Jophiel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 H αποψη σου αυτη ισχυει ΜΟΝΟ για τα smartphones ή και για τα tablets? Ή γενικα οπου μας βολευει? Όπως βολεύει το χρήστη, αρκεί να μην κάνει κατάχρηση, δηλαδή πολλές συσκευές για το ίδιο πράγμα. Εκτός κι αν του είναι απραίτητο (πχ βγάζει χρήματα από αυτό). 1.2 χρονια μετα την πρωτη εκδοση!Nice! 2.To γεγονος αλλαζει αναλογα πως θες να το παρουσιασεις! 3.Η εμπειρια μου λεει οτι προσπαθει να δουλεψει και πολλες φορεες ΔΕΝ...!8 μηνες μονο με Nexus 7,αποφευγα οτι εχει σχεση με flash οπως ο διαλος το λιβανι! 1) Από την πρώτη στιγμή που έγινε ευρέως γνωστό. 2)Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, όχι ποιος φταίει. παρόλα αυτά δέχομαι ότι είναι θέμα οπτικής. 3)Και γω τα απέφευγα, αλλά σε μερικά sites δε μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου χωρίς flash, εκεί πραγματικά τα ευχαριστιόμουν που υπήρχε η επιλογή (καταριόμουν ταυτόχρονα και την ύπαρξη του flash στο site, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Και η blackberry ξανα βγαζει τα bold μια τοσο μεγαλη εταιρεια που επιασε πατο με το τηλεφωνο που πηρες 740,τα bold που αν θυμαμαι καλα ισως εχουν παραπαβω απο 10χρονακια στην αγορα. 215€ τώρα στο skroutz, το πήρα 255€ γιατί είναι το 4G. Το 3G έχει 215€ εδώ και κανά 6μηνο. Δεν έχω κανένα κόλλημα για να απολογηθώ για τη blackberry. Μου άρεσε το λογισμικό και το design και το πήρα. Προς το παρόν δε μου έχει κολλήσει ποτέ (v10.2). Από τα χέρια μου έχουν περάσει win ce, win mobile 3.xx-6.5, android 1.6-4.3, blackberry 4-10.2, symbian (από το 2000, ξεχνάω την έκδοση) μέχρι το 5800xpress music. Μου αρέσει να βλέπω καινουρια λειτουργικά, δεν παθιάζομαι με κανένα. samy αναπτυσει το tizen γιατι και το android σιγα σιγα γερναει Καλώς να έρθει, μακάρι να είναι ωραίο να το "τεστάρουμε" κι αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Σωστος δεν εχεις android,αλλα android-clone!!! ...Ξανά κακιούλα Δεν εγκατέστησα καμία εφαρμογή android, γιατί στις δικές του εφαρμογές μόνο σε αφήνει να μπλοκάρεις τα δικαιώματα της εφαρμογής και να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς κανονικά. Πχ αν ένα game ζητάει προσβαση στον τηλ κατάλογο, δέχομαι, το αφήνω να κατέβει και να εγκατασταθεί και στη συνέχεια μπορώ να πάω στις ρυθμίσεις της συσκευής να του μπλοκάρω αυτό το δικαίωμα και το game συνεχίζει να δουλεύει... χωρίς να ρουφιανεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Όπως βολεύει το χρήστη, αρκεί να μην κάνει κατάχρηση, δηλαδή πολλές συσκευές για το ίδιο πράγμα. Εκτός κι αν του είναι απραίτητο (πχ βγάζει χρήματα από αυτό). 1) Από την πρώτη στιγμή που έγινε ευρέως γνωστό. 2)Με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, όχι ποιος φταίει. παρόλα αυτά δέχομαι ότι είναι θέμα οπτικής. 3)Και γω τα απέφευγα, αλλά σε μερικά sites δε μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου χωρίς flash, εκεί πραγματικά τα ευχαριστιόμουν που υπήρχε η επιλογή (καταριόμουν ταυτόχρονα και την ύπαρξη του flash στο site, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...) Θεωρεις το κινητο μου και το tablet μου,κανουν την ιδια χρηση? 1.Τοτε ΔΕΝ ισχυει το day one,που αναφερες! 2.To αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Και file manager εχουν τα wp και player που να παιζουν υποτιτλους και ολες τις φορμες.Οποταν εσυ εισαι ανακριβεις οταν δηλωσες οτι ΔΕΝ τα εχουν τα WP! 3.Ελα ομως με το νεο μου tablet,оχι μονο δεν τα αποφευγω,αλλα ΟΥΤΕ που ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ αν ειναι flash ή HTML5!Αυτη ειναι μαγκια του λογισμικου και αυτη ειναι ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ! ...Ξανά κακιούλα Δεν εγκατέστησα καμία εφαρμογή android, γιατί στις δικές του εφαρμογές μόνο σε αφήνει να μπλοκάρεις τα δικαιώματα της εφαρμογής και να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς κανονικά. Πχ αν ένα game ζητάει προσβαση στον τηλ κατάλογο, δέχομαι, το αφήνω να κατέβει και να εγκατασταθεί και στη συνέχεια μπορώ να πάω στις ρυθμίσεις της συσκευής να του μπλοκάρω αυτό το δικαίωμα και το game συνεχίζει να δουλεύει. Ολο το λογισμικο της BB,ειναι κλωνος,οχι μονο οι εφαρμογες! Y.Γ.Δεν ειμαι κακουλης,απλα τυχαινει να ειναι η πραγματικοτητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinfragoul Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Φιλος την παλευεις;εσυ δεν ειπες οτι το Ζ1 ειναι ελατωματικο;εσυ το αναφερες σαν παραδειγμα και σου μιλησα για το Ζ1 και ειπες οτι ειναι ελατωματικο!! Ψωνιζε απο το σκρουτζ και ασζολησου με το blackberry που εχει εκατομυρια εφαρμογες και ολες τζαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinfragoul Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ξανα λεω το android δεν εγινε λογισμικο σε δυο χρονια.το moliplayer to περνις τζαμπα γιατι αν αγορασεις lumia σου δινει 65€ για να αγορασεις εφαρμογες και παιχνιδια.θα πρεοε να το ξερεις αλλα και εσυ εισαι απο αυτους που ψαχνουν μονο οσο ξερουν Ελα γεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Θεωρεις το κινητο μου και το tablet μου,κανουν την ιδια χρηση? 1.Τοτε ΔΕΝ ισχυει το day one,που αναφερες! 2.To αποτελεσμα ειναι το ιδιο.Και file manager εχουν τα wp και player που να παιζουν υποτιτλους και ολες τις φορμες.Οποταν εσυ εισαι ανακριβεις οταν δηλωσες οτι ΔΕΝ τα εχουν τα WP! 3.Ελα ομως με το νεο μου tablet,оχι μονο δεν τα αποφευγω,αλλα ΟΥΤΕ που ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ αν ειναι flash ή HTML5!Αυτη ειναι μαγκια του λογισμικου και αυτη ειναι ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ! 1. Οι προηγούμενες εκδόσεις android δε βγήκαν σε συσκευή, ηταν πειραματικές. Είμαι ακριβής. 2. Δεν είναι δωρεάν, ο mxplayer είναι πολλά σκαλιά παραπάνω και είναι δωρεάν. O BSplayer κατεβάζει αυτόματα και τους υπότιτλους και είναι δωρεάν. Ο VLC έχει... τα χάλια του, αλλά στο android είναι δωρεάν (στα WP είναι επί πληρωμή). Το ότι δεν έχει προβλήματα ο moliplayer... άστο καλύτερα. Είναι ολόκληρο κατεβατό. Ενδεικτικά : οι υπότιτλοι και η ταινία πρέπει να είναι στο ίδιο φάκελο με το ίδιο όνομα, επίσης οι υπότιτλοι πρέπει να είναι unicode...Really? Το 2014 και επί πληρωμή; Τί να πω; File manager : Beta τον τελευταίο μήνα. ΒΕΤΑ! Σε λειτουργικό που κυκλοφορεί χρόνια. 3. Σε κάποιο site που έπρεπε οποσδήποτε να μπω έπαιζε ένα εισαγωγικό animation σε flash, χωρις αυτό απλά... δεν έμπαινες. Το Flash είναι ο "προγραμματισμός του τεμπέλη", φτιαχνεις ευκολά πολλά πράγματα, γι αυτό και παρόλο που χτυπιούνται δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται. Αν χρειαστεί flash και δεν έχεις... θα το καταλάβεις. Δεν το συμπαθώ, τ θεωρώ αναγκαίο κακό και όσο υπάρχει θέλω το smartphone να το υποστηρίζει. Απλά πράγματα. Ολο το λογισμικο της BB,ειναι κλωνος,οχι μονο οι εφαρμογες! Y.Γ.Δεν ειμαι κακουλης,απλα τυχαινει να ειναι η πραγματικοτητα! Μπορεί, εμένα μου αρέσει όπως είναι και το βρίσκω λειτουργικότατο. Υποστηρίζει flash (άριστα), έχει δωρεάν player με εξωτερικούς υπότιτλους, δεν κολλάει με τίποτα, η χρήση του γίνεται μόνο με gestures κ.α....offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μπορεί, εμένα μου αρέσει όπως είναι και το βρίσκω λειτουργικότατο. Υποστηρίζει flash (άριστα), έχει δωρεάν player με εξωτερικούς υπότιτλους, δεν κολλάει με τίποτα, η χρήση του γίνεται μόνο με gestures κ.α....offtopic. ΔΕΝ υποστηριζει ΕΠΙΣΙΜΑ Flash player το BB στα smartphones,ΜΟΝΟ στα tablets της! Kαι η εκδοση ειναι αυτη που ειχε πριν 3χρονια(11.χχχ) εν ετη 2014 εχουμε v.13!!! Αλλα και παλι εκει μπαινει στα χωραφια των windows tablets και εκει καταλαβαινεις σταματανε ολες οι συγκρισει με ολα τα os vs windows! 1. Οι προηγούμενες εκδόσεις android δε βγήκαν σε συσκευή, ηταν πειραματικές. Είμαι ακριβής. Για την ακριβεια,εισαι ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 .. 4.Αναφερα τα 2 πρωτα λογισμικα,το blackberry ειναι σαν να μην υπαρχει!!! Ζήλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ζήλια NAI!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 NAI!!! Επίσης να λες ότι το BB10 είναι κλώνος του Android.. Εντάξει λίγο pathetic Δεν έχει πέσει τόσο χαμηλά η εταιρεία. Αχχ νεολαία.. χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Επίσης να λες ότι το BB10 είναι κλώνος του Android.. Εντάξει λίγο pathetic Δεν έχει πέσει τόσο χαμηλά η εταιρεία. Αχχ νεολαία.. χαχα Αφου ειναι,τι να σου πω,οτι δεν ειναι? Οκ δεν ειναι κλωνος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ΔΕΝ υποστηριζει ΕΠΙΣΙΜΑ Flash player το BB στα smartphones,ΜΟΝΟ στα tablets της! Kαι η εκδοση ειναι αυτη που ειχε πριν 3χρονια(11.χχχ) εν ετη 2014 εχουμε v.13!!! Αλλα και παλι εκει μπαινει στα χωραφια των windows tablets και εκει καταλαβαινεις σταματανε ολες οι συγκρισει με ολα τα os vs windows! Σίγουρα δεν το υποστηρίζει, γι αυτό το ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕ στον browser της. Αν εννοείς να βγάλει μονη της καινούρια mobile εκδοση, τότε λέμε ανέκδοτα... Για την ακριβεια,εισαι ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ! Βιάζεσαι... The Dream could also be upgraded to newer versions of Android, which added new features and enhancements to the platform. The latest version of Android officially made available for the Dream, 1.6 "Donut", was released for T-Mobile USA's G1 in October 2009.[19][20] The 1.6 update was not released on the Rogers HTC Dream in Canada (which stayed on 1.5 "Cupcake"); Rogers claimed that the update was only being made available for "'Google'-branded" models of the device.[21] Η πρώτη του έκδοση ήταν η 1.5 και δεν πήρε την 1.6 στον Καναδά. Είμαι ακριβής. Αλλά ακόμα κι αν δεν ήταν έτσι ακριβώς τότε αυτό σίγουρα δεν είναι BETA : http://www.gsmarena.com/alcatel_fire_s-6140.php ...γιατί τρέχει την έκδοση 1.3 και βγήκε ένα κινητό που το έχει. Μην τρελαθούμε τελειως... Αφου ειναι,τι να σου πω,οτι δεν ειναι? Οκ δεν ειναι κλωνος! ...και οι υπόλοιποι δεν της κάνουν μήνυση γιατί τη λυπούνται. Τί καλές και πονόψυχες εταιρείες που υπάρχουν στον κόσμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Επίσης να λες ότι το BB10 είναι κλώνος του Android.. Εντάξει λίγο pathetic Δεν έχει πέσει τόσο χαμηλά η εταιρεία. Αχχ νεολαία.. χαχα Ξέρει γιατί το λέει...Πονηρούλης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Φιλος την παλευεις;εσυ δεν ειπες οτι το Ζ1 ειναι ελατωματικο;εσυ το αναφερες σαν παραδειγμα και σου μιλησα για το Ζ1 και ειπες οτι ειναι ελατωματικο!! Ψωνιζε απο το σκρουτζ και ασζολησου με το blackberry που εχει εκατομυρια εφαρμογες και ολες τζαμπα. Κουρασμένο σε... διαβάζω. Ξανακοίτα τα posts σου και καλή ξεκούραση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα