ilias78 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Οκ θα το τσεκαρω το απογευμα. Παντως το συγκεκριμενο σετ κ cd δεν εχει μεσα κ ειναι κ 600mbps κ οχι 500.
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 55 minutes ago, ilias78 said: Οκ θα το τσεκαρω το απογευμα. Παντως το συγκεκριμενο σετ κ cd δεν εχει μεσα κ ειναι κ 600mbps κ οχι 500. δεν χρειαζεται καν το cd αφου εχεις ιντερνετ και τα βρισκεις ολα εκει.αλλωστε ακομα και το utility δεν ειναι υποχρεωτικο για να παιξουν.απλα καλο ειναι να γινεται το Firmware update αν εχει βγει αλλο. με βαση την tp link το V1 ειναι av500 ενω το V2 ειναι av600.στην πραξη 100αρα ethernet εχουν και τα 2 αλλα ναι προτιμουμε το v2 σαν πιο καινουριο και με μελλοντικη υποστηριξη
prophil1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σας Επειδή δεν είμαι πολύ familiar με κάποιες ορολογίες, θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει και με πολύ απλά λόγια να ου εξηγήσει τις διαφορές μεταξύ των: 1.Access point 2.Power line 3.Repeater 4.Extender Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 On 04/06/2018 at 18:02, prophil1 said: Καλησπέρα σας Επειδή δεν είμαι πολύ familiar με κάποιες ορολογίες, θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει και με πολύ απλά λόγια να ου εξηγήσει τις διαφορές μεταξύ των: 1.Access point 2.Power line 3.Repeater 4.Extender Ευχαριστώ 1.access point=παιρνει με καλωδιο δινει ασυρματα. β.Powerline.περνας το δικτυο σου μεσα απο την πριζα του ρευματος και μετα παιρνεις ειτε με ethernet ειτε με wireless. 3.πιανει το σημα και το αναμεταδιδει ασυρματα.σε πολλες περιπτωσεις δινει και με ethernet εκτος απο ασυρματα. 4.το ιδιο.
ilias78 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Το καινουριο tplink που εβαλα, βλεπω οτι ειναι πιο ζεστο σε σχεση με τα 2 που εχω ηδη. Να φταιει που πανω του εχω συνδεσει ups?
poulinos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 51 minutes ago, ilias78 said: Το καινουριο tplink που εβαλα, βλεπω οτι ειναι πιο ζεστο σε σχεση με τα 2 που εχω ηδη. Να φταιει που πανω του εχω συνδεσει ups? μπορει να ειναι αλλο Version οποτε και αλλο Hardware.αν υποψιαζεσαι οτι φταιει το φορτιο που εχεις βαλει πανω τοτε πολυ απλα δοκιμασε χωρις το ups πανω να δεις αν θα εχει την ιδια θερμοκρασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα