σωστος το διορθωσα.thanxs.η ας βαλει της wind ή ας βαλει την ip του ρουτερ(για Primary dns εχει την ip του ρουτερ ηδη αλλα ειναι σιγουρα αυτη η ip του ρουτερ ή εχει ξεμείνει απο κατι αλλο..για αρχη ας τα βαλει αυτοματα παντως γιατι το ns1.bsnl.in ειναι στην αμερικη .σε tracert φτανει μεχρι new york.αν και τον εχεις για alternative αλλα για να ειμαστε σιγουροι ξηλωσε τον ειδικα αμα δεν τον εχεις βαλει εσυ.ελπιζω να μην ειναι λαθος και οι ip.
infin1tyGR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Για τους DNS της Wind δεν ακούγονται και τόσο καλά πράγματα κατά καιρούς. Καλύτερα Google όπως πρότεινες.
takatakaros Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να φταίει οτι οι κεραιες ειναι σχεδον κολλημενες με το καλωδιο της παλιας μου οθονης σαν scart ενα πραγμα και να εφτιαξε τωρα που εβαλλα αλλο καλωδιο σαν hdmi ή ειναι η ιδεα μου ;
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για τους DNS της Wind δεν ακούγονται και τόσο καλά πράγματα κατά καιρούς. Καλύτερα Google όπως πρότεινες. ας τους βαλει εστω και για δοκιμη.αν παιξει κανονικα οκ βρισκουμε dns ειτε google ειτε κατι αλλο.
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να φταίει οτι οι κεραιες ειναι σχεδον κολλημενες με το καλωδιο της παλιας μου οθονης σαν scart ενα πραγμα και να εφτιαξε τωρα που εβαλλα αλλο καλωδιο σαν hdmi ή ειναι η ιδεα μου ; δυσκολο.για να δεις αν εφταιγε αυτο πρεπεει να ξαναβαλεις παλι το παλιο καλωδιο και να κανεις δοκιμη.εκτος αν ειχες τιποτα αλλο ασυρματο εκει και εκανε παρεμβολες.να τρωγε το wifi τοσο παρεμβολη απο ενα καλωδιο μου φαινεται παραξενο. αλλαξες τιποτα στις ip κτλ?η αλλαξες γενικοτερα κατι?
takatakaros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εμμ αρχικα είχα συνδέσει με καλώδιο το μόντεμ στο πιει μου μετα το πήγα στην θέση του και έμπαιναν ασύρματα έχοντας το καινουριο καλώδιο και οι ip είναι στο αυτόματο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα