Νυσταγμένος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλος εχει το παρακατω συστημα κ θελει να αναβαθμισει το πισι με την καρτα γραφικων SAPPHIRE R9 270 GDDR5 1GB κ με 8gb ram για να παιζει τα παιχνιδια σε νορμαλ γραφικα δηλαδη να πιανει τα 30fps,το ερωτημα ειναι αξιζει? Screenshot_4.png Κοιτα λιγο ποιο πανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιτα λιγο ποιο πανω... Τι εννοεις?Η ερωτηση μου ηταν για συγκεκριμενο συστημα δεν σε καταλαβαινω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ακρυβως πανω απ το δικο σου ποστ: Άνοιξε νεο θέμα το παρόν δεν είναι για να λέει κανείς τον πόνο του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ακρυβως πανω απ το δικο σου ποστ: Ωχ,οκ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ωχ,οκ ευχαριστω! no problem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ψάχνω μιτρικη , επεξεργαστή, ραμ κ κουτί γ στινω γτ ένα pc γ τ παιδί γ ν παίζει παιχνίδια κ ν κάνει διάφορες δουλειές π θελει κοιτάζω σε ιντελ δίνω με 55 eyrw g κουτί μικρό μέχρι 120 γ επεξεργαστή κ γ μιτρικη μέχρι 80 κ γ ραμ μέχρι 40 ευρώ κοιτάζω γ 8 αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Εσύ άλλο ψάχνεις αλλά που να το βρεις. Ίσως με λίγο προσευχή να έρθει από τον ουρανό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν από το υπάρχον σύστημα θα αλλαχθεί: Cpu , m/b, ram . Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν. Τα κομμάτια που θα φύγουν θα πάνε σε άλλο Πισι . http://www.skroutz.gr/s/9141628/Intel-Core-i7-6800K-Box.html http://www.skroutz.gr/s/5339346/Asrock-X99-Extreme4.html ή http://www.skroutz.gr/s/6895369/Gigabyte-X99M-Gaming-5-rev-1-0.html (Λόγω του ότι έχω παραγγείλει την Gigabyte gtx 1080 να την προτιμήσω . Με προβληματίζει τι μνήμη να βάλω. 32GB ή 16 GB , 2 ή 4 modules , 3000Mhz ή 3200Mhz H Corsair H 110 που έχω βλέπω ότι υποστηρίζει socket 2011-3 Το Πισι θα χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια , αλλά και για επεξεργασία βίντεο, ήχου , γι' αυτό κοιτάζω για i7 Η βοήθειά σας πολύτιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Τα προηγούμενα post τα διάβασες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Pε σύ ήμαρτον,έχεις και 2000+ μυνήματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνον αυτά? Έχει 16000 εμφανισεις, καμμια 10 φίλους, και πολλές αξιολογήσεις στις αγγελίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Τα προηγούμενα post τα διάβασες? Λάθος εντάξει. Ανοίγω θέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Edel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν θέλω ν αγοράσω pc, όχι καινούριο, στις αγγελίες έχω δει αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, αλλά θέλω μια δυο γνώμες να με κατατοπίσουν καλύτερα. Προφανώς και δε μπορώ ν ανοίξω θρεντ "με ενδιαφέρει το τάδε pc πείτε μου τη γνώμη σας" Αν υπάρχει η διάθεση κάποιος αρμόδιος να μου στείλει πμ ώστε να του δώσω 3-4 λινκ να μου πει μια παραπάνω γνώμη θα μουν υπόχρεος!!! Ευχαριστώ, αν είμαι σε λάθος κατηγορία διαγράψτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν θέλω ν αγοράσω pc, όχι καινούριο, στις αγγελίες έχω δει αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, αλλά θέλω μια δυο γνώμες να με κατατοπίσουν καλύτερα. Προφανώς και δε μπορώ ν ανοίξω θρεντ "με ενδιαφέρει το τάδε pc πείτε μου τη γνώμη σας" Αν υπάρχει η διάθεση κάποιος αρμόδιος να μου στείλει πμ ώστε να του δώσω 3-4 λινκ να μου πει μια παραπάνω γνώμη θα μουν υπόχρεος!!! Ευχαριστώ, αν είμαι σε λάθος κατηγορία διαγράψτε! Θα γράψεις εδώ http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/ τα χαρακτηριστικά κάποιων που σε ενδιαφέρουν για να ρωτήσεις άν αξίζουν. Δεν είναι απαραίτητο να ονοματίσεις τον πωλητή. Διαφορετικά ανοίγεις θέμα κανονικά εδώ http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marktech Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αναβαθμιση του pc. Ενας φιλος χρειαζεται να φτιαξει ενα οικονομικο pc εως 450 ευρω max κυριως για game. Εχει κουτι και cd recorder. Μπορειτε να μου προτεινεται ενα συνολο απο πραγματα.? Σας ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις