SOADNICK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, έχω 2 οθόνες συνδεδεμένες στο pc της υπογραφής, μια 22" ανάλυσης 1680x1050 την οποια χρησιμοποιώ ως κύρια οθόνη, και μια δευτερεύουσα 15" ανάλυσης 1024x768. Το πρόβλημα όμως είναι, ότι στο γραφείο βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, δεν είναι δηλαδή η μια ψηλότερα από την άλλη. Όπως φαίνεται από εδώ: Η κάρτα γραφικών/windows/driver δε ξέρω τι, προβάλει τη δεύτερη οθόνη πάνω και δεξιά της κύριας, αφήνοντας κάτω δεξία ένα μαύρο χώρο που προκύπτει από την διαφορά στην ανάλυση των δύο οθονών. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να "μεταφέρω" το μαύρο πλαίσιο πάνω δεξία, έτσι: Ο σκοπός μου είναι η αποφυγή αυτού του προβλήματος: Υπάρχει κάποια λύση μέσω driver/software? Ή η μόνη λύση είναι η ανύψωση της δεύτερης οθόνης?
TheBlackSheep Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δεξί click->Ανάλυση Οθόνης, από εκεί μπορείς να σύρεις τα monitors και να τα βάλεις όπως θέλεις. 1
SOADNICK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δεξί click->Ανάλυση Οθόνης, από εκεί μπορείς να σύρεις τα monitors και να τα βάλεις όπως θέλεις. Θεούλης. Ούτε που το είχα παρατηρήσει/προσέξει. Ευχαριστώ!! Μπορεί να κλειδωθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα