Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακρυα απο τετοια μαγαζια... οχι μονο θα σου πουν αντικατασταση , θα σε βαλουν να αγορασεις και turbo x 

περα απ την πλακα, το λαπτοπ για να ανοιγει , δεν εχει παρει κατι συμαντικο μαζι του,   μπορει να μην εχει παρει και τιποτα, και απλα λογω υγρασιας να συμπεριφερετε ετσι περιεργα..

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και τοσες μερες με τετοια ζεστη δεν εχει στεγνωσει ακομα? δε μπορω να καταλαβω... τελοσπαντων απλα περιμενω 2-3 μερες ακομα και θα το ξαναδεσω μετα. 

Δημοσ.

ναι , αν το προβλημα ειναι ΜΟΝΟ ο ηχος των ηχειων ( με το 3.5jacκ λειτουργει ? ) 

τοτε αλαζεις ηχεια και εισαι κομπλε, αλλα αστο να στεγνωσει ολο ολο , και τοτε θα δεις τι γινετε ακριβως

Δημοσ.

αν δεν φτιαξει υπαρχουν ειδικα sprey για ηλεκτρικα  που λεγονται electroclean . 

ψεκασε την motherboard αβερτα απλα δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι σε λαπτοπ δεν μπορεις να κανεις παραπανω ζημια η ζημια σε μη ηλεκτρονικα οπως τα ηχεια ας πουμε η ακομα χειροτερα μπορει να σου φαει την παστα της cpu γιατι ειναι πολυ ισχυρο διαλυτικο και μετα να ανεβαζει θερμοκρασια το λαπτοπ

σε οθονες lcd αφηνει σιγουρα σημαδια γι αυτο προσεχε

εγω παντως ειχα καθαρισει ενα xperia x8 το ψεκασα ανοιχτο κιολας και απο πισω την μπαταρια δεν επαθε τιποτα

εκτος οτι σαν να αλλαξε χρωμα η οθονη  :-D

επισης προσεξε μην σου δωσει καποιος εξυπνακιας το contact cleaner (ειναι για αλλη δουλεια)

καλυτερα ρωτισε καποιον ειδικο

Δημοσ.

Οταν ανοιγε μ βγαζε οτι δεν υπαρχει καμια συνδεμενη συσκευη αναπαραγωγης του ηχου! Το electroclean που το βρισκω?

Δημοσ.

Ετσι οπως το ειχα λυμενο χρησιμοποιησα πιστολακι σε κρυο αερα. Το εδεσα ξανα και το βαλα στη πριζα χωρις τη μπαταρια και ανοιξε κανονικα αυτη τη φορα. Το πρβλημα με τον ηχο παραμενει ομως... μου γραφει πως η συσκευη αναπαραγωγης ηχεια ή ακουστικα εχουν αποσυνδεθει. Τι σημαινει αυτο? Που ειναι το προβλημα ακριβως? επιδιορθωνεται?

Δημοσ.

Σημερα το πρωι παλι τα ιδια,παω να το ανοιξω και τιποτα... το ξανα ελυσα και το αφησα παλι εξω, ειναι δυνατον χθες το βραδυ να ανοιξε κανονικα και σημερα το πρωι παλι τα ιδια? εχει ακομα υγρασια μεσα ή δεν εχει??? και αν εχει πως γινεται να ανοιξε χθες?

Δημοσ.

η υγρασια δεν δημιουργει στανταρ προβλημα , μια ανοιγει μια κλεινει . επισης δεν ειναι στανταρ υγρασια , μπορει να εχει χαλασει οντως κατι και μια να δουλυει και μια οχι ... ασε να το δει τεχνικος ( καλος τεχνικος ομως ) 

αν ειναι και ηλεκτρονικος παραλληλα ακομα καλυτερα..

οσο για το σπρευ μπενει τοπικα , δεν ψεξαζουμε πλακετες οτι να ναι . γιατι καποια απο αυτα ειναι ΑΓΩΓΙΜΑ.....

Δημοσ.

θεσσαλονικη μενω και ειμαι φοιτητης , γενικα δεν εχω και καπου υποψιν μου να το παω να το κοιταξουν περα απο μαγαζια οπως πλαισιο κτλπ που κι εγω προτιμω να τα αποφυγω... αν εχει κατι καλο να προτινει καποιος,ευπροσδεκτο... τωρα πως γινεται αν εχει χαλασει κατι μια να δουλευει και μια οχι δε μπορω να το καταλαβω

Δημοσ.

τωρα πως γινεται αν εχει χαλασει κατι μια να δουλευει και μια οχι δε μπορω να το καταλαβω

Ασχετως αν μπορεις να το καταλαβεις, ή οχι...μια χαρα (sic) μπορει να συμβαινει αυτο!

Οπως αλλωστε το βλεπεις εκει και στην πραξη να γινεται, μετα το μπανιο του λαπτοπ.

:fear:

Εαν εισαι τυχερος και τελικως σταθεροποιηθει λειτουργικα,

θα εισαι εν ολιγοις ακριβως αυτο: πολυ τυχερος-σου κατσε

B)

Δημοσ.

η υγρασια δεν δημιουργει στανταρ προβλημα , μια ανοιγει μια κλεινει . επισης δεν ειναι στανταρ υγρασια , μπορει να εχει χαλασει οντως κατι και μια να δουλυει και μια οχι ... ασε να το δει τεχνικος ( καλος τεχνικος ομως ) 

αν ειναι και ηλεκτρονικος παραλληλα ακομα καλυτερα..

οσο για το σπρευ μπενει τοπικα , δεν ψεξαζουμε πλακετες οτι να ναι . γιατι καποια απο αυτα ειναι ΑΓΩΓΙΜΑ.....

το αληθινο electroclean δεν ειναι, με αυτο καθαριζουμε μεγαλα 3φ μοτερ στα 440v 

το αγωγιμο σπρευ λεγεται contact cleaner που ανεφερα παραπανω και λανθασμενα πολλοι το χρησιμοποιουν

electroclean βρισκεις εκκει που πουλανε εργαλεια ηλεκτρολογικο εξοπλισμο κτλ

εφοσον το προβλημα βρισκεται στα ηχεια δες που πανε τα καλωδια απο τα ηχεια και ψεκασε εκκει τοπικα.

Κανει θαυματα και ειναι τελευταια επιλογη  πριν σου πει καποιος εξυπνακιας αλλαγη Motherboard 

απλα οπως ειπα παραπανω μαλλον θα φαει την παστα της cpu γι αυτο θελει προσοχη που θα ψεκασεις

Δημοσ.

γιαυτο και ειπα τοπικο ψεκασμο.. αλλα αν ειναι το τελικο προβλημα μονο ο ηχος. με μια εξωτερικη καρτα ηχου των 15-20 ευρω καθαρισες. δεν θα αλαξεις μιτρικη για αυτο το πραγμα

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι? Υπαρχει περιπτωση να μη φτιαχνει με τιποτα? θελω να πω οτι προτιμω να δωσω σε εναν τεχνικο και 150 ευρω που λεει ο λογος αρκει να φτιαχτει, παρα να σκασω 400-500 που δε τα εχω κιολας για να παρω καινουριο

Δημοσ.

Φιλε μαλον καικε οι καρτα ηχου τορα ανοιξε προσεκτικα το λαπτοπ και καθαρισετο προσεκτικα βαλτο σε ενα κοθτι να το χωραει και βαλε μεσα ρυζει γιατι τραβαει το νερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...