Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Mandrake 9.0!Περίεργοι χαρακτήρες

GT1807

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Windows XP και προχθές αποφάσισα να ξαναβάλω Μandrake 9.0 Linux(το οτι τα εχω ξαναβάλει δεν σημαινει απαραίτητα οτι ειμαι ειδικός).

Κανω κανονικά εγκατάσταση(τα πάντα έβαλα) και στην συνέχεια αρχίζω να ρυθμίζω το σύστημά μου.Βάζω root password επιλέγω οθόνη 1600x1200@76 Hz μιας και την δικία μου(philips 109b40) δεν την έχει στον κατάλογο.Επιλέγω και την κάρτα γραφικών μου (Geforce 2 DDR) και ρύθμιση XFree 4.2.1.

Μετά απο την επιλογή XFree αρχίζουν τα προβλήματα.Πατάω δοκιμή και μου βγαίνει η οθόνη με τα χρώματα αλλα το κουτί με το OK και τις αλλες επιλογές μου βγαίνει στα αραβικά,κινέζικα δεν ξέρω πάντως δεν μπορώ να το διαβάσω :? .Λέω εντάξει θα είναι πρόβλημα μόνο του Setup και εκκινώ τον υπολογιστή.

Στον LILO βάζω να ξεκινήσουν τα Linux αλλα ΩΩΩΩ τι εκπληξη το προβλημα παραμένει. :X

Αποτέλεσμα:6 φορες επανεγκατασταση(και αλλες τοσες upgrade με 0 πακετα επιλεγμένα μπας και διορθώσω κατι στις ρυθμίσεις που φταιει) και το πρόβλημα παραμένει.Οτι ρυθμίσεις XFree και να βάλω(4.2.1/3.3.6/3.3.6 με πειραματική απεικόνιση τρισδιάστατων γραφικών) :X :X :X

Η σύνθεση μου ειναι:

AMD Athlon XP 1600+

768 MB DDR@266 MHz

Western Digital 40 GB

Teac W540E CD-R

Sony DDU 1621 DVD

GeForce 2 MX 400 64 MB

Sounblaster Audigy Player

Το θέμα ειναι οτι το Mandrake το ειχα ξανακάνει εγκατάσταση πριν 1 χρονο και δούλευε κανονικά(με ελληνικό μενού) και απο τότε η μόνη αλλαγη στον υπολογιστη μου ειναι +512 ΜΒ DDR και η οθόνη της Philips.

Μήπως ξερει κανεις τι φταίει???Έχω απελπιστεί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...