chrisSerres Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Μέσα στον μήνα με εξαπάτησαν 2 φορές στέλνοντας μου άλλα smartphone εκτός αυτά που παρήγγειλα, και για να είμαι ποιο συγκεκριμένος, παραγγέλνω το xperia T και μου έρχεται xperia you. Τους παίρνω τηλέφωνο, τους το στέλνω πίσω, ξαναπαραγγέλνω xperia T και μου έρχεται xperia p(σήμερα). Η πλάκα είναι πως όταν τους πείρα πριν λίγο τηλέφωνο μου λέει ο υπεύθυνος "περίμενε λίγο γιατί τα Τ τα στείλαμε αλλού"(ποιος τυχερός-σκέφτηκα)... Προσέχετε πάρα πολύ με τα "άγνωστα" γκατζετομάγαζα, και συν αυτού πως και τα δυο λάθος τηλέφωνα που μου έστειλαν δεν είχαν ούτε 1 αξεσουάρ δικό τους παρά μόνο 1 άφτερμαρκετ φορτιστή, πράγμα που να αμφιβάλω πλέων για την προέλευση τους. Τέλος, επειδή δεν βρήκα κατηγορία κατάλληλη για αυτό το θέμα μου, θα ήθελα κάποιος μοντ να το μεταφέρει στην σωστή κατηγορία, η να δημιουργηθεί ένα παρόμοιο τόπικ παραπόνων/καταγγελιών για τέτοια περιστατικά. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2014 από chrisSerres
kataramenos32 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Κοιταξε οι εμπειροι καταναλωτες δεν θα πανε να αγορασουν απο ενα καταστημα με 2 η καμια αξιολογηση ακομα και αν η διαφορα ειναι 50€ στο προιον 1
chrisSerres Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Νομίζω το συγκεκριμένο δεν είναι κι απ'τα e-shop's που συμπεριλαμβάνονται στα σκρουτζομάγαζα, για αυτόν τον λόγο φίλε μου έκανα και το θέμα, έτσι ώστε αν κάποιος γράψει για πληροφορίες στο google, να ρίξει κι εδώ μια ματιά. Τους πείρα σήμερα, και μου υποσχέθηκαν επιστροφή των χρημάτων μου μέσω τραπεζικής κατάθεσης την δευτέρα. Μπάτε σκύλοι αλέστε είναι εκεί πέρα, ο υπέυθυνος τους ένας που σε ξεπετάει στο τηλέφωνο, εσύ του λες το δικό σου κι εκείνος κάνει το δικό του, άσε άσε, τι να σου λέω, 3η εβδομάδα μ'αυτούς κάθε δεύτερη μέρα ασχολούμε...
kataramenos32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Νομιζω το ειχα βρει στο σκρουτζ αλλα πλεον δεν το βλεπω διαθεσιμο μαλλον το εξαφανισαν 1
chrisSerres Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Νομιζω το ειχα βρει στο σκρουτζ αλλα πλεον δεν το βλεπω διαθεσιμο μαλλον το εξαφανισαν Υπάρχουν καλά νέα τουλάχιστο, σήμερα μου είπαν πως μου κατέθεσαν πίσω τα χρήματα μου οδεύω προς επιβεβαίωση.. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2014 από chrisSerres
vrwmiaris Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Επίσης μπορούσες να πας μια βόλτα από εκεί με ένα στυλιαρι Στα χέρια να τους πεις Καλημέρα, και θα έβλεπες τι εξυπηρέτηση θα είχες
chrisSerres Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Επίσης μπορούσες να πας μια βόλτα από εκεί με ένα στυλιαρι Στα χέρια να τους πεις Καλημέρα, και θα έβλεπες τι εξυπηρέτηση θα είχες Μου θύμησες τον Στάθη Ψάλτη που έβγαλε πιστόλι(που αποδείχτηκε νεροπίστολο) όταν πήγε να εισπράξει επιστροφή απ'την εφορία χαχαχαχαχα, τελικά μετά από τόσες εβδομάδες ταλαιπωρίας, μου επέστρεψαν τα χρήματα. Μάλιστα είδαν αυτό το θέμα κάποιοι από εκεί και παραπονέθηκαν για την δυσφήμιση, νομίζω όμως, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο όπως λένε στο χωριό μου. Αυτό που έκαναν ήταν εντελώς αντι-επαγγελματικό και εις βάρος του καταναλωτή, κι έχασαν την εμπιστοσύνη μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα