Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ποτέ ποτέ η καρτα μου κάνει κάτι τρελα και αποφασισα να την ανοίξω που και που θα βαλω thermalpaste εκτός απο το chipset γιατι κάποιοι βαζουν και σε αυτα τα γυρω γυρω απο το chipset που δεν ξέρω τι είναι αν μπορείτε να μου πείτε αναλυτικα τι κάνω και όταν λέω κάτι τρελα εννοώ μέχρι 65 βαθμους σε παιχνίδια στα ultra και η ψυκτρα στο 45% αλλα αυτα είναι φυσιολογικά όμως ποτέ ποτέ αναβοσβήνει η οθόνη βγαζει pixel και τέτοια αλλα αντε να το κάνει μια φορά το μήνα τεσπα για να αλλαξω thermal paste που και που θα βαλω???

Δημοσ.

βασικα οι θερμοκρασιες σου ειναι οκ.το οτι σου αναβοσβηνουν Pixels σημαινει....ειτε θεμα τροφοδοτικου ειτε θεμα drivers ειτε θεμα παιχνιδιου ειτε θεμα καρτας γραφικων (μνημης,τα τσιπακια που δεν ξερεις τι ειναι) ειτε θεμα θερμοκρασιων vrm καρτα γραφικων ειτε πολλα ειτε.για αρχη,ποια ειναι η καρτα σου ακριβως?ποια υλοποιηση της 4890?

Δημοσ.

βασικα οι θερμοκρασιες σου ειναι οκ.το οτι σου αναβοσβηνουν Pixels σημαινει....ειτε θεμα τροφοδοτικου ειτε θεμα drivers ειτε θεμα παιχνιδιου ειτε θεμα καρτας γραφικων (μνημης,τα τσιπακια που δεν ξερεις τι ειναι) ειτε θεμα θερμοκρασιων vrm καρτα γραφικων ειτε πολλα ειτε.για αρχη,ποια ειναι η καρτα σου ακριβως?ποια υλοποιηση της 4890?

έχω αυτην http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125276 γτ η υπάρχει άλλη μια της gigabyte αλλα εγω έχω αυτη στο λινκ

Εξάλλου σιγά σιγά αρχιζω αναβάθμιση για αρχη θα βαλω ένα xfx xtr 650w και έναν wd caviar black 1tb απλα επειδή βγαινουν ddr4 το 2015 θα περιμένω ως τότε για ραμ,CPU,mobo και καρτα θα αλλαξω περίπου σε 2 χρόνια για αυτο και την θέλω αλλα δεν ξέρω τι φταίει και τα κάνει αυτα και επειδή το psu lepa το πήρα πρόσφατα είναι καινούριο και δεν νομίζω να φταίει αυτο αρα μάλλον φταίει η καρτα

Δημοσ.

Το lepa δεν ειναι μαπα.λογικα η καρτα ειναι.αλλα η συγκεκριμενη με την εργοστασιακη ψυχτρα,εχει παστα μονο στον πυρηνα.στις μνημες και στα vrms εχει thermalpads.

προσεχε οταν βγαλεις την ψυχτρα να μην τα διαλυσεις εκεινα.

Δημοσ.

Το lepa δεν ειναι μαπα.λογικα η καρτα ειναι.αλλα η συγκεκριμενη με την εργοστασιακη ψυχτρα,εχει παστα μονο στον πυρηνα.στις μνημες και στα vrms εχει thermalpads.

προσεχε οταν βγαλεις την ψυχτρα να μην τα διαλυσεις εκεινα.

δεν διέλυσα τίποτα μονάχα την μια βίδα αποβαυτες που έχει πίσω με το ελλατηριο που σφιγει το chipset αλλα την αντικατέστησα με αλλη απο μια 3450 που είχα χωρίς ελατήριο βεβαια αλλα ίσα ίσα να σφίξει γενικα η καρτα πρέπει να είναι στα τελευταία της γτ μου βγαζει θολά γραμματα πχ εδώ στο ινσομνια το κακό της είναι με τον θόρυβο αν και το έλεγχω με το Msi afterburner απλα εαν πάρω μια gtx 760 direct cu2 πρόκειται να ακούγεται σαν την 4890?? Λιγο ή. Θα είναι εντελώς αθόρυβη για stress συνθήκες εννοώ να φτάνει στα όρια της
Δημοσ.

Nmναι εννοείται ότι θα αλλαξω και τροφοδοτικό,σκληρό,επεξεργαστή,μητρική για ολική αναβάθμιση απλα η καρτα θα κάνει θορυβο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...