herkul Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παιδια θα ηθελα να ροτησω αν υπαρχει κατι ωστε να μπορεισ να μπλοκαρεις τησ διαφημισης που βγαινουν γυρω γυρω οταν ανοιγεισ καποια σελιδα (συμβαινει σε ολες)χρησιμοποιω google chrome και firefox
infin1tyGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μάλλον εννοείς ότι εκτός από τις κανονικές διαφημίσεις σου εμφανίζονται κι άλλες. Αυτό συμβαίνει όταν έχει εγκατασταθεί adware στον υπολογιστή σου. Κάνε ένα scan με το malwarebytes.
herkul Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ναι εμφανιζονται συνεχεια διαφημισεις γυρω γυρω π.χ (κερδισες ενα i phone )
zvarthangalos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Για να μήν ανοίγω άλλο θέμα εγώ έχω πρόβλημα με adware το οποίο εγκαταστάθηκε ώς αρχική σελίδα στον firefox και δεν βγαίνει με τίποτα το adware λέγεται ''delta-homes.com'' το σκάναρα με το malwarebytes και δεν το βγάζει ακολούθησα κάποια βήματα που βρήκα στο google, ακόμη και με κάποια επέμβαση στην registry σε safe mode άλλαξα μέσα απο της ρυθμίσεις του mozila και έκανα restore to default και δεν έγινε τίποτα.
Acepower Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Κατεβάστε και τρέξτε το AdwCleaner. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση, απλά τρέχει, πατάτε "Scan" και μετά "Clean" και καθάρισε...
herkul Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 παιδια εκανα scan και με τα δυο προγραμματα και μου εβγαλαν καμια 20 προβληματα τα εφτιαξα και τωρα δεν βγαινουν οι διαφημισεισ αμα ξαναγινει θα σασ ενημεροσω ευχαριστω για τον χρονο σασ
infin1tyGR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 παιδια εκανα scan και με τα δυο προγραμματα και μου εβγαλαν καμια 20 προβληματα τα εφτιαξα και τωρα δεν βγαινουν οι διαφημισεισ αμα ξαναγινει θα σασ ενημεροσω ευχαριστω για τον χρονο σασ Απλά να προσέχεις στο εξής, όταν εγκαθιστάς προγράμματα να μην πατάς συνέχεια «Next» και εγκαθιστάς τις διαφημιστικές εφαρμογές που σου πλασάρουν.
herkul Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 οκ ευχαριστω(θα το εχω στο νου μου οταν κανω το επομενο download)
zvarthangalos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Κατεβάστε και τρέξτε το AdwCleaner. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση, απλά τρέχει, πατάτε "Scan" και μετά "Clean" και καθάρισε... Ευχαριστώ ρε man ωραίο προγραμματάκι μικρό ευχριστο και θαυματουργό.
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μερικά adwares, πέρα απ΄ ότι εγκαθιστούν αλλάζουν και τις συντομεύσεις από firefox, chrome, opera, ie και προσθέτουν στο πεδίο "Προορισμός" ένα url ώστε όταν τρέχει το πρόγραμμα από την συντόμευση του να ανοίγει η προκαθορισμένη από το adware σελίδα, άσχετα τι έχουμε ορίσει σαν αρχική σελίδα στο πρόγραμμα. π.χ. "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" "http://www.insomnia.gr" Αυτό δεν το βρίσκει κανένα cleaner/scaner. Πρέπει χειροκίνητα να πάμε σε όλες τις συντομεύσεις (desktop, taskbar, start menu) και με δεξί κλικ->ιδιότητες και μια-μια να διαγράψουμε το url από τον προορισμό, στην περίπτωση παραπάνω το "http://www.insomnia.gr" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα