filip123go Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ. Πρόσφατα εγκατέστησα σε ένα Acer zg5 το Android x86. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημενος αλλά δεν έχω καταφέρει να εγκαταστήσω ελληνικό πληκτρολόγιο για το hardware πληκτρολόγιο που έχει η συσκευή. Υπάρχει κάποιος τρόπος το πληκτρολόγιο να υποστηρίξει Έλληνικους χαρακτήρες;; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 το θεμα ειναι οτι αλλο το linux και αλλο το android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα που το εγκατέστησα κι εγώ, βρήκα αυτό. Ρίξε μια ματιά. Στο δικό μου (Acer Aspire One) παίζει μια χαρά! This application adds layouts for external keyboard on your device. Currently supported are:- Polish- Arabic- Greek To select layout simply go to Settings -> Language & input. Then select your keyboard setting under 'Physical Keyboard' settings, and select the layout you want to use. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα