Grey Warden Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παιζει ρολο ποσες εφαρμογες εχεις που τρεχουν απο πισω.. αν εχεις Viber, whatsapp, kik, instagram, και καμια 10αρια ακομα που με το που μπεις wi-fi αρχιζουν και ενεργοποιουντε λογικο ειναι... μαθε να ρυθμιζεις το κινητο σου για καλυτερη αυτονομια. Η αυτονομία μετριέται σε ώρες ανοιχτής οθόνης. Αλλιώς κι εγώ με το Note 3 σου βγάζω μια εβδομάδα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παιζει ρολο ποσες εφαρμογες εχεις που τρεχουν απο πισω.. αν εχεις Viber, whatsapp, kik, instagram, και καμια 10αρια ακομα που με το που μπεις wi-fi αρχιζουν και ενεργοποιουντε λογικο ειναι... μαθε να ρυθμιζεις το κινητο σου για καλυτερη αυτονομια. Μάθε να ρυθμίζεις το κινητό σου που είναι smartphone και μην τρέχεις πολλές εφαρμογές. Ούτε να συνδέεσαι στο WiFi γιατί, μάντεψε: Οι εφαρμογές χρησιμοποιούν internet και καταναλώνουν μπαταρία! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilektrolo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παιζει ρολο ποσες εφαρμογες εχεις που τρεχουν απο πισω.. αν εχεις Viber, whatsapp, kik, instagram, και καμια 10αρια ακομα που με το που μπεις wi-fi αρχιζουν και ενεργοποιουντε λογικο ειναι... μαθε να ρυθμιζεις το κινητο σου για καλυτερη αυτονομια. μια χαρά ξέρω να ρυθμίζω το κινητό μου.Δεν φταίνε οι background εφαρμογές.Απλά το λειτουργικό δεν κάνει και για πολλές εργασίες.Η απαράδεκτη αυτονομία στα σημερινά wp κινητά είναι γεγονός και δεν το λέω εγώ.Χιλιάδες κόσμος παραπονείται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Σ' ευχαριστώ για το "πιτσιρίκος" ένιωσα για λίγο έφηβος ξανά. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurama Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, μήπως έχει ακούσει κάνεις κάτι για το Nokia McLaren; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 α στα wp Κινητα; στα Iphone δεν βγαζεις μιση μερα... τα android ειναι στην ιδια μοιρα με τα wp..μονο που τα low end android ειναι λιγο πιο χαλια. παιζουν ρολο οι εφαρμογες Σύμφωνοι με την τελευταία φράση, αλλά στις προηγούμενες τα ισοπέδωσες όλα κανονικότατα. Πολλά από τα καλά android κρατάνε άνετα μια μέρα, μερικά και 2 με αρκετά βαριά χρήση. Πχ LG G2, s5, s4, xperia Z1,Z1 compact, Z2 και ένα σωρό άλλα και μάλιστα με τις διπλάσιες εφαρμογές ΕΝΕΡΓΕΣ στο backround. Για τα iphone θα συμφωνήσω, γιατί θυσίασαν χωρητικότητα μπαταρίας για design και πόνταραν στην καλύτερη διαχείρηση ενέργειας από το software, χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Τα Wp έχουν μέτρια αυτονομία, εκτος του 1520 που έχει ΠΑΡΑ πολύ καλή. Όμως θα πρέπει να συνυπολογίσεις ότι κατά την πλοήγηση στο internet, ένα κινητό με υποστήριξη flash καταναλώνει σαφώς περισσότερη ενέργεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Συμφωνώ, απλά το εξέταζα ως μεμονωμένο φαινόμενο : φόρτιση κάθε 4 μέρες... Αν και το Blackberry 9700 που είχα πριν μια 4ετία έβγαζε 3-4 μέρες με κανονική χρήση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι οθόνες, αυτές καταναλώνουν το 60%+ της μπαταρίας, ανεξαρτήτως χρήσης. Το κακόμοιρο το 9700 είχε 2,4" οθόνη... BlackBerry Z30 με 3G όλη μέρα (4G εδώ δεν έχει..) κτλ βγάζει 3-4 ημέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinfragoul Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Στα lumia με amoled(925)παιζει πολυ ρολο το φοντο και οι φωτο που τρεχεις,αν θα ειναι μαυρο κτλ Lumia 1520 ανετα δυο μερες ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ!! παρτε LG G2 και Z2 και φωναξτε με να ψησουμε μπριζολες πανω γιατι τρωω και πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Στα lumia με amoled(925)παιζει πολυ ρολο το φοντο και οι φωτο που τρεχεις,αν θα ειναι μαυρο κτλ Lumia 1520 ανετα δυο μερες ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ!! παρτε LG G2 και Z2 και φωναξτε με να ψησουμε μπριζολες πανω γιατι τρωω και πολυ Συμφωνώ για το 1520, έχει τρομερή μπαταρία, αλλά όλα τα κινητά ζεσταίνονται με βαριά χρήση (πχ 3D games) και όποιος δεν το παραδέχεται μάλλον κοροϊδεύει τον εαυτό του. Το 1520 έχει ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή με το G2 και το Ζ2 έχει λίγο υψηλότερη συχνότητα (10% περίπου), οπότε δε μπορεί να είναι "δροσερό" το 1520 και τα άλλα να "ψήνονται" με την ίδια χρήση... Για τις amoled έχεις δίκιο, αφού απενεργοποιούν τα μαύρα pixels, όμως δεν ξέρω κατά πόσο αυτό κάνει τη μεγάλη διαφορά στην πράξη. Σίγουρα πάντως βοηθάει στην οικονομία ενέργειας και στην καλύτερη θέαση της οθόνης στον ήλιο (άσχετο) ... Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2014 από Jophiel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pillopoulos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μα πως, αφου οι αλλοι λενε με λιωσιμο 2 μερες βγαζει (1300mah μπαταρια) Ο αλλος εχει 3400mah μπαταρια και λεει βγαζω 2 μερες. Σε λιγο θα βγει και κανενας με Lumia με καμια μπαταρια 500mah και θα μας πει οτι βγαζει 2 βδομαδες με 4g Μα πως, αφου οι αλλοι λενε με λιωσιμο 2 μερες βγαζει (1300mah μπαταρια) Ο αλλος εχει 3400mah μπαταρια και λεει βγαζω 2 μερες. Σε λιγο θα βγει και κανενας με Lumia με καμια μπαταρια 500mah και θα μας πει οτι βγαζει 2 βδομαδες με 4g Δεν ξέρω για ποιο κινητό λέμε πάντως το 920 έχει 2000mah μπαταρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RubyRubyRuby Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μετά την απελευθερωση του Microsoft Research από την γραφειοκρατια του management πιστευω θα βγουν διαμαντια από εκει μεσα.Μπραβο Microsoft.( ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis206 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 +1000 εγω με 820 έχω θέμα.Δεν ανέχομαι όμως να θυσιάσω τίποτα.Ας το φορτίζω δυο φορές την ημέρα.Τουλαχιστον ευχαριστιέμαι 4g.Εκεί που η μπαταρία γονατίζει είναι η πλοήγηση στον δρόμο.Δεν νοείται να μην έχεις φορτιστή αυτοκινήτου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinfragoul Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ξανα λεω δε οσους κοκκινιζουν τα αυτια τους οταν μιλανε δεκα λεπτα στο τηλεφωνο να βαλουν μια ψυκτρα διπλα να αεριζετε η πλαστικουρα που αγορασαν Το 1520 ΑΝ θα ζεσταθει θα ειναι μετα απο ενα εικοσαλεπτο στο modern combat το οποιο τα αλλα για να το τρεξουν απλα θα χρειαζοντουσαν ταμα στον αη γιωργη καβαλα στο αλογο του.και εχει και lcd που σημαινει συνεχως backlight ανοιχτο και μεγαλυτερες υερμοκρασιες.ειμαι αποτομος γιατι ξερω τι συσκευη εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 αντε για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 μια χαρά ξέρω να ρυθμίζω το κινητό μου.Δεν φταίνε οι background εφαρμογές.Απλά το λειτουργικό δεν κάνει και για πολλές εργασίες.Η απαράδεκτη αυτονομία στα σημερινά wp κινητά είναι γεγονός και δεν το λέω εγώ.Χιλιάδες κόσμος παραπονείται. Όπως κάνα δυο ακόμα, έτσι και εσύ κάνεις κριτική για την μπαταρία των WP... να υποθέσω ότι ή κάνετε απλά πλάκα ή δεν ξέρετε ότι όλα τα σμαρτφονς έχουν αυτό το θέμα.... και μάλλον βάζετε κάτω από το χαλί το πρόβλημα αυτό όσον αφορά τα άλλα λειτουργικά και δημιουργείται εντυπώσεις για τα WP ... καλή τακτική, αλλά δεν πιάνει πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα