Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αλλάξω το δίσκο στο ASUS EEE PC 1101HA ( έχω win 7 και ο δίσκος του είναι sata) με κάποιον ssd. Μπορώ να βάλω οποιονδήποτε sata ssd ή πρέπει να προσέξω κάτι;

Δημοσ.

λογικα μονο το παχος του δισκου για να χωραει->πρεπει να ειναι λεπτος(ισως 7mm)

Δημοσ.

Φίλε μου επειδή το έχω κάνει και εγώ αυτό σε παρόμοιο laptop με το δικό σου, μην περιμένεις να γίνει και τίποτα συνταρακτικό αν αφήσεις πάνω τα w7.  Απλά λίγο γρηγορότερο bootup και ελάχιστα καλύτερη αποκρίση στην καθημερινή χρήση (αν θες windows, βάλε τα 8.1 που για κάποιο λόγο τρέχουν καλύτερα).

Αν θες ομως πραγμάτικά να δεις το laptopάκι να γίνεται πιο γρήγορο, βάλε στον ssd μια ελαφριά διανομή ubuntu (mint, lubuntu κλπ) 

Ειδικά αν δεν έχεις αναβαθμίσει την ραμ και είσαι ακόμα με το 1g, θα δεις τρελή διαφορά.

Δημοσ.

Φίλε μου επειδή το έχω κάνει και εγώ αυτό σε παρόμοιο laptop με το δικό σου, μην περιμένεις να γίνει και τίποτα συνταρακτικό αν αφήσεις πάνω τα w7.  Απλά λίγο γρηγορότερο bootup και ελάχιστα καλύτερη αποκρίση στην καθημερινή χρήση (αν θες windows, βάλε τα 8.1 που για κάποιο λόγο τρέχουν καλύτερα).

Αν θες ομως πραγμάτικά να δεις το laptopάκι να γίνεται πιο γρήγορο, βάλε στον ssd μια ελαφριά διανομή ubuntu (mint, lubuntu κλπ) 

Ειδικά αν δεν έχεις αναβαθμίσει την ραμ και είσαι ακόμα με το 1g, θα δεις τρελή διαφορά.

έχω αναβαθμίσει ραμ με 2 γιγα  και δεν θέλω να τρέχει τίποτα τρελά προγράμματα. Λίγο office και σερφάρισμα. Με 8.1 θα είμαι καλύτερα από τα 7άρια; Θέλω το γρήγορο μπουτάρισμα λόγω δουλειάς.

Δημοσ.

Βασικά θα σου έλεγα να το αφήσει με τα 7 αλλα ενας ssd θα ειναι καλη αναβάθμιση θα κανει οχι μονο πιο γρήγορα boot αλλα θα υπάρχει και καλύτερη απόκριση σε ολα μεσα τα windows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...