manolo0liss Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Καλησπερίζω το φόρουμ θα ήθελα να μάθω τι mods μπορώ να κάνω στο παραπάνω κουτί θέλω να το κάνω ποιο καγκουρικο μιας και έμεινε έτσι στην άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ε σαν τι να κάνεις? δεν έχει περιθόρια για τίποτα ιδιαίτερο... πλαινό παράθυρο έχει, entry level tower είναι δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο(προφανώς και το χρήμα για κάποια extreme μόντα) θα μπορούσες να βάλεις low profile RGB ledοταινία και να φτιάξεις έναν ομοιόμορφο κρυφό φωτισμό τον οποίο αμα θες μπορείς να τον εναλλάσσεις και με remote control. δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να βελτιώσεις το cable managment στο κουτί αυτό και αν μπορείς να βάλεις καμιά καλύπτρα στο psu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Για το δευτερο κουτί που έχω το ζαλμαν θα μπορούσα να κάνω κάτι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolo0liss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδιά μήπως θα μπορούσα να αντικαταστήσω το πλαινο τζαμί το κ380 με ελάχιστα μεγαλύτερο και να plexiglass είμαι ηρακλειο Κρήτης απο που θα μπορούσα να αγορασω Plexiglas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα