Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας, όταν κουνήσεις το ποντίκι ή, έστω, πληκτρολογήσεις ctrl-alt-del, θα ξαναξεκινήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω κατεβασει.... Πως μπορω να στειλω τις θερμοκρασιες που εχει; Μηπως φταιει κανενα τροφοδοτικο η καμια καρτα γραφικων;

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Γεια...  Να ρωτησω κατι;    Γιατι μερικες φορες δεν μου ανοιγει ο υπολογιστης; Και μερικες φορες μου σβηνει αποτομα  οταν τον εχω ανοικτο καποια ωρα  λιγο παραπανω!!!  Και μετα δεν μου  ανοιγει αμεσως!!!

Δημοσ.

μαλλον απο θερμοκρασιες..!!   ανεβαινει η θερμοκρασια πανω απο το οριο ασφαλειας και κλεινει. και επειτα, θελει λιγο χρονο μεχρι να κρυωσει, για να ξανανοιξει και να ξανακλεισει...!!!!

Δημοσ.

ο Ε8600 ειναι δυπυρηνος ενω ο Q6600 ειναι τετραπυρηνος αρα μαντεψε :-D

Βεβαια με την αλλαγη επεξεργαστη σε αυτα που κανεις,διαφορα ΔΕΝ θα δεις μιας και δεν ζοριζεις το συστημα εκτος κ αν εχεις καμια 40αρια καρτελες ανοιχτες,οι μισες με youtube κ απ την αλλη βλεπεις 1080p ταινια σε εξωτερικο μονιτορ κλπ.

μην το θεωρεις δεδομενο οτι ειναι καλυτερος σε ολα...se gaming ισως...σε εφαρμογες που χρησιμοποιουν το πολυ 2 πυρηνες μενει πισω ο q6600 λογω τεχνολογιας και γενικα παλαιοτητας...αν παει σε c2q γνωμη μου ειναι q8xxx series και οχι q6xxx series...

παρολα αυτα σιγουρα θα βρει πιο φτηνο εναν e8400 ο οποιος ειναι ενας παρα πολυ καλος επεξεργαστης και θα τον ικανοποιησει πληρως!!!

Δημοσ.

Print Screen, επικόλληση στη ζωγραφική, αποθήκευση της εικόνας και μετά την επισυνάπτεις εδώ

Καλημερα... Να κανω μια χαζη ερωτηση;;; Με ποιο κουμπι γινεται η επισυναψη εδω!!! Πως θα το κανω; Ευχαριστω...

Δημοσ.

Εδω που γραφεις το μηνυμα σου πατα το περισοτερες επιλογες και κατω απο την επισυναψη αρχειων κανε drag & drop την εικονα που εχεις αποθηκευσει φιλε μου.

Δημοσ.

αυτες, καλες φαινονται, αλλα ποτε τις τραβηξες?

οταν ειναι "κρυο" το πισι?

ή μετα απο στρεσσαρισμα?

Δημοσ.

Οταν  ο υπολογιστης ηταν σε   λειτουργεια μετα απο  καποια ωρα τις τραβηξα!!! Μπορει να εχω θεμα με την καρτα γραφικων; Γιατι μερικες φορες οταν παω να ξεκινησω τον υπολογιστη δεν μου ανοιγει...!!! Τι μπορει να φταιει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...