Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μιλησα για άπατη προσφορα, μιλησα για την απατη κυκλοφορια της εν λογω εφημεριδας.

Δε νομιζω οτι γινεται να απαγορευεις δημοσιοποιηση στοιχειων κυκλοφοριας. Εξαλλου απο τις κυκλοφοριες κρινουν οι εταιριες για να βαζουν διαφημισεις.

Οι κυριακατικες, σχεδον ολες βαζουν ενα σωρο εντυπα και προσθετα μεσα. Επειδη τωρα μια εβαλε αυτα τα κομικ δε σημαινει κατι ιδιαιτερο, ενα ακομα ενθετο οπως τοσα αλλα.

Και όμως, απαγορεύει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κυκλοφορίας της. Παραθέτω δύο ενδεικτικά λινκ, ένα πρόσφατο και ένα από τα τέλη του 2012.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η καθημερινη ανηκει στον αλαφουζο; 

Δειξτε ελεος, δεν αντεχω τοσα χτυπηματα

Αλαφούζος ναι....ντάξει μωρέ δώσε 4€, έχει να πληρώσει και τον Καραγκούνη :P

Δημοσ.

Πολυ μου αρεσε αυτη τους η κινηση και εχω κανονισει να τα παρω ολα οσα δωσουν,οι ιστοριες με τον ντοναλντ και την υπολοιπη παρεα εχουν μεινει ανεξιτηλες στο μυαλο μου απο μικρο παιδι και οταν πιανω κομικ στα χερια μου χαλαρωνω τοσο πολυ,ειδικα τωρα το καλοκαιρι ειναι ολα τα λεφτα.

• Like 4
Δημοσ.

Και όμως, απαγορεύει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κυκλοφορίας της. Παραθέτω δύο ενδεικτικά λινκ, ένα πρόσφατο και ένα από τα τέλη του 2012.

Kαι πως της βαζουν διαφημισεις χωρις στοιχεια?

Εσυ θα πληρωνες διαφημιση σε ενα εντυπο που δε γνωριζεις ποσα φυλλα πουλαει? 

Δημοσ.

Η καθημερινη ανηκει στον αλαφουζο; 

Δειξτε ελεος, δεν αντεχω τοσα χτυπηματα

πέφτεις απ' τα σύννεφα?

MME.gif

• Like 3
Δημοσ.

Έβαλαν μέσα κι ένα μαγνητικό σελιδοδείκτη Disney.

Nice touch :).

ναι πολυ ωραιο πηρε θεση πανω στο ψυγειο μου :) αυτες οι μικρες κινησεις ειναι ωραιες μακαρι να συνεχιστουν και στα επομενα τευχη

δεν μου άρεσε και πολύ ο σελιδοδείκτης ...

είδα οτι και το εθνος δίνει asterix αξίζει? 

το αστεριξ ναι αξιζει και αυτο και εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα.αλλα εχεις χασει μερικα τευχη αν ξεκινησεις τωρα εχουν βγει περιπου 5 μεχρι στιγμης αν δεν κανω λαθος....

Δημοσ.

μ πολουτσικα , ας μαζέψω τώρα αυτά και ας ελπίσω στο μελλον οτι θα ξαναβγάλουν...

Πώς μπορώ να βρω το 1ο τεύχος της προηγούμενης Κυριακής;

Όπως έγραψα και παραπάνω, στα γραφεία τους οι εφημερίδες έχουν σχεδόν πάντα κάποιο απόθεμα προς πώληση. Πάρτε ένα τηλέφωνο για επιβεβαίωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...