multikaraG Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια! Χθες επεσε νερο στο λαπτοπ μ... εκλεισε απο μονο του...μαζεψα οσο μπορουσα τα νερα αλλα δεν ξεβιδωσα το λαπτοπ για να το ανοιξω να σκουπισω οτι εμεινε. Το εχω απο χθες αναποδα και περιμενα να στεγνωσει. Σημερα το ανοιξα,δεν εχει περασει ουτε 24ωρο. Ανοιγει μονο με τη μπαταρια μεσα, μονο με το βισμα του ρευματος δεν ανοιγει,οπως επισης και δεν εχω καθολου ηχο,ακομα και οταν συνδεω τα ηχεια μου. Εχει τυχει σε κανεναν τιποτα παρομοιο? Κατα τ αλλα ανοιγει κανονικα... δεν ανοιγει καν ομως χωρις τη μπαταρια μεσα και δεν εχω ηχο
kostasxin Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Φίλε μου μην το δουλεύεις. Εάν μπορείς να το ανοίξεις και να το καθαρίσεις καν το αλλιώς οπωσδήποτε σε τεχνικό αν και από ότι φαίνεται κάτι έχει αρπάξει!
multikaraG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το εχω αφησει δυο μερες χωρις να το χρησιμοποιω,σημερα το πρωι ανοιξε και χωρις τη μπαταρια αλλα παλι δεν ειχα ηχο οποτε το κλεισα παλι κ το αφησα! Το βραδυ προσπαθησα να το ανοιξω χωρις τη μπαταρια κ τιποτα παλι! Πως γινεται μια να ανοιγει κ μια οχι? Τι να κανω? Να το ανοιξω? Κ αν ναι να το καθαρισω?και πως??ξερω απο δυο φιλους μ παρομοιες περιπτωσεις οπου αρχικα δεν δουλευε το λαπτοπ κ δυο-τρεις μερες μετα ολα καλα! Τι γινεται? Εχει ακομα νερο μεσα κ στεγνωνει?
coolerman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 κανονικά θέλει λύσιμο όλο το λάπτοπ και στον ήλιο όλα τα μέρη του. τώρα εσωτερικά έχει υγρασία το λάπτοπ για τα ηχεία ίσως έχουν ρουφήξει νερό και για αυτό δεν παίζουν(το ποιό πιθανό)
multikaraG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το λυσιμο το ψιλοφοβαμαι μη κανω κανα λαθος! Αλλα γ ολα υπαρχει πρωτη φορα! Εφοσον ανοιγει δε παιζει να χει καμια μεγαλη ζημια ετσι?
SPANK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρουμε που μπορεί να εχει πιάσει υγρασία μπορεί να ειναι σε ζωτικό / σημαντικό μέρος μπορει και οχι , λύσε το ολο και αστο 4 5 ημέρες μέχρι να στεγνώσει εντελώς
multikaraG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδια προσπαθησα να τ λυσω κ 2 βιδες δε βγαινουν σχεδον μ τιποτα! Εχωντας βγαλει ομως αρκετες βιδες ανοιγει απο τη μια μερια! Αν βαλω πιστολακι εκει με κρυο αερα θα κανω καμια ζημια?
pc_master_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 η θα κανεις κατι σωστα η δεν θα το κανεις καθολου . με τον αερα ισως καποια σταγονα που θα υπαρχει μσα θα την μεταφερεις .... λιστο και πιγεντο στον ηλιο . αλλιως πες το μοντελο να σου βαλουμε βιντεο να δεις πως λεινει .. επισης αξιζει να στο κανει καπιος που ξερει και ας δωσεις και 15 ευρω ( το πολυ , αν θελει παραπανω ψαξε αλλου ) και να στο κανει παρα αν δεν ξερεις να το ψαχνεις εσυ γιατι μπορει να σπασεις κανα πλαστικο και μετα να θες κιαλα.. οπως και να εχει μην το ανοιγεις και το κλεινεις συνεχεια
multikaraG Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Εχεις δικιο! Ειναι dell inspiron N5050! Τωρα οσω αφορα τ λυσιμο προσπαθω ποσες ωρες για τρεις βιδες κ δε βγαινουν με τιποτα,εχω δοκιμασει 100 κατσαβιδια,δ ξερω τι αλλο θελει
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δεν φαινεται δυσκολο χρειαζεται προσοχη και...Recommended ToolsThe procedures in this documentmay require the following tools:• Small flat-blade screwdriver• Phillips screwdriver• Plastic scribftp://ftp.dell.com/Manuals/all-products/esuprt_laptop/esuprt_inspiron_laptop/inspiron-15-intel-n5050_service%20manual_en-us.pdfhttps://archive.org/details/dell-manual-inspiron-15-intel-n5050service-manual
multikaraG Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Ενταξει το ελυσα! Δε τα αφαιρεσα ολα ολα γτ εχει κ μικρα καλωδιακια κ δ θελω ν κανω καμια χαζομαρα! Το ανοιξα παντως! Να το αφησω στν ηλιο οπως ειναι τωρα?
ramarg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δεν υπαρχει βιδα που να μην βγαινει.Δεν χρησιμοποιεις σωστο-καλό κατσαβιδι.Ξαναπροσπαθησε με αλλο.Ειναι σημαντικο να μην το λειτουργεις και να αφησεις καθε εξαρτημα να στεγνωσει για προληπτικους λογους 1
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Άσε το στον ήλιο οσο το εχεις ανοίξει για 3 4 ημέρες
multikaraG Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Απ τις 11 του μηνα ειχε πεσει νερο κ γινονταν αυτα που ανεφερα παραπανω με ηχο κ βισμα! Το ανοιξα μολις χθες,να το αφησω τοσο πολυ παλι 4-5 μερες? Το εχω εξω στ μπαλκονι δε ξερω κατα ποσο βοηθαει αυτο,τοσες μερες θα χρειαστει να φυγει η υγρασια? Γενικα δε τα βλεπω καλα τα πραγματα αν κ οσοι γνωστοι μ ειχαν κατι παρομοιο το λαπτοπ εφτιαξε,τωρα θα δειξει... Και κατι αλλο , αποφασισα σε 3 μερες π.χ. να το παω σε καναν ειδικο για φτιαξιμο αν δεν εχω δει καμια προοδο. Θεσσαλονικη μενω,να το παω σε κανα πλαισιο? Δε ξερω και τι θα μου πουν οσων αφορα τα λεφτα, φαινεται λες και το προβλημα ειναι στη τροφοδοσια εφοσων με μπαταρια ανοιγει κανονικα. Θα δειξει και τωρα αφου το ξαναδεσω τι θα γινει...
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Αν συνεχίσει και σου κανει τα ίδια πρέπει να το πας σε καποιον τεχνικό να στοι κοιτάξει γιατι μπορει η ζημιά να ειναι τοπική και να μην εχει επηρεάσει ολη την motherboard , θα σου έλεγα να μην το πας σε πλαίσιο και τετοια καλύτερα σε ενα μικρό μαγαζάκι που μπορεί να στο κοιτάξει λιγο πιο προσεκτικά γιατι το πλαίσιο μπορει να σου πει κατευθείαν άλλαξε ολη την motherboard 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα