Προς το περιεχόμενο

powerline TP-LINK TL-PA2010PKIT AV200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν γίνεται να χρησιμοποιήσω powerline εαν έχω τριφασικό ρεύμα;Επίσης εαν δεν γίνεται υπαρχει κάποιος τρόπος ή κάποια πατέντα για να γίνεται; Ευχαριστώ

παιζουν απλα δεν ξερω αν παιζουν ολα.γενικοτερα αν πας σε τριφασικο θα σου προτεινα να πας σε devolo που πολυς κοσμος τα εχει σε τριφασικο.καλο θα ειναι να ειναι και Passthrough.σε τριφασικο ρευμα εχει και ο thresh καποιο μοντελο devolo και νομιζω τα εχει και σε αλλη φαση κιολας και παιζουν μια χαρα.αν τωρα εσενα ειναι σε ιδια φαση εκει θα παιξουν ακομα πιο ευκολα και τα πιο απλα Powerline ασχετα που ειναι τριφασικο.

ισως και ο κατασκευαστης να γραφει στο site του.αν θυμαμαι καλα παιζουν σε τριφασικο επειδη η γειωση παραμενει η ιδια και καποια παιζουν με την γειωση.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχω μια απορια που μπορει να ακουστει χαζη. Εχω το συγκεκριμενο σετ στο σπιτι. Μια μπριζα στο ρουτερ κ αλλη μια στο pc σε αλλο χωρο. Το θεμα μου ειναι οτι θα χρειαστω αλλη μια μπριζα για να συνδεσω τη nova.

1. Δεν βρισκω στα 200 mbps αλλα σετακι στα 500. Θα εχω θεμα αν συνδεσω το ενα 500αρι?

2. Επειδη θελω μια μπριζα κ η tp link δεν εχει. Βρηκα ενα της denovo στα 500mbps. Θα εχω θεμα συμβατοτητας λογο διαφορετικης εταιρειας?

Δημοσ.
54 minutes ago, ilias78 said:

Εχω μια απορια που μπορει να ακουστει χαζη. Εχω το συγκεκριμενο σετ στο σπιτι. Μια μπριζα στο ρουτερ κ αλλη μια στο pc σε αλλο χωρο. Το θεμα μου ειναι οτι θα χρειαστω αλλη μια μπριζα για να συνδεσω τη nova.

1. Δεν βρισκω στα 200 mbps αλλα σετακι στα 500. Θα εχω θεμα αν συνδεσω το ενα 500αρι?

2. Επειδη θελω μια μπριζα κ η tp link δεν εχει. Βρηκα ενα της denovo στα 500mbps. Θα εχω θεμα συμβατοτητας λογο διαφορετικης εταιρειας?

1. δεν εχεις θεμα.παιζει μια χαρα.

2.θεωρητικα παιζει αφου υποτιθεται οτι υπαρχουν κοινα protocols.δεν εχει τυχει να το δοκιμασω. devolo ειναι οχι denovo. η tp link πουλαει triple kit,dual kit αλλα single πραγματι δεν θυμαμαι να εχω δει.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ.

Απο οτι ειδα στο internet, το 500αρι κιτακι με το 2πλο ethetnet σηκωνει στο ιδιο δυκτιο μεχρι 3 powerline.

Το ιδιο να υποθεσω ισχυει κ για το 200αρι που εχω? Εχω πεταξει το κουτακι δυστηχως.

Δημοσ.
2 minutes ago, ilias78 said:

Σε ευχαριστω πολυ.

Απο οτι ειδα στο internet, το 500αρι κιτακι με το 2πλο ethetnet σηκωνει στο ιδιο δυκτιο μεχρι 3 powerline.

Το ιδιο να υποθεσω ισχυει κ για το 200αρι που εχω? Εχω πεταξει το κουτακι δυστηχως.

ενα δυο πραγματα.

Q: Are TP-LINK AV200,AV500,AV600,AV1200 powerline adapters compatible with each other? Are TP-LINK PLC adapters compatible with adapters of other Brands

A: TP-LINK AV200,AV500,AV600 powerline adapters adopte HomePlug AV Standard, so they are compatible with each other,AV1200 adopt HomePlug AV2,that is also backward compatible with HomePlug AV standard,which means TP-LINK AV200,AV500,AV600,AV1200 are all compatible with each other.However, the powerline rate will drop to lowest one’s rate when use different AV adapters together.

Q: How many PLC adapters can be paired together?               

A: For TL-PA210/TL-PA250, the maximum number is 6, while it is 8 for TL-PA211/ TL-PA251/TL-WA281 and 16 for TL-PA411/TL-PA4010/TL-WPA4220. If you have more adapters, you can create a new powerline network. For more detail information, please refer to FAQ 434

Δημοσ.
1 hour ago, ilias78 said:

Σωραιος.

Ευχαριστω πολυ

οτι χρειαστεις μας λες.δες και σε κανα ebay κτλ μπας και βρεις κανενας να πουλαει μονο το ενα.

Δημοσ.

Πηγα σημερα λοιπον να αγορασω ενα 2ο σετακι με τα τα 2 ethernet απο γνωστο ελληνικο καταστημα. Ο υπαλληλος λοιπον μου εφερε ενα πακετο το οποιο ομως δεν ειναι η γνωστη πρασινη στενομακρη συσκευασια της tp link αλλα μια διαφορετικη. Φοβηθικα μηπως προκειται για παραεισαγωγη κ δεν την πηρα. Ξερει κανεις αν προκειται για ποιο νεα συσκευασια με νεο σημα?

powerline-starter-kit-600-mbits-tp-link-tl-pa4020pkit.jpg

Δημοσ.

Πηγα σημερα λοιπον να αγορασω ενα 2ο σετακι με τα τα 2 ethernet απο γνωστο ελληνικο καταστημα. Ο υπαλληλος λοιπον μου εφερε ενα πακετο το οποιο ομως δεν ειναι η γνωστη πρασινη στενομακρη συσκευασια της tp link αλλα μια διαφορετικη. Φοβηθικα μηπως προκειται για παραεισαγωγη κ δεν την πηρα. Ξερει κανεις αν προκειται για ποιο νεα συσκευασια με νεο σημα?

powerline-starter-kit-600-mbits-tp-link-tl-pa4020pkit.jpg

νεα συσκευασια νεα version.το ειδα και προσφατα σε ενα mr200.οποτε ναι το αγοραζεις

Δημοσ.

Το πηρα εχτες. 

Αυτο πως θα το δω? Τωρα που το σκεφτομαι, δεν ειχε καποιο cd μεσα η συσκευασια. Μονο τις 2 μπριζες, 2 ethernet κ οδηγιες.

Δημοσ.

Το πηρα εχτες. 

Αυτο πως θα το δω? Τωρα που το σκεφτομαι, δεν ειχε καποιο cd μεσα η συσκευασια. Μονο τις 2 μπριζες, 2 ethernet κ οδηγιες.

https://static.tp-link.com/tpPLC_Utility_Windows_new.zip

εδω ειναι το utility.θα πρεπει να σου βρει και τα 2 Powerlines.

απο εκαι και περα  οταν το βαλεις και τα βρει αριστερα βαλε Secure και αλλαξε το home plug av με κατι αλλο.

β.στις ρυθμισεις εχει advanced και basic.σε ενα απο τα δυο εχει για power saving.εγω το κλεινω.σε ενα απο τα 2 εχει και για Firmware update.μπες στο Site δες ποιο ειναι το τελευταιο /κατεβασε το/ξεζιπαρε το και συγκρινε το με αυτο που γραφει μεσα το Powerline.αν ειναι το ιδιο δεν το κανεις.αν εχει πιο παλιο κανεις update το ενα powerline και μετα το αλλο.

1 hour ago, tsofras said:

Κατεβάζεις το utility και το firmware και το περνάς

https://www.tp-link.com/us/download/TL-PA4020P-KIT.html

και προσοχη παντα στα version>αλλο το v1 αλλα το v2 και εχω δει νομιζω καποιο powerline να εχει παρει Firmware απο αλλο version χωρις να πεταξει error.το ειχαν αναφερει και σε αλλο Forum στο εξωτερικο.και μετα ειναι διαδικασια για να βαλεις το παλιο. αλλαζει το Hardware απο version σε version συνηθως οπως και καποιες δυνατοτητες οποτε για αυτο δεν ταιριαζουν τα firmwares.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...