ckdodis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 οπως λεει και ο τιτλος σημερα το απογευμα μου πεταξε αυτο το μυνημα!!ποτε αλλοτε δεν το ειχα δει!!! ειναι κατι υποπτο???
hawkpilot Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κάνε restart το router σου. οπως λεει και ο τιτλος σημερα το απογευμα μου πεταξε αυτο το μυνημα!!ποτε αλλοτε δεν το ειχα δει!!! ειναι κατι υποπτο???
aris1986 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Απλα ενας αλλος υπολογιστης μπηκε στο δικτυο σου και εγινε κομπλα και του εδωσε το ιδιο ip αυτοματα. Με ενα restart φτιαχνει, αν και υπαρχουν αρκετοι που καθε φορα που συνδεέται ο ενας κομπλάρει παλι ο αλλος...
ckdodis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Απλα ενας αλλος υπολογιστης μπηκε στο δικτυο σου και εγινε κομπλα και του εδωσε το ιδιο ip αυτοματα. Με ενα restart φτιαχνει, αν και υπαρχουν αρκετοι που καθε φορα που συνδεέται ο ενας κομπλάρει παλι ο αλλος... εκεινη την ωρα μπηκα στο σπιτι η μονη online συσκευη ητανε ο ιδιος ο υπολογιστης και το κινητο μου. υπαρχει περιπτωση να το εβγαλε αυτο το μηνυμα γτ συνδεθκε το κινητο???
infin1tyGR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Έχεις ρυθμίσει στατική διεύθυνση IP στον υπολογιστή ή το κινητό;
micos000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ο μόνος λόγος να στο βγάλει αυτό είναι να έχεις καρφωτές ip στο pc ή στο κινητό. Μπες στις ρυθμίσεις του προσαρμογέα δικτύου και βάλε στο ipv4 όλα αυτόματα. Μετά μπες στο router και δες πόσοι υπολογιστές είναι συνδεμένοι. Άλλαξε κωδικό και ssid για ασφάλεια στο router. Επίσης, αν δεις τρίτη συσκευή μπορείς να μπανάρεις την mac address για να καταλάβει ο "κλέφτης" ότι τον πήρες γραμμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα