Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία App για iOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σκεφτόμουν μια εφαρμογή με την οποία θα ελέγχω όλα τα έξοδα που κάνω μηνιαίως, που ξοδεύω πότε τα ξοδεύω πόσα ξοδεύω. Κάθε συναλλαγή μου θα μπορούσε να την περνάω χειροκίνητα στην εφαρμογή. Επίσης θα μπορούσε να συνδεθεί και με την κάρτα μου και να περνά αυτόματα όλες τις ιντερνετικές και μη συναλλαγές μου.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το αν είναι εύκολο για κάποιον με μηδέν γνώσεις προγραμματισμού να δημιουργήσει μία τέτοια εφαρμογή ή αν υπάρχει κάποιος στον οποίον μπορώ να απευθυνθώ για την δημιουργία της και επειδή μια τέτοια εφαρμογή θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη γιατί όχι να μην αξιοποιηθεί και εμπορικά.

Δημοσ.

το ios εχει παρα πολλες τετοιες εφαρμογες αλλα αν σε ενδιαφερει να κανεις μια δικη σου μπορει να γινει τοσο με περιπου 2 εβδομαδων διαβασμα, οσο και με μηνων, αναλογα με το ποσο πολυπλοκη θες να την κανεις.

πχ αν θες απλα να φτιαξεις μια κατηγορια εξοδα και μια εσοδα, και να περνας τα στοιχεια σου σε αυτες οπου και θα σου βγαζει ενα μαθηματικο αποτελεσμα, ειναι παρα πολυ απλο και μπορει να λειτουργησει σαν πρωιμο τεστ μετα απο 2 εβδομαδων διαβασμα (το διαβασμα δεν το γλυτωνεις βεβαια).

το να προσθεσεις γραφικα, την δυνατοτητα να φτιαχνεις δικες σου κατηγοριες εξοδων και εσοδων, σημειωσεις, ημερολογιο, γραφικες αναπαραστασεις των οικονομικων σου και αλλα ομορφα πραγματα, θα την πληρωσεις με αρκετα παραπανω διαβασμα και εκει ξεφευγεις εντελως απο το -μηδεν γνωσεις προγραμματισμου-.

οσο για την συνεργασια με την καρτα σου εκει μπαινει ο παραγοντας 'βασεις δεδομενων' που ειναι μια σπουδη απο μονο του και δεν ξερω και κατα ποσο μια εφαρμογη μπορει να εχει προσβαση στον τραπεζικο σου λογαριασμο (φανταζομαι πως γινεται για να υπαρχουν και εφαρμογες οπως paypal, αλλα δεν ξερω πως, μπορεις να απευθυνθεις σε καποιο forum αποκλειστικα για mac οπως το insanelymac)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όντως, με λίγο ψάξιμο βρήκα τέτοιες εφαρμογές, συγκεκριμένα αυτή που με βόλεψε είναι αυτή εδώ. Ευχαριστώ για την βοήθεια σου, αποφύγαμε το διάβασμα μιας και δεν είμαι και πολύ της μελέτης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...