Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ναι που ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα πως ζητώ τους άλλους να προσαρμοστούν? Καταλαβαίνεις το σημείο που λέω πως ο άλλος δυσανασχετεί μέσα στην καφετέρια γιατί είναι καφετέρια και όχι βιβλιοθήκη ? Στην ουσία σου λέω πως ναι μεν κάθετε και μπαστακώνεται αλλά θέλει και οι υπόλοιπη πελάτες να έχουν νεκρική σιγή. Στα Starbucks. Επίσης εγώ στο σχόλιο μου υποστηρίζω το δικό μου το συμφέρων δεν είπα κάπου οτί θα κάνω πραξικόπημα . Φυσικά έχει ο άλλος την δικαιωματάρα να κάνει ότι γουστάρει και φυσικά με την σειρά μου την δικαιωματάρα να ενοχλούμαι όταν με στραβοκοιτάει επειδή απλά μοιράζομαι τα νέα μου με την παρέα μου που έχουμε σκάσει 20+ ευρώ για αυτόν ακριβώς τον λόγο Και πιστεύω και στην υπόλοιπη Αθήνα δεν θα είναι συχνό φαινόμενο πλην της δικιάς μου περιοχής Μα και συ δήλωσες πως ενοχλείσαι όταν ο άλλος κάθεται μαζί με τα βιβλία του και το laptop του για να πιει καφέ... Και πλεον θα έχει δίπλα του ακόμη ένα αξεσουάρ, τον ασύρματο φορτιστή!
king2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ενδιαφερον ολο αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες για την υγεια μας.
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ενδιαφερον ολο αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες για την υγεια μας. θα πας να βαλεις το κεφαλι σου αναμεσα στον φορτιστη και στο κινητο?
king2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 θα πας να βαλεις το κεφαλι σου αναμεσα στον φορτιστη και στο κινητο? Δεν χρειαζετε αν μεταδιδετε ασυρματα χωρις να ακουμπαει καπου το κινητο θα τρωμε μια χαρα την ακτινοβολια.
csontheline Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ενδιαφερον ολο αυτο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες για την υγεια μας. Ομολογουμένως αρκετά, γιατί είναι μικρής απόστασης. Τόσα χρόνια έτσι φορτίζονται οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες που μπαίνουν σε βάση. Απλά (χωρίς να γνωρίζω αν έχει εξελιχθεί το θέμα, οπότε ας μας διαφωτίσει κάποιος γνώστης) ο φορτιστής καταναλώνει συνέχεια, σε αντίθεση με τον ενσύρματο. Και έχει (?) μεγαλύτερη κατανάλωση διότι πρέπει να στέλνει την ίδια ισχύ σφαιρικά.
ramarg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Aς βάλουν όλοι πρώτα ασύρματη φορτιστή στις συσκευές τους και βλέπουμε..Ελλάδα μην περιμένετε και πολλά..Ένα μετρό στη Θεσσαλονίκη και το λιβανίζουμε από το 2002...
king2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Aς βάλουν όλοι πρώτα ασύρματη φορτιστή στις συσκευές τους και βλέπουμε..Ελλάδα μην περιμένετε και πολλά..Ένα μετρό στη Θεσσαλονίκη και το λιβανίζουμε από το 2002... Δεν ειναι για χωρες σαν την Ελλαδα αυτα.Ειμαστε 10 χρονια πισω απο ολες τις αναπλυγμενες χωρες της Δυτικης Ευρωπης και της ΗΠΑ.
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δεν χρειαζετε αν μεταδιδετε ασυρματα χωρις να ακουμπαει καπου το κινητο θα τρωμε μια χαρα την ακτινοβολια. δε χρειαζομαστε και δε μεταδιδουμε τιποτα. και προφανως δεν εχεις ιδεα πως δουλευει αυτο που κραζεις.
king2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 δε χρειαζομαστε και δε μεταδιδουμε τιποτα. και προφανως δεν εχεις ιδεα πως δουλευει αυτο που κραζεις. Για την ωρα ξερω πως δουλευει εννοειται.Δεν κραζω αυτο.Αλλα σε λιγο καιρο σιγουρα θα γινετε φορτιση και εξ αποστασεως χωρις να πρεπει να ακουμπαει το κινητο σε καμια επιφανεια αρα μια χαρα θα τρωμε την ακτινοβολια.
Chrisigia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά τι σας πειράζει λίγη εξέλιξη δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα